Moc sa tu netasaj... Nie je všetko objem. Laco z BB ma 67 rokov, ročne najazdí 20-25 tis. km a na pretekoch ofajčí s prstom v nose aj o 20 rokov mladších junáčikov.
Nevies vobec o com tocis, JoKo .. a uplne zbytocne reagujes Sice je sranda pozerat, ako sa blavacky pupkaty ziletkar chyta tychto cisel, kedze ho to zrejme az picha v hrudi , ale .. ako pisem, ani netusis wo-co-go .. apropo, ked uz sa toho chytas, tak sa vytas so svojimi cislami a neohanaj sa Lacom z BB. Ono totiz Rymanow tie km najazdi sam, nie s s pomocou priatela z BB .. este dobre, ze netusis ako su tie km natocene, lebo by si musel pozvat nielen Laca z BB, ale najmenej este dalsich troch
Alternatívna otázka: Koľko vrcholov ročne dosiahnete?
Od istého času ma viac ako kilometre či metre zaujímajú vrcholy. Tak koľko vrcholov ste dosiahli toho roku ?
Nevies vobec o com tocis, JoKo .. a uplne zbytocne reagujes Sice je sranda pozerat, ako sa blavacky pupkaty ziletkar chyta tychto cisel, kedze ho to zrejme az picha v hrudi , ale .. ako pisem, ani netusis wo-co-go .. apropo, ked uz sa toho chytas, tak sa vytas so svojimi cislami a neohanaj sa Lacom z BB. Ono totiz Rymanow tie km najazdi sam, nie s s pomocou priatela z BB .. este dobre, ze netusis ako su tie km natocene, lebo by si musel pozvat nielen Laca z BB, ale najmenej este dalsich troch
Tak prezraď o Rymanow-i niečo viac, zaujímalo by ma to. Vždy napíše len cifru a nič viac. Inak ja tento rok ... 24 ...
Tak prezraď o Rymanow-i niečo viac, zaujímalo by ma to. Vždy napíše len cifru a nič viac. Inak ja tento rok ... 24 ...
Pred pár rokmi dával aj prejdené trasy. Tí, čo poznajú severovýchod Slovenska a juhovýchod Poľska, ho podozrievali, že si prejdené km pridáva, resp. že má v kolese 2 magnety. Neskôr už dával len trasy bez km a občas sumár km, teraz už občas len sumár km... A dobre sa na tom baví.
chlap skusa najvyssi rocny najazd, uz druhy krat
a kym on skusa, tato slecna ma skoro 80000 tento rok, za 365 dni dala rekord vyse 86000 mil a zaokruhlila 100.000 mil za 423 dni https://www.strava.com/athletes/10033054
ale teda musim uznat, Steve aspon jazdi rozne dlhe trasy, ona rok kruzila nejaky okruh 19 hodin denne, by ma preplo
chlap skusa najvyssi rocny najazd, uz druhy krat
a kym on skusa, tato slecna ma skoro 80000 tento rok, za 365 dni dala rekord vyse 86000 mil a zaokruhlila 100.000 mil za 423 dni https://www.strava.com/athletes/10033054
ale teda musim uznat, Steve aspon jazdi rozne dlhe trasy, ona rok kruzila nejaky okruh 19 hodin denne, by ma preplo
Rok a dva mesiace kruzit po rovnakom omruhu.
Asi by som to radsej odsedel v base. Pride mi to rovnake.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nevies vobec o com tocis, JoKo
Od istého času ma viac ako kilometre či metre zaujímajú vrcholy. Tak koľko vrcholov ste dosiahli toho roku ?
Predsa zakazdym, ked vysadnes na bajk, ci ?
Nevera je vtipna zalezitost vzdy a vsade ako pozeram
Pred pár rokmi dával aj prejdené trasy. Tí, čo poznajú severovýchod Slovenska a juhovýchod Poľska, ho podozrievali, že si prejdené km pridáva, resp. že má v kolese 2 magnety. Neskôr už dával len trasy bez km a občas sumár km, teraz už občas len sumár km... A dobre sa na tom baví.
no a samozrejme som nevymazal hodiny a priemer kolesa
a kym on skusa, tato slecna ma skoro 80000 tento rok, za 365 dni dala rekord vyse 86000 mil a zaokruhlila 100.000 mil za 423 dni
https://www.strava.com/athletes/10033054
a kym on skusa, tato slecna ma skoro 80000 tento rok, za 365 dni dala rekord vyse 86000 mil a zaokruhlila 100.000 mil za 423 dni
https://www.strava.com/athletes/10033054
Rok a dva mesiace kruzit po rovnakom omruhu.
Asi by som to radsej odsedel v base. Pride mi to rovnake.