Kategórie
Bike-techČím mazať reťaz na bicykli? # MTB # údržba # reťaz # odpružená vidlica # tlmič # poradenstvo # mazanie # mazivá
napíšte prosím nejaké dobré tipy na prípravky na mazanie reťaze a odpruženej vidly (tlmiča). Nemám s tým veľa skúseností. Každá rada pomôže, najlepšie by bolo keby ste mohli post-núť rovno nejaké odkazy. Vopred všetkým ďakujem
savings Brunox Top-Kett mazivo na reťaz, 100 ml, kvapkadlo
6,99 €
savings
MOC 10,29 €
-19% Juice Lubes Chain Juice Ceramic mazací olej na reťaz, 130 ml
10,49 €
-19%
MOC 13,99 €
savings Motorex Allround mazací olej na reťaz, kvapkadlo, 100 ml
6,90 €
savings
MOC 10,19 €
savings Cyclon Bike Care WET WEATHER SPRAY mazací olej na reťaz
od 16,79 €
savings
MOC 25,99 €
savings RockShox Maxima Plush Dynamic Light olej do vidlíc, 120 ml
6,79 €
savings
MOC 13,39 €
tu je video jak to radi jeden typek - https://www.youtube.com/watch?v=zsfIwigx57c
podobný je biekworx extreme sprej... jemne viac lepí ale tiež vytuhne a dllho vydrží
popripade co je najlepsie do suchceho terenu.
Doposiaľ som používal mazivá od finish line alebo aj Shimano určené do suchých a prašných podmienok a všetky lepili na seba bordel, ale vosk najmenej
Na prvom mieste je u mňa to aby nebola zasraná a vydržalo to, ostatné je ďaleko za tým.
Ten castrol to nesplňuje. Aplikácia síce vyzerá jednoduchšie ale ja zas namáčam celú reťaz so squirtu a potom to nechávam odkvapať a ešte čistím.
to je nič krasne čisté, by si mal videt retaz kamoša na cestaku. to je čierny hnoj
MTB ma to isté.... hehe...nebudem predsa kupovať drahe prostriedk na čistenie a mazanie, zbytočne to predražuje prevádzku...
sa tu idete poondziť z trosky prachu... je to spotrebak.. ojazdíš hodiš druhu,
Aktuálne má veľmi láka ten squirt, tá ľahká údržba vs častejšie mazanie ma celkom láka
Gx12- 21.95 groša?nic tragicke. Idem meniť stara je z októbra.... Cez 2200km este neni na konci.