napíšte prosím nejaké dobré tipy na prípravky na mazaniereťaze a odpruženej vidly (tlmiča). Nemám s tým veľa skúseností. Každá rada pomôže, najlepšie by bolo keby ste mohli post-núť rovno nejaké odkazy. Vopred všetkým ďakujem
laci, s ropnými/silikónovými mazadlami je to olejovanie reťaze, s použitím totych rastlinných bazmegov reťazenie olejov - což si, mimochodom, docela presne vystihol
normálne je to použiteľné ako vzdelávacia formulka
... to je naozaj zaujímavý otázoq
ale ver tomu, že niektoré talenty by aj to dokázali, dnes som bol svedkom ako dopadla "oprava" reverznej osmózy teoretickým fyzikom...
ak myslí pod jedným článkom kombináciu vonkajší+vnútorný tak nevidím problém, ja to tiež tak beriem... v tom prípade aj označenie BMX reťazí ako polčlánkové dáva zmysel
presne ako FiLus napísal, holt neskúsený jak chlopak som si to vysvetlil zjavne inak, ako je to bežne zaužívané v spoločnosti takže dokopy 6 článkov - 3 vonkajšie a k ním prislúchajúce 3 vnútorné...pri porovnaní so starou reťazou počet článkov sedí
Toto je uz stav kedy sa veci prehanaju
Mazem line x dva vyjazdy, nafrkam cyclo star oplachnem vodou vysusim namazem a jazdim takto dookola.
Stare ht cko som len primazaval prevodovym olejom total 75w90 a vozilo ma kde trebalo
Poradte radsej retaz ktoru nevytaham do mrtva za 1000km.
Mal som zatial len shimano 53jky, takze 1000km = 10€, existuje lepsia retaz ? s lepsim pomerom. Diky.
Diky za rady, v plnom zabere neradim, trufam si povedat ze uplny noob niesom ze robim taketo blbosti a 100CAD fakt nedam borci to fakt nie, to radsej kupim novu retaz dva krat za rok, heh.
seth, moja rec, retaz je uplne prehistoricky vynalez. samotna ma viac dielov ako cely biky, skoda ze alternativy su drahe, tazke alebo nepouzitelne.
podla osobných preferencií, sú na to protichodné názory, niekto tvrdí, že od novoty je najlepšie namazaná a len ju zvonka utrie... iný si ju odmastí a namaže podľa svojho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
normálne je to použiteľné ako vzdelávacia formulka
ako sa ti podari odobrat neparny pocet clankov ?
ale ver tomu, že niektoré talenty by aj to dokázali, dnes som bol svedkom ako dopadla "oprava" reverznej osmózy teoretickým fyzikom...
Mazem line x dva vyjazdy, nafrkam cyclo star oplachnem vodou vysusim namazem a jazdim takto dookola.
Stare ht cko som len primazaval prevodovym olejom total 75w90 a vozilo ma kde trebalo
Mal som zatial len shimano 53jky, takze 1000km = 10€, existuje lepsia retaz ? s lepsim pomerom. Diky.
Na wiggle mávajú HG95 za cca. 13€/ks, poštovné od 60€ zadarmo.
seth, moja rec, retaz je uplne prehistoricky vynalez. samotna ma viac dielov ako cely biky, skoda ze alternativy su drahe, tazke alebo nepouzitelne.
Inac mi prisiel olej brunox v podobe kvapkatka som zvedavy ale oproti line x je odost redsi
neodmastuj
nemaz
jazdi
namazes az neskor, ked bude treba