mam v plane kupit tento bike http://www.ctm.sk/model/full/scroll-xpert/matna-cierna-zlta/ . Rad by som vedel, ci tunapritomni s vacsim prehladom nemaju nejaky lepsi tip na enduro do ceny toho scrolla. Samozrejme s vybavou minimalne vo vybave toho scrolla.
Thanks
posledný komentár: 21. 8. 2018 o 15:34
posledný komentár: 3. 12. 2014 o 8:51
Takze si zobral Point? Ten je paradny, len chcem urobit elektricky upgrade buducu sezonu a do pointu by sa to nemestilo. Ako si spokojny s brzdami? Pozeram, ze to je spodny model, nemaju ani prepakovanie. Neviem, ci nebude aj upgrejd na Zee brzdy.
Brzdy brzdia, podla mna dostatocne. Mam doma este XTcka, ale zatial nemam potrebu ich prehodit. Ani by tam neladili podla mna. Ked uz tak tie nove M8000
No radsej mu brnkni.
Kratke predstavenie Srolla
http://mtbs.cz/clanek/ctm-scroll-expert/kategorie/preview/rubrika/bike-technika?page=1
Nuz, co som ti hovoril, ze neni Expert.
Ja som nakoniec objednal Pro za 2200, slusna cena. Skus Cyklobelo. Tiez som rozmyslal, ze pockam na predstavenie novych Scrollov, ale nevydrzal by som cakat.
Je aj nizsi model 9point1 na slx a vyssi 9point1 na xtr+ fox factory.
Ja som nakoniec objednal Pro za 2200, slusna cena. Skus Cyklobelo. Tiez som rozmyslal, ze pockam na predstavenie novych Scrollov, ale nevydrzal by som cakat.
Tak to jo, cena 2200 za pro je slusna, len som chcel s 2mi plackami a v shimane nie v srame. Neviem preco, nejak mi je blizsie srdcu shimano
Na prd je, ze ani nic nemozem riesit, pretoze nemam prachy, vsetky som poslal do prec
Ja bysom bral vyskaldanie Xperta na klasickom rame, je to to iste, len by mi tam museli vsetko nahadzat co je na Xperte. Ved ked som telefonoval, tak zacal predajca nukat, ze a keby sme vidlu vymenili (lebo som spominal, ze suntourku nechcem) a ja ze keby ze aj tlmic aj brzdy...tak od toho upustil.
Nedohadovali sme sa po telefone, vsetko sme dohadovali cez mail, mam aj mail pre platbu, kompletka. Uz som rozmyslal, ze sa "prejdem" do ziliny, ale rozmyslam, ze co by som dosiahol..len strateny cas, pretoze narazil by som len na toho isteho co som narazil pri telefone, ktory nemoze nic robit, nemoze posielat prachy atd.