Izrael kvôli omikronu zakáže na dva týždne vstup do krajiny všetkým cudzincom. Chce tak obmedziť šírenie nového a potenciálne nákazlivejšieho variantu koronavírusu.
Izrael sa stane prvou krajinou, ktorá kvôli novému variantu vírusu úplne uzavrie svoje hranice...Ráno Heger v rádiu... počkajme uvidíme čo sa bude diať...toto je rozdiel medzi vyspelými krajinami a Slovenskom. Vyckajme,kým sa to nedovlecie do krajiny...
Izrael bol všade a vo všetkom prvý . História mu ukázala a dala jednoznačne za pravdu , že kto čaká tak to preserie … ináč je to sranda , no kto videl film World War Z , tak ta podobnosť je neuveriteľne podobná . Poučte sa z toho , alebo sa premorte a mnohí zomriete 🤷🏼♂️ .
Izrael bol všade a vo všetkom prvý . História mu ukázala a dala jednoznačne za pravdu , že kto čaká tak to preserie … ináč je to sranda , no kto videl film World War Z , tak ta podobnosť je neuveriteľne podobná . Poučte sa z toho , alebo sa premorte a mnohí zomriete 🤷🏼♂️ .
zavries-nezavries, aj tak to sem pride. Ci to bude opar dni skor, alebo neskor je v podstate jedno. Uz je to v Nemecku, Taliansku, mozno Cesku...marna snaha.
Áno už je to všade , len o tom nevieme … a nakoľko to veselo infikuje ale aj s klinickými prejavmi mladých ľudí 20-35 , tak dezolatom viac a viac bude stiskat zadnice .
airbilly akože nepomohlo ! Kto sa zombifikoval bol mŕtvy . Mal smolu . Ľudstvo dostalo ochranu v podobe mixu vakcín / zombie 🧟♂️necítili ich / a přeživší ich mohli efektívnejšie dekapitovat . A vznikali ostrovy “ života “ bez nákazy … tak teraz neviem či sme pozerali rovnaký film , či len kovid tvoje vnímanie reality a pochopenie modifikoval 😎
Áno už je to všade , len o tom nevieme … a nakoľko to veselo infikuje ale aj s klinickými prejavmi mladých ľudí 20-35 , tak dezolatom viac a viac bude stiskat zadnice .
airbilly akože nepomohlo ! Kto sa zombifikoval bol mŕtvy . Mal smolu . Ľudstvo dostalo ochranu v podobe mixu vakcín / zombie 🧟♂️necítili ich / a přeživší ich mohli efektívnejšie dekapitovat . A vznikali ostrovy “ života “ bez nákazy … tak teraz neviem či sme pozerali rovnaký film , či len kovid tvoje vnímanie reality a pochopenie modifikoval 😎
Ja som len narážal na ten Izrael v tom filme, ten predsa padol.
Inak po 14 dňoch covidu môžem povedať že priebeh som mal dosť ťažký, chripocka to veru nebola. Mal som smolu že kúpil som to v piatok a v sobotu 6 hodinová jazda v zime ma pekne zaklincovala. Teplota 38, chytilo mi to pľúca. Pulse Ox 93% v noci klesalo na 90%. Bolesti krížov že som ani spat nemohol. Manželka ľahší priebeh, 16 ročný syn a 1,5 ročná dcéra teploty do 37,5 a pohoda.
Kvôli mne sa dvaja kamaráti dali radšej zaočkovať 🙈
Inak po 14 dňoch covidu môžem povedať že priebeh som mal dosť ťažký, chripocka to veru nebola. Mal som smolu že kúpil som to v piatok a v sobotu 6 hodinová jazda v zime ma pekne zaklincovala. Teplota 38, chytilo mi to pľúca. Pulse Ox 93% v noci klesalo na 90%. Bolesti krížov že som ani spat nemohol. Manželka ľahší priebeh, 16 ročný syn a 1,5 ročná dcéra teploty do 37,5 a pohoda.
Kvôli mne sa dvaja kamaráti dali radšej zaočkovať ?
No vidíš , keby si bol vakcinovany mal by si priebeh ako deti ??♂️ … že si “ inšpiroval “ kamarátov , je dobre?
A áno, židovský štat padol . Padol však ako posledný a Brad sa tam ale dozvedel kľúčové informácie . Bez nich … to bola moja pointa .
Nejak tak to cítim , keď vidím tu akože pohodičku v okoli “ nevedomých “ … áno tam dole ⬇️som ja . Po 8 hodinách v Tiveku s Nanologix respirou na xichte , unavený , prepotený , močový mechúr naplnený na prasknutie , hlava už ma bolela ako koviďákov čo som ošetroval a že som nic od rana nejedol a nepil ani nehovorím . Priatelia , dezolé , keď už seriete na seba a všetkých vo svojim okoli , no vzdajte aspoň trochu úcty a rešpektu všetkým nám , čo toto podstupujú … len a len pre vás 👨⚕️.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Izrael sa stane prvou krajinou, ktorá kvôli novému variantu vírusu úplne uzavrie svoje hranice...Ráno Heger v rádiu... počkajme uvidíme čo sa bude diať...toto je rozdiel medzi vyspelými krajinami a Slovenskom. Vyckajme,kým sa to nedovlecie do krajiny...
Len v tom filme im to bolo nakoniec prd platne…
https://www.youtube.com/watch?v=ogiH3xXCxWA
Ja som len narážal na ten Izrael v tom filme, ten predsa padol.
Kvôli mne sa dvaja kamaráti dali radšej zaočkovať 🙈
Tak inak to poviem, zľakli sa priebehu…
Ak si nemusel ist do nemocnice a na JIS, tak si tazky priebeh nemal.
Kvôli mne sa dvaja kamaráti dali radšej zaočkovať ?
No vidíš , keby si bol vakcinovany mal by si priebeh ako deti ??♂️ … že si “ inšpiroval “ kamarátov , je dobre?
A áno, židovský štat padol . Padol však ako posledný a Brad sa tam ale dozvedel kľúčové informácie . Bez nich … to bola moja pointa .
Ak si nemusel ist do nemocnice a na JIS, tak si tazky priebeh nemal.
Myslim, žeby má do tej nemocnice zobrali ak by som zavolal 🤟 ale tuto na fóre som sľúbil že tam nepôjdem 😂
Nejak tak to cítim , keď vidím tu akože pohodičku v okoli “ nevedomých “ … áno tam dole ⬇️som ja . Po 8 hodinách v Tiveku s Nanologix respirou na xichte , unavený , prepotený , močový mechúr naplnený na prasknutie , hlava už ma bolela ako koviďákov čo som ošetroval a že som nic od rana nejedol a nepil ani nehovorím . Priatelia , dezolé , keď už seriete na seba a všetkých vo svojim okoli , no vzdajte aspoň trochu úcty a rešpektu všetkým nám , čo toto podstupujú … len a len pre vás 👨⚕️.