Lubik no ono aj ked su to Tatry az tak lahko tie vyskove nenaskakuju, zacinam v 630m, kym sa dostanem do Tatier mam cca 300 vyskovych nastupane na Bielu vodu ( Kežmarske Žlaby) mam to na Tatry najblizsie a ked sa chcem dostat k tisicke nastupanych mam co robit, ale taka Rainerka na tisicku staci kedze najprv nieco klesnem do Lomnice, potom take hore dole a az v Smokovci zacnu viac naskakovat vyskove
Čudné a si si istý že ti ten runtastic neprihadzuje výškové skús Stravu. Ja mám na Rainerku z Popradu cez Smokovec a nazad ešte cez Lopušku ledva 950 výškových a čisto PP - Sliezsky a s5 1090.
Keď je dobré počasie, tak nie takého pána (manželku sem nerátam ) čo ma zastaví Ale ak ukrojím tú bočnú trasu z výjazdu, tak na nejakých 70km, čo je niečo nad 2 hod. viem dať 600-700 vm. Síce nie 1000-ka ale aj to je celkom slušne
Inak pre upresnenie, výjazd je kamošov, ktorý si ich meria garminom, aby nevznikla debata o strava metroch. Ja mam barometer len vo phone, ale až tak sa nám tie metre v kopcekoch nelíšia, najväčší rozdiel je na krátkych rovinatých trasiach. Tu je moja podobná trasa meraná cez Locus.
ja som nesedel kvoli dvom operaciam dutin od konca septembra na bajku..resp sedel doma v byte ale odkrutenu mam 0 slovom nula este tak dva tyzdne kym sa mi to zhoji uplne a mozem konecne zacat. no asi si dam pomocne kolecka po takom case
ja som nesedel kvoli dvom operaciam dutin od konca septembra na bajku..resp sedel doma v byte ale odkrutenu mam 0 slovom nula este tak dva tyzdne kym sa mi to zhoji uplne a mozem konecne zacat. no asi si dam pomocne kolecka po takom case
Hlavne to dolieč...bike počká....aj počasie bude lepšie...)
jj, ved v zime nebudem bajkovat. to by sa tym vycistenym dutinam moc nepacilo. ale uz ma mrle zeru riadne boa oba bajky mam nalestene, vsetko rozobrate a namazane, vidla po repase..uz len vyckat
Celkový januárový súhrn /pri priemernej teplote 1,1°C/.
Spolu 281 km - 88% v Z4 - Laktátový prah (Lactate Threshold) = 91-105% z FTP
priemerný pulz - 161 bpm - 92% z maxima
200 W - 2,8 W/kg /priemerná doba výjazdu - 78 minút/
Moje udaje za januar 2018: bike Road - 196 km - 6:25 hod
bike MTB - 13 km - 0:42 hod
bike trenazer - 530 km - 16:20 hod
beh - 70 km - 6:13 hod
plavanie - 9 km - 3:20 hod
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Jazdi tak veľa alebo málo a tak dlho alebo krátko ako vládzeš.Ale jazdi.“
Eddy Merckx
Čudné a si si istý že ti ten runtastic neprihadzuje výškové skús Stravu. Ja mám na Rainerku z Popradu cez Smokovec a nazad ešte cez Lopušku ledva 950 výškových a čisto PP - Sliezsky a s5 1090.
Hlavne to dolieč...bike počká....aj počasie bude lepšie...)
Spolu 281 km - 88% v Z4 - Laktátový prah (Lactate Threshold) = 91-105% z FTP
priemerný pulz - 161 bpm - 92% z maxima
200 W - 2,8 W/kg /priemerná doba výjazdu - 78 minút/
MTB ... 171 km ... 12h 39min ... 4113 vm (garmin 520) ... 9 výjazdov
trenažér ... 147 km ... 6h 41min ... 7x
beh ... 31 km ... 3h 23min ... 302 vm (garmin 520) ... 6 behov
+ nejaká turistika a core tréning ... váha zatiaľ bez zmeny
bike MTB - 13 km - 0:42 hod
bike trenazer - 530 km - 16:20 hod
beh - 70 km - 6:13 hod
plavanie - 9 km - 3:20 hod
Spolu: 817 km, 33 hod