Ahojte potrebujem poradit co sa tyka umyvania bicykla celoho cize ram retaz kazeta atd... ake umyvacie postriedky by ste mi doporucili, mozete mi aj poradit olej na retaz... pretoze ja nemam absolutne skusenosti co sa tyka tohoto, mozete mi aj doporucit konkretne znacky ktore napr pouzivate vy... lebo ja fakt neviem, prosim poradte mi, dakujeeeem
Sol nerobi hliniku dobre, najlepsie po jazde preplachnut prudom vody.
Vratim sa k WD40, to je dobre hlavne na jednu cinnost, nakolko rozpusta ine maziva, je vhodny hlavne na cistenie a rozpustanie spiny. Avsak potom treba vsetko do sucha vytriet a namazat na to urcenym prostriedkom.
Ten sneh s vodou je lepsi ako Mr.Proper. Rafiky zajdene, ze som uz rezignoval, sa lesknu ako psie gule...A tie pedale...To sa neda ani opisat. V podstate uz viem ako vyzeraju ked su nove Zimak som nikdy nemal ako zo skatulky, ale teraz to ma za odmenu
Ahojte zas , mám taký menší problém... Mechanické časti umývam (reťaz, prehadzovačka..) tak, že na ne nastriekam čistiaci prostriedok určený na to, potom opláchnem vodou ale všetko to ostane také mastné, aj ráfik, koleso keď mi to na to stečie . A najviac ma hnevá že mám aj nejaké čierne fľaky od toho na ráme pri reťazi, a neviem čím to mám už očistiť všetko... Tak teraz úplne vôbec neviem že či na to treba nejaký odmasťovač alebo čo :O, poraďte mi prosím ja som taký moták
Treba si kupit pracku na retaze, do nej naliat odmastovac a vyprat retaz, potom namazat a navoskovat, toto v zasade staci co sa tyka nejakeho cistenia pohonu. Ked sa to bude kadecim striekat a potom umyvat, tak jasne, ze tie cistacie prostriedky su kade tade ...
Hlavne to s tym cistenim neprehanat, clovek castym cistenim tomu viac uskodi ako pomoze.
Ahojte, nenasiel som uplne vhodnu temu, skusam tu: ako si rozumie karbonovy bike a zima + sol? Jazdite fullcarbony v zime, ak ano, osetrujete ich po kazdom vyjazde od soli?
Ahojte, nenasiel som uplne vhodnu temu, skusam tu: ako si rozumie karbonovy bike a zima + sol? Jazdite fullcarbony v zime, ak ano, osetrujete ich po kazdom vyjazde od soli?
Rozumie si dobre, sol tomu nic nerobi. Raz za cas treba rozobrat, premazat, zlozit a ked je moc zasrany tak umyt.
A co sa tyka tej vydlice tak tam by som zvonku nedaval nic je tam dostatok tesneni cez ktore sa nic nedostane jedine co sa mozme starat je aby tie nohy boli vzdy ciste a aby sa okolo dolnych kruzkov nedrzala spina.
Ak nevieš, radšej budeš užitočnejši ak neporadis hovadinu ! Podľa toho ako pises nemas ani poňatia co za tesnenia tam su.. a maz dalej tym wedečkom 🐏
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vratim sa k WD40, to je dobre hlavne na jednu cinnost, nakolko rozpusta ine maziva, je vhodny hlavne na cistenie a rozpustanie spiny. Avsak potom treba vsetko do sucha vytriet a namazat na to urcenym prostriedkom.
Treba si kupit pracku na retaze, do nej naliat odmastovac a vyprat retaz, potom namazat a navoskovat, toto v zasade staci co sa tyka nejakeho cistenia pohonu. Ked sa to bude kadecim striekat a potom umyvat, tak jasne, ze tie cistacie prostriedky su kade tade ...
Hlavne to s tym cistenim neprehanat, clovek castym cistenim tomu viac uskodi ako pomoze.
co pouzivate ked umyvate horsky? dost chodim teraz useky kde je piesok asi z pripravy na asfalt tak ho mam komplet vsade
premyslam ze kupim tuto celu sadu: https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/cistiace-nastroje/muc-off-ultimate-bike-cleaning-kit.html
alebo daco vyskladam, momentalne len tak oplachnem bike v sprchaci, ale snad uz bude dom o chvilu hotovy tak to budem moct von umyt
Muc-Off Ultimate Bike Cleaning Kit čistiaca sada
96,99 €
MOC 119 €Rozumie si dobre, sol tomu nic nerobi. Raz za cas treba rozobrat, premazat, zlozit a ked je moc zasrany tak umyt.
Ak nevieš, radšej budeš užitočnejši ak neporadis hovadinu ! Podľa toho ako pises nemas ani poňatia co za tesnenia tam su.. a maz dalej tym wedečkom 🐏