Pri jazde okolo 30km/h mi rozhádže riadítka ked ich pustím , je to normálne? toto je môj prvý bike s kotúčmy tak neviem či to má na to vpliv alebo je to tou shitnou vidlou a že je to 29er a len 9mm oska? Inak ked ich držím tak jasné že je to ok žiadne problémy...a nesmejte sa
Myslíš v náboji? Bike je nový 600km najazdených to pochybujem ale čeknem to, ešte všetko raz pokukám poriadne, písal som sem len pre to že som myslel že ste sa s tým už stretli...
No to som nekukal ale nemyslím našiel som na nete podobný problem a teoriu k nemu ale či to dáva zmysel posúdťe sami,podla mňa aj hej - " - bajk je strašne naložený vzadu, predné kolesá sa pri pustení riaditok odľahčia a kostra nestíha kvôli priamej neodpruženej záťaži dostatočne rýchlo meniť svoje natočenie (yaw), tak sa ohýba a vzniká tam efekt kmitania, ktorý nechce ustáť, pretože sa kvôli gyroskopickému efektu z kolies a tvojim vyrovnávaním rovnováhy snaží dostať do pôvodnej polohy... (Ale to je len teória... "
Využijem toto téma. Všimol som si, že pri zjazde cítim vibrácie v kormane. Pri pribrzdení prednej brzdy cítim, že v hlavovom zložení je vôľa. Viem to nejak dotiahnuť aj bez profi výbavy? Alebo radšej navštíviť servis?
Ďakujem
Laro22:Povol predstavec aj stredovu šrobu čo stahuje vidlu a predstavec,popros niekoho nech ti chiti korunku vidli zo spodu a nadvihne vtedy si hlavove pekne sadne a dotiahni všetky šrobky a potom to už može pustit....Mne to pomohlo.
Na Obrazku je označene kde to má chytit.
Viem to nejak dotiahnuť aj bez profi výbavy? Alebo radšej navštíviť servis?
Radsej navstiv servis
Ja by som to dotiahol, 5ku imbus mas? tak s tym to pojde urcite. Povol skrutku zhora, potom povol predstavec (dve skrutky zboku nad hlavovou trubkou), dotiahni skutku zhora co to da - ale aby sa lahko zatacalo, vycentruj rajdy a dotiahni tie dve skrutky zboku. Hotovo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za tych x rokov co bajkujem ma to zatial nenapadlo este ani raz.
Ďakujem
Na Obrazku je označene kde to má chytit.
Radsej navstiv servis
Ja by som to dotiahol, 5ku imbus mas? tak s tym to pojde urcite. Povol skrutku zhora, potom povol predstavec (dve skrutky zboku nad hlavovou trubkou), dotiahni skutku zhora co to da - ale aby sa lahko zatacalo, vycentruj rajdy a dotiahni tie dve skrutky zboku. Hotovo