Mne jeden kámoš vykladal,že raz mal defekt a nemal rezervnú dušu,ani lepenie.Tak zbehol do najbližšieho obchodu a kúpil mlieko.S pumpou nasal mlieko a napumpoval ho do duše.Tam sa to niejak zdrclo,či zhrudkovatelo,či stvarohovatelo či čo a tento grc mu zapchal defekt.
Normálne že na tom jazdil až do chvíle,keď po niejakom čase dostal druhý defekt do tej istej duše.Keď sa bral k oprave,tak z duše sa valil taký smrad,že mal chuť zahodiť nie že dušu,ale celý bicykel
Ja mám papierové NN a RR UST a za 2800 km som zadný plášť rozrezal 2x. Prvýkrát po 4 km od nahodenia a potom po tých 2800 km. Predný je furt ako nový, ale vzadu ten RR po tých kilometroch čo som na ňom odjazdil je v žalostnom stave, ale stále na ňom jazdím, ak keď už s dušou.
donmiso ja by som to nezavloval na samolepiace zaplaty ale na ruky
nie nie nie, aj ked tie SLIME som neskusal, mal som 3 duhy jedny s toho autghor-acke ale nefungovalo to, tak ma prestalo bavit experimentovat, ale mozem tie SLIME skusit ked je s tym taka dobra skusenost
No tak rad by ma zaujímalo cim lepite defekty alebo ako predchadzat defektom .... lebo uz mi to lezie na nervy ked stále lepím defekty
diky za odpovede rady a tipy
Doporučujem nový produkt na PREDCHADZANIE DEFEKTU, ktorý najdeš na http://www.puncturesafe.sk. Je to gél, ktorý pri aplikacii do duše, alebo pneumatiky pri píchnutí až do 3mm priemeru uzavrie defekt v zlomku sekundy a ani nevieš, že si dostal defekt!!!! A takto veľa šťastných kilometrov bez defektu
duse s maglajzom vyraba aj slime, ale podla skusenosti ludi to moc nefunguje..
To, že máš takýto názor, za to môžu tie prípravky, aké tu boli a sú na predaj. Puncturesafe je 1 na trhu a v motorisme, vyskúšali sme s ním všetko možné a funguje na jednotku, a žiadny maras nerobí v pneumatike alebo duši, vydrží minimálne päť rokov / výrobca dáva záruku / a môžeš ho dokonca preniesť s pneu do pneu behom týchto piatých rokov!!! Veľmi ľahko sa odstraňuje a umyje vodou, Je dokonca odburateľný v prírode na 95%, nieje vôbec toxický, to si si mohol prečítať aj na stránke. Ak neveríš, veľmi rád ti predvediem, urobím ti praktickú ukážku, ako na bicykli, tak i na aute a padne ti sánka od prekvapenia, aký je to účinný pomocník a sám ho budeš ešte aj propagovať, Ja som od BA, dajte sa dokopy viacerý neveriaci a prídem Vám predviesť prípravok, to je nalepšia rada a potom môžeš kritizovať.
doteraz som lepil sadou od ferdusu-klasika. Na skusku som kupil samolepiace gumove zaplaty Lezyne. Uvidime, ci sa to oplati...
Vyskúšaj puncruresafe, je to gel, ktorý aplikuješ a máš postarané, že nedostaneš defekt najmenej 5 rokov, veľmi rád ti prakticky predvediem, bývame blizo seba a uvidíš tie divy čo dokáže.Toto je gél, ktorý aplikuješ, aby si nedostal defekt, tie spreje sú na riešenie, ked až máš defekt, a opravuješ kdesi v teréne, alebo na ceste, tak čo je potom výhodnejšie ???
neviem v com je toto jedinecne a ine riesenie ako tie ktore tu uz su.. maglajzy v UST funguju spolahlivo.. maglajz v dusi este ziaden spolahlivy neni..
neviem v com je toto jedinecne a ine riesenie ako tie ktore tu uz su.. maglajzy v UST funguju spolahlivo.. maglajz v dusi este ziaden spolahlivy neni..
