Pred vyše desiatkov rokov som si vypočul (nechtiac) na zastavke MHD rozhovor 2 mladých žien a ta jedna nebratislavčanka (nechcem menovať skadial bola, nárečie bolo jasné) rozprava tej druhej niečo v tom zmysle, že ma dobre miesto na personalnom u nich vo firme. A teraz ako personalistka bude sem (do Bratislavy) ťahať dalších tam od nich, kde vyrastala.
Nerozumieš tomu textu. Dobre si prečítaj ten článok ešte veľa krát. Je to článok z 23. júla 2020 a hovorí o tom, čo ministerstvo plánuje. Ak si to epidemiologická situácia vyžiada ... vyčleníme priestor pre takzvaných „COVID pacientov“. Pôjde o 3 385 lôžok .............. K dispozícii bude ďalších 5 687 postelí .............. V nej bude pre „COVID pacientov“ vyčlenených ďalších 5 951 lôžok.
Ďalej: bude mať v lôžkových zariadeniach takmer 2 000 lôžok vybavených prístrojmi na podporu dýchania.
Ide o plán a nie stav. Nikdy sme nemali 15.000 COVID lôžok.
4. tvoj pripad, doktorka ti to odobrila, lebo to je pre teba vhodne, alebo preto, lebo ta postrasila ze ta nevpustia do nemocnice?
Prelustroval si moje príspevky a nepochopil. Písal som, že už od februára sa snažím, aby som bol zaočkovaný. Ďalej som písal, že koncom júla mi očkovanie povolili a možno zakážu vstup do nemocnice pre nezaočkovaných.
To znamená, že som do lekárov "búšil" už od februára. Povolili mi to až v mesiaci júl. A ako podružná informácia bola o tom prípadnom zákaze vstupu pre nezaočkovaných.
Takže si zo svojho zoznamu otázok vyčiarkni otázku: "Prečo lekár zastrašuje pacienta?"
Minulý mesiac som bol na pohotovosti. Prišiel pár - jeden mal rúško pod nosom, druhý ho nemal vôbec. Manželka ich poprosila: "Dajte si prosím Vás rúško a aj na nos. Môj manžel je vážne chorý a má zníženú imunitu."
Odpoveď? "Nám to nevadí. My sa nebojíme."
Nemalá množina ľudí už nerozmýšľa. Taký človek vytrhnutý z letargie svojho hedonistického života vyhodnotí v jeho predstave podstatné kľúčové slová, priradí váhový koeficient a spustí podprogram pre kľúčové slovo s najvyšším koeficientom.
V utorok na Slovensku pribudlo 199 nových prípadov koronavírusu. Pri 6 546 PCR testoch pozitivita dosiahla tri percentá. Nové obete nepribudli, počet hospitalizovaných s covidom alebo podozrením naň stúpol o štyroch na 97. (nczi) denník N
Čísla ako sme predpokladali rastu závratným tempom , no zatiaľ nič čo by nás zaočkovanych nejako “ vyrušovalo “ … prečo asi ? Pýtam sa teraz ja tu diskutujúcich oponentov 🧐 .
Pozri takto … ja kebyže mám klinické príznaky , vytestujem sa a v prípade pozitivity si dám 5-7 pauzu od prace / lekar / …po zlepšení klinického stavu ak mi to zdravie dovolí idem pracovať . Samozrejme stále používam respirátor , rukavice , ozonizujem spoločne pracovne priestory .
sa čudujem, že sa ešte niekto testuje ... kto chcel sa zaočkoval a kto nechcel ten odmieta aj testovanie... či?
zaockovane dieta mi prechladlo v lietadle... pre istotu som ju dal otestovat...
mnohych zaockovanych, co poznam, sa po navrate zo zahranicia otestovali dobrovolne, viaceri uvazuju aj takto, kedze maju vo svojom okoli aj neockovanych
Pred takými 2 týždňami sme mali v rodine veľmi agresívnu perakutne prebiehajúcu gastroenteritidu / 3 dňovú sračkovracanie s brutálne rychlim nástupom / … tiež som testoval . Nakazili sa všetky kontakty napriek rýchlo zavedeným karantennym opatreniam , reprodukčné číslo mi vyšlo na 7-8 😂. Vysledok testu bol negatívny , všetci chorí boli aj vakcinovani a vystrábili sa do 3 dni , ďalej som neriešil či delta či rotavirus 😎.
Porovnanie východiskových údajov na štartových čiarach druhej a tretej pandemickej vlny /po letných dovolenkových sezónach 2020 a 2021 - posledných 7 augustových dní/, pred začiatkami školských rokov:
počty vykonaných PCR testov 21841 : 35132 /v posledných siedmych augustových dňoch r.2020 : r.2021/
počty pozitívnych z nich 537 : 837
percentá pozitivity 2,5% : 2,4%
počty hospitalizovaných 47 : 57 /denný priemer v posledných siedmych augustových dňoch/
počty úmrtí 0:1
počty zaočkovaných 0 : milióny /asi dva/
Majú ockovanych 90% a otvoria sa až 22.10. 21!!! A Infektolog Kktleba sa chce otvárať u nás už teraz 😂😂😂
Marian Kotleba vyzýva dav protestujúcich pred Prezidentským palácom, aby svojim deťom nedávali do školy rúška. „Žiaden riaditeľ nebude zo seba robiť hrdinu,“ povedal šéf ĽSNS a vyzval mužov, aby v prvý školský deň ukázali, „čo vedia spraviť pre vlastné deti“.
