Caute.Chystam sa prehadzovat komponenty na new ram no potrebujem odstranit povodny kruzok z vidlice a dat tam novy...Ako alebo cim to vybijate von?Neide to ani za b... a nechcem doriadit celu korunku vidlice...Dik
Ak myslis ten kruzok co sadne na spodok hlavoveho, tak pozri na vnutornu stranu krku, kde je kruzok, tam je take vybranie, asi tak 3x1mm .. medzera, tam vsunies nejkay tupsi srouubovat a jemne klepnes, aby kruzok vybehol von z krku a potom po obvode krku postupne.
Ak myslis ten kruzok co sadne na spodok hlavoveho, tak pozri na vnutornu stranu krku, kde je kruzok, tam je take vybranie, asi tak 3x1mm .. medzera, tam vsunies nejkay tupsi srouubovat a jemne klepnes, aby kruzok vybehol von z krku a potom po obvode krku postupne.
Len problem je v tom ze mam RS-1 vidlu a tam ziadne vybranie nieje...
Nj, to je horsie .. tak ma napada potom skusit pouzit ten odlamovaci noz, ostrie skusit kladivkom po obvode zasunut a nadvihnut to. Mozno by pomohlo to nahriat, ale nie som si isty.
Nj, to je horsie .. tak ma napada potom skusit pouzit ten odlamovaci noz, ostrie skusit kladivkom po obvode zasunut a nadvihnut to. Mozno by pomohlo to nahriat, ale nie som si isty.
ale je tam tiez normalne narazeny kruzok hej?Nemoze to tak byt od vyroby?
Od vyroby to nebude (ked tak daj fotku)
Oficialne by sa ta miska mala davat dole takymto nastrojom: https://www.bike-discount.de/en/buy/radon-crown-race-remover-718063
Mne sa to doposial vzdy podarilo jemne vypacit skrutkovacom/ klepanim zospodu cez drevo, ale ak sa bojis, ze si dogabes vidlu, zajdi do servisu, tam by ten nastroj mali mat a s tym je to minuta roboty
a naco ho chces odtial vlastne vyrazat? mas iny uhol loziska? byvaju povacsine dva - 36° a 45°. ak ti tam pasuje nove lozisko nechaj tam povodny kruzok.
Od vyroby to tam nie je, ale ked tak vidim ten karbonovy krk (nema RS1 karbonovu aj korunku), asi by som ozaj upustil od pacenia skrutkovacom a zohnal si ten nastroj co som spominal vyssie.
Resp. idealne, ak je to mozne, nechat tak, ako pise Gusto.
Od vyroby to tam nie je, ale ked tak vidim ten karbonovy krk (nema RS1 karbonovu aj korunku), asi by som ozaj upustil od pacenia skrutkovacom a zohnal si ten nastroj co som spominal vyssie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len problem je v tom ze mam RS-1 vidlu a tam ziadne vybranie nieje...
Oficialne by sa ta miska mala davat dole takymto nastrojom: https://www.bike-discount.de/en/buy/radon-crown-race-remover-718063
Mne sa to doposial vzdy podarilo jemne vypacit skrutkovacom/ klepanim zospodu cez drevo, ale ak sa bojis, ze si dogabes vidlu, zajdi do servisu, tam by ten nastroj mali mat a s tym je to minuta roboty
https://r2-bike.com/BIRZMAN-crown-race-removal-tool-1-15