Ale noooo ... ved si nedas zataz a ficis ako drak .... (koniec koncov ako tie babenky) - teda ale nehovorim o tykych ako Dana ... ta si nalozi a este Ta vyhecuje do uniku ...
Ja sedim kazdy den hodinku na trenageri a kedze je to nuda jak blazen som popri tom na nete. Paatek hodinka a pol basketbal. Po mesiaci takehoto treningu necitim ziadny progres
Tanec je fajn - myslim tym zadupkat si od vecera do rana na techno stagei
hmmm, take tango, čača a ine....to by bolo super len nie je s kym
Ja sa chystam na kurz brusneho tanca, vraj je to super, no este som v stadiu premyslania
mne staci trance stage
no myslela som iny tanec /spolocensky/
ja som si s manželkou zaplatil 10 lekcií u Fábera a je to veru sranda a neveril som tomu, ale celkom ma to baví
okrem toho pondelok, streda a piatok posilňovňa a cez víkend bike - aj na snehu!
aby som nepribral dobre sa nadrbat a tyzden mi nechutí jest.
a trening? jazdit. nie je zle pocasie na bike, iba zle obleceny biker. no a samo sebou beh, lyze - aj ked som len tak cekol zopar stranok a uvidel tie ceny skipasov som ako po o*****. tiez asi nebudem tyzden jest . uz nevedia co pytat. hold sport cosi stoji. asi kupit nejake jazdene skialpy a mozem vlekarov(rozumej majitelov) okakat. tak asi priorita na dalsiu zimnu sezonu na zimny trening.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tanec je fajn - myslim tym zadupkat si od vecera do rana na techno stagei
Ja sa chystam na kurz brusneho tanca, vraj je to super, no este som v stadiu premyslania
co hovoris? urazas nas?
treba vyskusat
ale nie, nieco by som asi zatancoval ale nebavi ma to.....
Mozu sa nacvicovat aj ine kreacie.
ja som si s manželkou zaplatil 10 lekcií u Fábera a je to veru sranda a neveril som tomu, ale celkom ma to baví
okrem toho pondelok, streda a piatok posilňovňa a cez víkend bike - aj na snehu!
no musím-nemusím
keby sa mi fakt nechcelo, tak NIE!
a trening? jazdit. nie je zle pocasie na bike, iba zle obleceny biker. no a samo sebou beh, lyze - aj ked som len tak cekol zopar stranok a uvidel tie ceny skipasov som ako po o*****. tiez asi nebudem tyzden jest
Keď začnem mať problém s váhou, tak budem používať tento systém.