Kategórie
Bike-techČím mazať reťaz na bicykli? # MTB # údržba # reťaz # odpružená vidlica # tlmič # poradenstvo # mazanie # mazivá
napíšte prosím nejaké dobré tipy na prípravky na mazanie reťaze a odpruženej vidly (tlmiča). Nemám s tým veľa skúseností. Každá rada pomôže, najlepšie by bolo keby ste mohli post-núť rovno nejaké odkazy. Vopred všetkým ďakujem
savings Motorex Allround mazací olej na reťaz, kvapkadlo, 100 ml
6,90 €
savings
MOC 10,19 €
savings Cyclon Bike Care WET WEATHER SPRAY mazací olej na reťaz
od 16,79 €
savings
MOC 25,99 €
savings Brunox Top-Kett mazivo na reťaz, 100 ml, kvapkadlo
6,99 €
savings
MOC 10,29 €
-19% Juice Lubes Chain Juice Ceramic mazací olej na reťaz, 130 ml
10,49 €
-19%
MOC 13,99 €
savings RockShox Maxima Plush Dynamic Light olej do vidlíc, 120 ml
6,79 €
savings
MOC 13,39 €
normálne je to použiteľné ako vzdelávacia formulka
ako sa ti podari odobrat neparny pocet clankov ?
ale ver tomu, že niektoré talenty by aj to dokázali, dnes som bol svedkom ako dopadla "oprava" reverznej osmózy teoretickým fyzikom...
Mazem line x dva vyjazdy, nafrkam cyclo star oplachnem vodou vysusim namazem a jazdim takto dookola.
Stare ht cko som len primazaval prevodovym olejom total 75w90 a vozilo ma kde trebalo
Mal som zatial len shimano 53jky, takze 1000km = 10€, existuje lepsia retaz ? s lepsim pomerom. Diky.
Na wiggle mávajú HG95 za cca. 13€/ks, poštovné od 60€ zadarmo.
seth, moja rec, retaz je uplne prehistoricky vynalez. samotna ma viac dielov ako cely biky, skoda ze alternativy su drahe, tazke alebo nepouzitelne.
Inac mi prisiel olej brunox v podobe kvapkatka som zvedavy ale oproti line x je odost redsi
neodmastuj
nemaz
jazdi
namazes az neskor, ked bude treba