rozsekol som bezdusovy plast o obrubnik a tak som si dal vymenit za novy,
v servise mi ale povedali ze mam prasknuty rafik a ze to moze byt mimoriadne nebezpecne ked sa to rozpadne napr. v zjazde, nedrzia ale velmi diely, aj spotrebny material som si musel doniest svoj (mlieko..)
tak som siel do druheho obchodu a tam na mna poheral chlapik, ze to je uplne normalny jav na spoji kde sa rafik lisuje dokopy, ze to mlieko zalepi a v pohode s tym mozem behat kade tade.
tak som sa potesil dosiel domov, nafukal kolesa na 5 bar a vybehol som ma svih.
ked som sa vratil tak som spozoroval jav ktory je viditelny na fotke, na tom spoji to mlieko prosto tecie, tlak mi klesol odhadom minimalne o 2 bary.
mate niekto skusenost s niecim podobnym? mam reklamovat rafik, alebo rovno kupit novy? (kvoli bezpecnosti?)
Cawte je toto veľký problém.. dá sa na tom jazdiť pripadne sa to dá nejako zalepiť napr. Nejakým lepidlom, tekutým kovom a pod.. alebo je to už na výmenu ?
Ak je to na výmenu tak kde kúpiť presne takýto rafik..
vnútorná šírka je 25
Vonkajšia šírka je 30
A výška asi 18
Viete mi ešte poradiť.. našiel som rafik Dt Swiss E512.. rafik má rovnaké parametre ako to čo mám teraz - 32 dier vnútorná šírka 25 vonkajšia 30.. čo nesedí je výška rafika.. je tam 21mm a moj pôvodný má 18mm.. bude to v pohode na povodne špice alebo treba aj špice vymeniť ? Ďakujem
Vonkajsiu sirku nemusis riesit, vnutorna tiez nemusi byt presne, 1-2mm az taky rozdiel nespravia a kludne moze byt ze na plaste co vozis bude lepsia ina sirka. Ak tam chces dat ten isty vyplet tak ta vyska je to co ta zaujima (i to ale nieje presne), pocet dier a ci je rafik symetricky alebo asymetricky
Včera som si všimol že pri jednom niply je prasknutý ráfik (Foto) na zadnom kolese DT Swiss PR1600. Čo si o tom myslíte? Môžem na tom ešte jazdiť alebo je lepšie ráfik rovno vymeniť? Pri šľapaní do kopca zadné koleso vydáva praskavý zvuk, ale ešte som na 100% neidentifikoval či to ide z tohto niplu alebo je to niečo iné.
No možno vydrží ešte veľa kilometrov ale stále je tam riziko, že zlyhá v ten najnevhodnejší moment a to môže pre teba dopadnúť veľmi škaredo. Vyzerá to ako bežný tuctovy ráfik, čiže by som zbytočne neriskoval a ihneď ho vymenil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rozsekol som bezdusovy plast o obrubnik a tak som si dal vymenit za novy,
v servise mi ale povedali ze mam prasknuty rafik a ze to moze byt mimoriadne nebezpecne ked sa to rozpadne napr. v zjazde, nedrzia ale velmi diely, aj spotrebny material som si musel doniest svoj (mlieko..)
tak som siel do druheho obchodu a tam na mna poheral chlapik, ze to je uplne normalny jav na spoji kde sa rafik lisuje dokopy, ze to mlieko zalepi a v pohode s tym mozem behat kade tade.
tak som sa potesil dosiel domov, nafukal kolesa na 5 bar a vybehol som ma svih.
ked som sa vratil tak som spozoroval jav ktory je viditelny na fotke, na tom spoji to mlieko prosto tecie, tlak mi klesol odhadom minimalne o 2 bary.
mate niekto skusenost s niecim podobnym? mam reklamovat rafik, alebo rovno kupit novy? (kvoli bezpecnosti?)
dakujem
Ak je to na výmenu tak kde kúpiť presne takýto rafik..
vnútorná šírka je 25
Vonkajšia šírka je 30
A výška asi 18
Ďakujem
Včera som si všimol že pri jednom niply je prasknutý ráfik (Foto) na zadnom kolese DT Swiss PR1600. Čo si o tom myslíte? Môžem na tom ešte jazdiť alebo je lepšie ráfik rovno vymeniť? Pri šľapaní do kopca zadné koleso vydáva praskavý zvuk, ale ešte som na 100% neidentifikoval či to ide z tohto niplu alebo je to niečo iné.
ďakujem za rady