Ahojte, mám v pláne meniť kľuky Shimano TY501(3x8) so stredom NECO integrated za Shimano Deore s HTII.
Prosím vás okrem kľúčov, potrebujem nejaký iný sťahovák? Ako vyberiem tu integrovanú osu z rámu von? Nechcem sa do toho len tak púšťať bez prípravy.
Díky za pomoc.
Misky ale bez stahovaku dole nedam ze? Lebo mam tam nejaky stred CTM uvadza Neco Integrated a co mam stahovak ten tam nepasuje je maly...neviem kde ho zohnat...
Diky chalani moc ste mi pomohli...A na ten stred hollowtech na montaz mi nic take netreba nie? Tak a ide sa objednavat...len tu v AT stoji stahovak 8€ bohaca aj s nimi snad s Deore budem mať ako tak pokoj lebo tieto kluky cele zle Ešte raz ďakujem!!!
Ja mam doma tu malu maticu plastovu ta staci na montaz ze? a ten druhy kluc mam podobny ale ktovie ci to nie je na nieco ine...pridam fotku asi budem aj tak objednavat z MTbiker a nechsm si to poslat sem...takze objednam aj tak asi tento kluc budem.mat dobuducna pokoj..
este jedna otazocks...mam tam presmykac Shimano Tourney...3x8 prevody...myslite ze mam aj presmykovac radsej Deore kupit? lebo pocet zubov prevodnikov sedi...len ze kluky Shimano Deore su urcene na 3x9 a ja mam 3x8...malo by to byť v poho nie?
No veru neuaetris, minule som sa pytal informativne ze co by chceli za vymenu vidlice... 100-120€ a kedze bike nebol kupeny v tom shope tak isto by zabili nakoniec 150 hlavne ze vidlica ma tolko stala ;D
Chalani? podľa čoho budem vediet koľko podložiek mi bude treba? cital som nieco ze pri 68mm tak a pri 73 mm inak...to podla starej osi alebo co? Kluky Shimano Deore uz dorazili ešte bohužiak nie ku mne ale o nejaký týždeň mi to dojde sem a tak sa hneď pustím aj do montáže, rád by som mal vo všetkom jasno...Diky za odpoveď! s pozdravom Patrik.
dnes som sa pustil do očisty môjho tátoša. Keď som rozobral stred skoro som odpadol, odkiaľ sa tam toľko bordelu nabralo? pri pátrani som v strede našiel dve diery asi na teleskopku, ale nejde mi do hlavy ako tade prepchám bowden kedže okolo stredu by sa nezmestil. chlapi s CTM to ani nezaslepili nechápem prečo. Je ten stred v pohode alebo sa mám pomaličky pozerať po inom?
Ahojte budem v pondelok montovat tie nove kluky? podla coho zistim kolko podloziek kde? Viem ze podla sirky stredu nejak ale presne neviem...poradite mi niekto? popripade na co si mam davat bacha pri vymene...
Momentalne mam 4hran kluky idem menit za shimano deore stred hollowtechII...
No a pri potrebe posunu retazovej linky dolava sa daju dat podlozky aj naopak ak je dost priestoru medzi prevodnikmi a ramom. Cize dve dolava a jedna doprava (68) resp. jedna dolava a ziadna doprava (73).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Unior sťahovák misiek Octalink, ISIS, 4-hran
25,99 €
MOC 26,99 €hmm, v AT asi neušetríš, keď si to dáš urobiť v servise
ale keby si silno chcel, plátkom pilky na železo vyrež čelo jednej misky, vyraz zapuzdrený stred, potom opatrne (aby si moc nepoškodil závit) prerež misky priečne na polovicu a vylúpni šrobovákom. mne sa to podarilo
Akcia -34% Super B TB-8919 kľúč na stredové zloženie
9,19 € -34%
MOC 19,99 €este jedna otazocks...mam tam presmykac Shimano Tourney...3x8 prevody...myslite ze mam aj presmykovac radsej Deore kupit? lebo pocet zubov prevodnikov sedi...len ze kluky Shimano Deore su urcene na 3x9 a ja mam 3x8...malo by to byť v poho nie?
http://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/mazivo-a-oleje/bikeworkx-silicone-star-doza-100-g.html
Je urcena na vidlice ale pisu ze aj capy, lanka, bowdeny...
Co hovorite na to?
Akcia -20% BIKEWORKX Prograser Silicone, dóza, 100 g
9,49 € -20%
MOC 13,29 €Mozes to utiahnut momentom podla tejto tabulky
http://www.majnek.cz/text/navody/utahovac%c3%ad_momenty_shimano.htm
Momentalne mam 4hran kluky idem menit za shimano deore stred hollowtechII...
http://www.mtbiker.sk/clanky/1259/servis-kluk-hollowtechii.html