Neviem či je to na hanbu aj keď nieje sa čím chváliť Bolí jako sviňa a nechcem si ani predstaviť jazdu na biku keď mám vonku ASTEROID jako mesiačik z mandarinky. Neprajem nikomu. Nevie niekto nejaké triky a tipy ako sa s ním čo najrýchlejšie popasovať. Mám mastičky , tabletky a recept starej matere s čajom z dubovej kôry - nie na pitie
bratovi sa to tiež zdalo drastické....trpel niekoľko rokov a potom išiel na operáciu....po mesiaci max.spokojnosť a ľútosť,že trpel zbytočne tak dlho.....keď musíš, tak musíš(fidorka)
Mal som to asi pred dvomi rokmi po asi 10 dňoch mi to po tabletkách prešlo a teraz sa mi Asteroid vrátil znovu. Tak ak to prejde za pár dní tak v pohode len by som chcel poradiť ako sa mu do budúcnosti vyvarovať
Mastu S som mal aj prvý krát a nepomáhala vôbec a poznačila mi všetky trenírky Teraz hlcem DETRALEX a ten mi poradila moja doktorka , že aj ona má po pôrode takéto problémy a jej pomohol. Veď ja som nerodil - či hej
Tie tabletky by mali zabrať,dobré sú aj sedacie kúpele z dubovej kôry,Mastu S je dobrá,treba pravidelne a srať na trenírky...a nakoniec,ak nič nezaberie,treba ísť k chirurgovi,ten Ti aspoň povie v akom to máš stave...
Pred dvomi rokmi mi pomohli tie tabletky DETRALEX a to im nerobím bezplatnú reklamu Mastu S 0-bodov , kúpeľ v čaji z dubovej kôry tiež nepomáha. Hádam sa toho za pár dní zbavím ale privítal by som najaké rady ako sa k tomu znovu nedopracovať. STRAVA, NENAMÁHAŤ SA, ... Ak má niekto skúsenosť a hanbí sa môže aj v SS budem vďačný
Keďže mám na to vek, môžem sa pochváliť. V prvom rade treba optimizmus. Tzn. Nájdi v tom niečo pozitívne. Napr. sa s tým môžeš chvastať,lebo to okolo teba nikto nemá.
A teraz vážne. Ja som mal akútny zápal zlatej žily týždeň pred vlastnou svadbou. (To bolo určite varovanie) Bolo to prechladnutím prdele, lebo som ostal spať pri rozlúčke so slobodou vonku na lavičke. Bolesť dosť dobrá. Jedna z najlepších aké poznám. V qalite ju prekonali snáď len pooperačné stavy, keď mi došli drogy po operácii slepého čreva. Týždeň som takmer nechodil a svadobné tance som si obzvlášť užíval. A čo proti tomu. Teraz to nechaj v kľude. Aj tak nič iné nemôžeš robiť. Tá dubová kôra to trochen utlmí. Ale preventívne do konca života treba čiastočne obmedziť pálivé jedlá (feferónik...), plesnivé syry(vraj) a pomenej veselých kalíškov tiež dokonca života. Mne sa to už (zatiaľ) nikdy nevrátilo. Ale feferónik som fakt obmedzil(neodstránil), pifko vraj neškodí a na tvrdé som nikdy nebol. Odvtedy(2000) sa mi to nevrátilo, ale občas mi pri kadení praskne bezbolestne akási vlásočnica tesne na konci, takže sem-tam ide okrem kaka aj čerstvá červená ako zo striekačky, ale bez bolesti. A objavuje sa to hlavne po spoločenských podujatiach. Vekom vraj takýchto udalostí ubúda, teda počítam s tým, že aj problémov so zlatou žilou bude poredšie. Držím prsty.
PS:A bajkovaním to nie je zapríčinené. Skôr si myslím, že mtb je aktívna prevencia.
a to uplne zmizne ? alebo len ta to neboli ? .. mne to nasli pred 2 rokmi, ale za ten cas sa to zvacsilo, nemam sice bolesti, ale kedze je to vacsie ako bolo, tak ma to trosku znekludnuje ..
Zmizne celkom - teda schová sa.
Ono v podstate ju má každý, len niektorí majú to šťastie, že im zostáva tam kde má byť - v riti
Každopádne treba navštíviť svojho lekára a nehanbiť sa za to.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pochybujem, ze sa niekto prizna...
ako sa to prejavuje ?
Tu Mastu-s si skúšal či nie?
A tú stolicu, ja nevravím že to máš z toho ale keď ten problém teraz je tak tvrdé tomu zrovna nepomáha.
A teraz vážne. Ja som mal akútny zápal zlatej žily týždeň pred vlastnou svadbou. (To bolo určite varovanie) Bolo to prechladnutím prdele, lebo som ostal spať pri rozlúčke so slobodou vonku na lavičke. Bolesť dosť dobrá. Jedna z najlepších aké poznám. V qalite ju prekonali snáď len pooperačné stavy, keď mi došli drogy po operácii slepého čreva. Týždeň som takmer nechodil a svadobné tance som si obzvlášť užíval. A čo proti tomu. Teraz to nechaj v kľude. Aj tak nič iné nemôžeš robiť. Tá dubová kôra to trochen utlmí. Ale preventívne do konca života treba čiastočne obmedziť pálivé jedlá (feferónik...), plesnivé syry(vraj) a pomenej veselých kalíškov tiež dokonca života. Mne sa to už (zatiaľ) nikdy nevrátilo. Ale feferónik som fakt obmedzil(neodstránil), pifko vraj neškodí a na tvrdé som nikdy nebol. Odvtedy(2000) sa mi to nevrátilo, ale občas mi pri kadení praskne bezbolestne akási vlásočnica tesne na konci, takže sem-tam ide okrem kaka aj čerstvá červená ako zo striekačky, ale bez bolesti. A objavuje sa to hlavne po spoločenských podujatiach. Vekom vraj takýchto udalostí ubúda, teda počítam s tým, že aj problémov so zlatou žilou bude poredšie. Držím prsty.
PS:A bajkovaním to nie je zapríčinené. Skôr si myslím, že mtb je aktívna prevencia.
zdravim ta .. ako si na tom s tym problemom v sucasnosti ? pomohlo nieco sa toho definitivne zbavit ? dik
a to uplne zmizne ? alebo len ta to neboli ? .. mne to nasli pred 2 rokmi, ale za ten cas sa to zvacsilo, nemam sice bolesti, ale kedze je to vacsie ako bolo, tak ma to trosku znekludnuje ..
Ono v podstate ju má každý, len niektorí majú to šťastie, že im zostáva tam kde má byť - v riti
Každopádne treba navštíviť svojho lekára a nehanbiť sa za to.