Zdravím.... dnes po zjazde som si všimol pri umývaní biku že na zadnej strane vnutornej ľavej nohy mám vyšúchanu tu vrchnu časť vrstvy. Neviete poradiť niekto príčinu prečo a ako by sa to dalo opraviť alebo kde
Bike som len nedávno kúpil takže je to dosť možné.... Skúšal som ešte na ňom viac behať aby som zistil či to pokračuje ale zdá sa že nie... môže to byť že minulý majiteľ to dal do servisu neskoro? Alebo mi odporúčaš to odniesť nech to skontrolujú... chod ma hladký a plynulý
vyzera že ten bike dostaval bomby už len na zaklade tych oderkov na vidle , čistenie stieracieho kružka pripadne mazanie pred každym vyjazdom je podla mňa zaklad a bez toho ani do tesca
MecoTrance... Vidla bola striekaná lenže nie kvalitne farba sa olupuje.... pred tým ta vidla bola červená a z chalanom na bajky.sk sme sa dopracovali ku tomu že: Keď bola vidla v servise pracovník ju zle poskladal keďže ľavá noha bola vyššie ako pravá takže aj to by mohol byť problém? Samozrejme stále tam je aj to že bol zanedbaný servis... Nová ľavá noha stojí cca 130€ plus kit 33€.... Bohužiaľ je dlhá dodacia lehota a financie.. takže ako by som to zafixoval na dobu cca 10 týždňov?
To sa ti nespraví po jednej jazde, rozširuje sa to postupne keď ide vidla nasucho. Nemá to čomu ublížiť, daj vymeniť olej, gufera a jazdi ďalej. Sú ľudia čo jazdia z centimentrovým šrámom až do materiálu.
Takže dnes som bol v servise.... olej,tesnenia,gufera boli nedavno menene.... jedine čo bolo zle bolo zloženie... to.jediné sa nastavilo.... Takže podľa slov mechanika by sa to nemalo rozširovať.... akurát mi odporučil jedno mazadlo pred a po jazde
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.