Ja som zatial servisoval v BA iba v Kaktus Bike-u, a zatial vyslovena spokojnost. Z mojich skusenosti mozem iba odporucit.
NO JO ... ale kaktus neservisuje biky kupene v inej predajni a aj tie starsie kupovane u nich, odmietaju zobrat ... na margo kaktusu
V sport servise sa mi pozdavaju, len keby som to nemal tak daleko, asi pojdem do xx bike ... len nemam moc dobry pocit z nich ... sorry chalani, ak toto citate ...
Lagonda, to je pre mna novinka. Mne jednak skladali bike (vymienali kostru, pridavali vidlu), a to som nekupoval bike u nich, no hned si na neho nalepili nalepku
Rovnako ked chcem teraz menit brzdy, ponukli sa, ze mi ich namontuju.
Mozno je to ine, ked kupujes nieco u nich, ze ti robia automaticky montaz, ale servis samotny celeho biku...
Ja si davam servisovat v Kaktuse...a som max spokojny...najme ten maly technik je ozaj macher. Ale bike mam z Kaktusu. Pravda vsak je, ze ked som nieco potreboval spravit na druhom biku (len vymenit stred, kazetu a retaz) ktory nie je z Kaktusu, povedali mi, ze tak za dva tyzdne najskor (asi toho maju dost).
Tak som siel do AGF invest (je to hned na zaciatku Rusoviec) a do pol hodiny som to mal spravene.
Ja si davam servisovat v Kaktuse...a som max spokojny...najme ten maly technik je ozaj macher. Ale bike mam z Kaktusu. Pravda vsak je, ze ked som nieco potreboval spravit na druhom biku (len vymenit stred, kazetu a retaz) ktory nie je z Kaktusu, povedali mi, ze tak za dva tyzdne najskor (asi toho maju dost).
Tak som siel do AGF invest (je to hned na zaciatku Rusoviec) a do pol hodiny som to mal spravene.
nakoniec som to dal teda do Sport servisu, siel som na istotu a teda myslim, ze nie je o com, bike slape ako hodinky bez naznaku problemov, iba sa im nezdalo, preco menim bezchybne LX za nove XT ... ale to je uz ina pesnicka ...
A inak komplet servis tam tusim stoji 800vak, vymena prehadzovacky, nahodenie novej retaze a nastelovanie presmyku a prehadzovacky stalo 210Sk. myslim, ze to mohlo byt o par koruniek aj menej, ale mozno ani nie ... ja by som sa s tym za tie peniaze asi nebabral, a to oni musia platit aj reziu ...
v tol libike som tiez bol, celkm pohoda chalan
inac k tomu sport servis > asi myslite to v bisku*****ach na trojicnom namesti
ja som si tam daval niekolko krat nastavovat V brzdy a ani raz som nebol spokojny
Dneska po dojazde som si skontroval bike, vymenil dusu, plast, docentroval koleso, premazal pedal, retaz, dofukal vidlu, zoradil brzdy, a doladil tachometer. Potom som si zobral cenik a nauctoval si za taketo koninky asi 800sk.
Sam sebe
Takze sa oplati si niektore veci naucit robit sam, servisaci su drahi a casto neurobia veci poriadne. Jasne ze montaz kluk hollowtech 2, vymena orecha alebo vymena oleja vo vidle je lepsie robit v servise lebo na to treba vela speci nastrojov, ale bezna udrzba, vymena laniek, bowdenov,nastavenie saltra, brzd je fest dobre vediet si urobit sam. Uz len kvoli tomu aby si to vedel urobit v ked si v lese a daco sa po*ere.
hosi ... co to Atacama? ... ja som zatial bike zaciatocnik a vela veci, pre vas mozno banalnych si radsej dam spravit v servise. I ked naposledy to az taka drobnost asi nebola, ked som mal salter dokryveny a nechcelo to vyskocit na najvycsie kolecko ...
no atacama je zatial najlepsie kde som zatial bol...vzdy tam s otom pokecam, kym on mi robi bike, ma tam super ceny...atacama je servis na kolibe...najlepsi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
NO JO ... ale kaktus neservisuje biky kupene v inej predajni a aj tie starsie kupovane u nich, odmietaju zobrat ... na margo kaktusu
V sport servise sa mi pozdavaju, len keby som to nemal tak daleko, asi pojdem do xx bike ... len nemam moc dobry pocit z nich ... sorry chalani, ak toto citate ...
Rovnako ked chcem teraz menit brzdy, ponukli sa, ze mi ich namontuju.
Mozno je to ine, ked kupujes nieco u nich, ze ti robia automaticky montaz, ale servis samotny celeho biku...
A co taky komplet servis obnasa a co to stoji?
A inak komplet servis tam tusim stoji 800vak, vymena prehadzovacky, nahodenie novej retaze a nastelovanie presmyku a prehadzovacky stalo 210Sk. myslim, ze to mohlo byt o par koruniek aj menej, ale mozno ani nie ... ja by som sa s tym za tie peniaze asi nebabral, a to oni musia platit aj reziu ...
Zapletali me tam novy kola, montovali hydrauliku, o beznem mazani ani ne mluvim
Spokojenost.
minuly tyzden som bol pozret novy obchodik v dubravke - libike a kedze som dost pohodlny, nechal som si tam hned nejake drobnosti porobit...
super pristup, super vysledok, super cena...
inac k tomu sport servis > asi myslite to v bisku*****ach na trojicnom namesti
ja som si tam daval niekolko krat nastavovat V brzdy a ani raz som nebol spokojny
Sam sebe
Takze sa oplati si niektore veci naucit robit sam, servisaci su drahi a casto neurobia veci poriadne. Jasne ze montaz kluk hollowtech 2, vymena orecha alebo vymena oleja vo vidle je lepsie robit v servise lebo na to treba vela speci nastrojov, ale bezna udrzba, vymena laniek, bowdenov,nastavenie saltra, brzd je fest dobre vediet si urobit sam. Uz len kvoli tomu aby si to vedel urobit v ked si v lese a daco sa po*ere.
A na vsetko clvoek najde navod na internete ... ci uz priamo na strane park tools alebo tu http://www.utahmountainbiking.com/fix/
Nice and useful. Tak to má byť.
Jednoznacne Atacama...