Tak celú cestu som sa pri zjazde vyhýbal jamám, ale nastala taká pasáž, kde sa to nedalo, tak som do 1 centimetrovej diery vošiel asi 3-4 km/h (cesta bola rozbitá a kamienková, tak preto som tam šiel tak pomaly) a zrazu zo zadného kolesa rana ako z dela a doma som pozrel plášť, vyzeral bez diery a duša mala 20 cm trhlinu.
Čo to mohlo spôsobiť??? díki za rady
posledný komentár: 15. 1. 2016 o 22:17
ja mám staručký cesťák, minulú sezónu som jazdieval tiež tak, že každú jamu som pribrzdil obišiel a dával bacha.. potom som vyskúšal prvé preteky a zistil som, že hoci som tam pochytal viac jám a vo väčšej rýchlosti (niekt. také, že ma skoro hodilo zo sedla keď jazdec predomnou urobil myšičku), biku kolesám ani plášťu nebolo na pohlaď nič.. teraz túto sezónu už to vidím tak, že je pred//posledná pre ten cesťák tak niektoré jamy "ignorujem" takže nie nieje to také citlivé...
hoc teraz už jazdievam len plášťovky..
to potom koľkože defektov by potom nazbierali tu-
http://www.youtube.com/watch?v=Ok5DktZVohk
Išiel som stým do 2 cyklo predajni a tam som im vysvetlil čo sa vlastne stalo a obaja mi povedali že jednoznačne to bola chyba od výroby, zlé prezúvanie, čiže pricviknutá duša,
"To poteší", keď zistím že výrobca to takto odflákol, a naštastie, že som šiel 4km/h a nie zjazdom nad 60 km/h, uf
už som prezul, najazdil som nanej cca 200km
a čo si robil keď ti praskla? sekol si ju niekde vo výmole?