Tento maglajs ako píšeš, vyvijali až do tejto podoby, lebo Ultra seal atd, sú predchodcovia a stavím sa, že ak ti aplikujem tento prípravok aj 5 x môžeš pichnút koleso a nevyfučí ti o 100€, tak čo povieš, som si istý, že sa nestavíš!!!!
Mňa by zaujímalo koľko ľudí by bolo ochotných obuť duše SLIMky s originál sajrajtom. Ak sa mi prihlási človek ktorý dostáva častejšie klasické defekty a bol by ochotný túto dušu testovať nech sa mi ozve. Dodám mu dušu na testovanie zadarmo. Len seriózne a z môjho okolia. hehe
Turbi možeš mi jednu nachystať dnes 15 defekt
menik ak sa da ten sajrajt aplikovať iba cez autoventil tak je to asi pre vačšinu ludi nepoužitelné ako od Schwalbe.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Normálne že na tom jazdil až do chvíle,keď po niejakom čase dostal druhý defekt do tej istej duše.Keď sa bral k oprave,tak z duše sa valil taký smrad,že mal chuť zahodiť nie že dušu,ale celý bicykel
nie nie nie, aj ked tie SLIME som neskusal, mal som 3 duhy jedny s toho autghor-acke ale nefungovalo to, tak ma prestalo bavit experimentovat, ale mozem tie SLIME skusit ked je s tym taka dobra skusenost
Teple fleky by som radsej neskusal
diky za odpovede rady a tipy
Doporučujem nový produkt na PREDCHADZANIE DEFEKTU, ktorý najdeš na http://www.puncturesafe.sk. Je to gél, ktorý pri aplikacii do duše, alebo pneumatiky pri píchnutí až do 3mm priemeru uzavrie defekt v zlomku sekundy a ani nevieš, že si dostal defekt!!!! A takto veľa šťastných kilometrov bez defektu
To, že máš takýto názor, za to môžu tie prípravky, aké tu boli a sú na predaj. Puncturesafe je 1 na trhu a v motorisme, vyskúšali sme s ním všetko možné a funguje na jednotku, a žiadny maras nerobí v pneumatike alebo duši, vydrží minimálne päť rokov / výrobca dáva záruku / a môžeš ho dokonca preniesť s pneu do pneu behom týchto piatých rokov!!! Veľmi ľahko sa odstraňuje a umyje vodou, Je dokonca odburateľný v prírode na 95%, nieje vôbec toxický, to si si mohol prečítať aj na stránke. Ak neveríš, veľmi rád ti predvediem, urobím ti praktickú ukážku, ako na bicykli, tak i na aute a padne ti sánka od prekvapenia, aký je to účinný pomocník a sám ho budeš ešte aj propagovať, Ja som od BA, dajte sa dokopy viacerý neveriaci a prídem Vám predviesť prípravok, to je nalepšia rada a potom môžeš kritizovať.
Vyskúšaj puncruresafe, je to gel, ktorý aplikuješ a máš postarané, že nedostaneš defekt najmenej 5 rokov, veľmi rád ti prakticky predvediem, bývame blizo seba a uvidíš tie divy čo dokáže.Toto je gél, ktorý aplikuješ, aby si nedostal defekt, tie spreje sú na riešenie, ked až máš defekt, a opravuješ kdesi v teréne, alebo na ceste, tak čo je potom výhodnejšie ???
Tento maglajs ako píšeš, vyvijali až do tejto podoby, lebo Ultra seal atd, sú predchodcovia a stavím sa, že ak ti aplikujem tento prípravok aj 5 x môžeš pichnút koleso a nevyfučí ti o 100€, tak čo povieš, som si istý, že sa nestavíš!!!!
prezije to toto? http://www.notubes.com/movie_newdemo.php sice extrem s plnym kolom no-tubesu ale drzi..
menik ak sa da ten sajrajt aplikovať iba cez autoventil tak je to asi pre vačšinu ludi nepoužitelné ako od Schwalbe.