Zdravim , chcem urobit servis vidlice no mam problem so skrutkou na spodku. konkretne je to ta kde sa nastavuje odskok. ked ju chcem normalne povolit tak sa len pretaca na prazdno lebo sa toci cely odskok vo vnutri, a celkovo nastavenie odskoku sa mi nepaci lebo ked tam dam imbus tak otacam to tiez ako keby naprazdno aj 100x dookla. presne je to totem rc nie vzduch. dakujem za rady.
tak na problemy s travenim skus nejaky caj
ja som ti to sem dal aby si videl ako to tam je poskladane a teda ze preco sa ti to asi kruti. a robis to podla servisneho manualu alebo len tak podla sedliackeho rozumu? https://www.sram.com/service/rockshox/7,110
na závite tej skrutky bude asi závitové lepidlo,preto sa ti pretáča spolu z tiahlom,je to problém,povoliť to pôjde (možno) rázovým uťahovákom-ak máš známeho v servise alebo pneuservise
dik za radu vyskusam ist do servisu lebo mam znameho nastastie ... a ak by sa to nepodarilo ani tak, tak co mi este ostava.skusal som zhora zatlacit na ten odskok ale vzdy sa to pretocilo. ..
treba opatrne odvŕtať len imbusovú hlavičku skrutky,odskok je hlbšie-alebo ak je tam miesto,možno sa dá tá hlavička odrezať karboškou-chce to pevnú ruku
Hlavne nebude problém chytiť tiahlo ktoré sa Ti teraz pretáča, to je príčina prečo nemôžeš skrutku vyskrutkovať. Máš v nej hotový otvor na 2,5mm šesťhran..... Ale myslím, že z tiahla bude trčať dostatočne dlhý kus aj pre kliešte.
dakujem za radu z utahovackou uz to mam von ... ale problem s nastavenim odskoku je v tom malom imbuse lebo ten sest-hran je poskodeny da sa s tym daco robit alebo novy diel za 120€?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som ti to sem dal aby si videl ako to tam je poskladane a teda ze preco sa ti to asi kruti. a robis to podla servisneho manualu alebo len tak podla sedliackeho rozumu?
https://www.sram.com/service/rockshox/7,110