Tak nejak nemám čas lietať po lesoch kvôli malému a premýšľam o veľmi skorých ranných aktivitách kým ešte mama s kidom spia. Rátam s budíkom tak o piatej ráno a nejakými 30 kilometrami. Otázka znie či niečo (a hlavne čo) pred tým zjesť. Kedysi dávno som si chodil takto skoro zabehať, to som nejedol nič ale o pol hodinu som bol doma a spratal som do seba kvalitné raňajky. Toto je na dlhšie a aj energetický výdaj bude rozložený nekonzistentne. Otázka na Vás a pokojne aj na cesťákov znie čo jete takto skoro ráno pred výjazdom a či niečo vozíte aj so sebou (napr. nejaké tyčinky) pchať do seba takto nalačno gély alebo iné suplementy mi nepríde rozumné nie sme na pretekoch. podobnú tému som nenašiel ak viete o nejakom vlákne uvítam a naštudujem, následne zmažem. Dík
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
V dvoch polievkovych tanieroch s piskotami a kompotom (cokoladovy s ananasom/ceresnami/jahodami, vanilkovy s marhulami)
1 tanier na ranajky pred vyjazdom. v pohode sa da uvarit vecer pred.
Namiesto piskot mozes dat ovsene vlocky ak chces aby Ti to travilo dlhsie…
Ak ten vyjazd ma byt intenzivny tak aspon 60g sacharidov / h pocas neho a all that jazz…
??? akože odstate odvčera? Nedochádza mi pointa ...
Ked nechcem rano pobudit decka hukotom kavovaru inu moznost nemam. Vecer spravim, dam na noc do chladnicky a rano mam luxusnu ice coffee 😁
keď som chodil do práce na cesťáku (ale iba 20km) tak som ráno nejedol nič práve preto aby som sa nedogrcal lebo to som dupal po rovine 50km/h
Vyššie spomenuté ovsené kaše sú tiež dobrý tip, tak vyskúšam.