Zdravím.Mám taký problém že chcem kupiť nové brzdové platničky na moje brzdy Hayes Stroker Ryde.Ale natrafil som na problém pri výbere.Aké si vybrať? Organické?Sintrované?Semi-metalické? Kto sa v tom vyzné bol by som rád aby mi poradil.Pre uplnosť dodávam že jadzím eduro a dosť s kopca takže musím dosť silno brzdiť..Dakujem za odpovede už vopred
Vpredu metalika s ice tech. Paradicka. Idu ako maju. Spokojnost, este ma nesklamali. Vzadu kvoli davkovatelnosti a nepotrebnosti az takeho ucinku mam resin bez chladica
Páni, nedávno som kúpil brzdové platničky od firmy MAX1 http://www.max1.cz/MAX1/PRODUKTY/Pages/BRZDOVE_DESTICKY.html#15
Ešte som ich nevyskúšal, len chcem dať všeobecné upozornenie - platničky sú balené so stlačenou pružnou rozperkou. Neviem, ako dlho bol výrobok zabalený, ale doporučujem ihneď po dodaní platničky vybaliť a rozperku "oslobodiť", inak sa v tomto stave unaví a nemusí spĺňať svoju funkciu.
Vždy keď som zakúpil platničky od iných výrobcov, rozperky boli "ledabolo pohodené", čo je pre pružinový matroš ideáloš.
Zdravim,
Vyuziem tuto temu. Ake dosticky by ste doporucili k:
- brzdy: Shimano SLX M675
- kotuce: Shimano SM-RT66 180mm
zial moc sa nevyznam, a na nete je tazko najst jednoznacnu odpoved - terajsie dosticky (tusim goldfren) brutalne piskaju - hlavne v zadu.
Chcel by som kupit nieco "tiche" s tym ze zivotnost je az na druhom mieste a ani brzdny ucinok nemusi byt maximalny .
dik.
ja som ich kúpil omylom (chcel som metalické) a v predu vydržali mesiac (a to som určite 1000km nedal, ale zase mám 110kg), horšie ale bolo, že zle odvádzajú teplo a kotúč sa po pár metroch brzdenia pokrivil a ešte desiatky metrov cinkal, kým nevychladol. potom som nahodil http://www.bicycles.sk/shop/brzdove-platnicky-shimano-xtr-xt-slx-4459/ a od leta ešte niesu ani v polke životnosti, ani kotúč sa nekriví
ja ich mám vzadu, uvidím koľko vydržia. potom môžem vyskúšať aj dačo iné, ak máte nejaké tipy sem s nimi .
lukas - pri čom sa ti prehriali? dáky rýchly/dlhý zjazd?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kúpil som ich na lacove doporučenie. Vcelku som s nimi spokojný aj ja. Akurát na prednom kotúči mi riadne trúbia. Neviem presne čím to je, nejak som to zatial neriešil.
http://www.max1.cz/MAX1/PRODUKTY/Pages/BRZDOVE_DESTICKY.html#15
Ešte som ich nevyskúšal, len chcem dať všeobecné upozornenie - platničky sú balené so stlačenou pružnou rozperkou. Neviem, ako dlho bol výrobok zabalený, ale doporučujem ihneď po dodaní platničky vybaliť a rozperku "oslobodiť", inak sa v tomto stave unaví a nemusí spĺňať svoju funkciu.
Vždy keď som zakúpil platničky od iných výrobcov, rozperky boli "ledabolo pohodené", čo je pre pružinový matroš ideáloš.
Vyuziem tuto temu. Ake dosticky by ste doporucili k:
- brzdy: Shimano SLX M675
- kotuce: Shimano SM-RT66 180mm
zial moc sa nevyznam, a na nete je tazko najst jednoznacnu odpoved - terajsie dosticky (tusim goldfren) brutalne piskaju - hlavne v zadu.
Chcel by som kupit nieco "tiche" s tym ze zivotnost je az na druhom mieste a ani brzdny ucinok nemusi byt maximalny
dik.
Ale tá cena
Ešte raz dik, tie G01A (Y8J79803A) sú úplná fantázia, zrazu ticho
Ticho su ale po 1000km do koša
lukas - pri čom sa ti prehriali? dáky rýchly/dlhý zjazd?