Írsko sa po 18 mesiacoch lockdownov naplno znovu otvorí 22. októbra. Premiér Micheál Martin povedal, že to umožnilo úspešné očkovanie, keďže v krajine je úplne zaočkovaných takmer 90 % dospelých. (afp)
Aký cirkus by rozpútal “ štartér “ aj Magian keby takýto verdikt padol u nás … Docent don Fico by sa sám ujal obhajoby tej matky.
Americký sudca sa spýtal matky, či je zaočkovaná a keď odpovedala, že nie, dieťa zveril do otcovej starostlivosti. V Spojených štátoch hrá na súdoch očkovanie čoraz častejšie dôležitú úlohu. Výmenou za vakcínu už odsúdení dostali kratší či podmienečný trest.
Áno , človeče ak ohrozuje VEDOME svoje dieťa , ma právo druhý rodic urobiť take opatrenia , aby tomu bolo zabránené !!! A k tomu mu dopomahaj zákon … a samozrejme aj Boh .
Nikdy nepodceňujte ani silu “sociálky” , ako sme tomu boli svedkom vo vyspelých krajinách , kde len náznak zanedbania alebo nebodaj týrania maloletej a nezletilej osoby viedol k ich odňatiu a následnému riešeniu .
Či snáď si myslis , že som prihliadal na “ zbožné želania “ rodičov vykrvacaneho dieťaťa s rozvinutým hemoragickym sokom aby zomrelo na exsangvinaciu nepodanim hemoterapie ?! ? prevelike !!! Bolo liečené lege artis a jehovovia si už nedovolili namietať . Kým sme skončili , mali sme na stole rozhodnutie súdu , ktorý odňal právo rodiča za liečbu v akútnom stave a zabránil v obštrukciách ktoré by potenciálne mohli robiť .
Slabý chlap ! “Vyhovel “ manželke , ktorá na to mala určite vzdelanie a zaplatili za to cenu najvyššiu …
Nebudte rovnako slabí .
Keď Benjaminovi Franklinovi zomrel syn, verejne oľutoval, že ho nedal zaočkovať. Podľa historika vyhovel prosbe manželky, ktorá sa vakcín bála. Americký štátnik pritom patril k veľkým zástancom očkovania, už pred 300 rokmi vysvetľoval, aké je prospešné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pred vyše desiatkov rokov som si vypočul (nechtiac) na zastavke MHD rozhovor 2 mladých žien a ta jedna nebratislavčanka (nechcem menovať skadial bola, nárečie bolo jasné) rozprava tej druhej niečo v tom zmysle, že ma dobre miesto na personalnom u nich vo firme. A teraz ako personalistka bude sem (do Bratislavy) ťahať dalších tam od nich, kde vyrastala.
Ak si to epidemiologická situácia vyžiada ... vyčleníme priestor pre takzvaných „COVID pacientov“. Pôjde o 3 385 lôžok .............. K dispozícii bude ďalších 5 687 postelí .............. V nej bude pre „COVID pacientov“ vyčlenených ďalších 5 951 lôžok.
Ďalej: bude mať v lôžkových zariadeniach takmer 2 000 lôžok vybavených prístrojmi na podporu dýchania.
Ide o plán a nie stav. Nikdy sme nemali 15.000 COVID lôžok.
To znamená, že som do lekárov "búšil" už od februára. Povolili mi to až v mesiaci júl. A ako podružná informácia bola o tom prípadnom zákaze vstupu pre nezaočkovaných.
Takže si zo svojho zoznamu otázok vyčiarkni otázku: "Prečo lekár zastrašuje pacienta?"
Minulý mesiac som bol na pohotovosti. Prišiel pár - jeden mal rúško pod nosom, druhý ho nemal vôbec. Manželka ich poprosila: "Dajte si prosím Vás rúško a aj na nos. Môj manžel je vážne chorý a má zníženú imunitu."
Odpoveď? "Nám to nevadí. My sa nebojíme."
Nemalá množina ľudí už nerozmýšľa. Taký človek vytrhnutý z letargie svojho hedonistického života vyhodnotí v jeho predstave podstatné kľúčové slová, priradí váhový koeficient a spustí podprogram pre kľúčové slovo s najvyšším koeficientom.
Čísla ako sme predpokladali rastu závratným tempom , no zatiaľ nič čo by nás zaočkovanych nejako “ vyrušovalo “ … prečo asi ? Pýtam sa teraz ja tu diskutujúcich oponentov 🧐 .
zaockovane dieta mi prechladlo v lietadle... pre istotu som ju dal otestovat...
mnohych zaockovanych, co poznam, sa po navrate zo zahranicia otestovali dobrovolne, viaceri uvazuju aj takto, kedze maju vo svojom okoli aj neockovanych
počty vykonaných PCR testov 21841 : 35132 /v posledných siedmych augustových dňoch r.2020 : r.2021/
počty pozitívnych z nich 537 : 837
percentá pozitivity 2,5% : 2,4%
počty hospitalizovaných 47 : 57 /denný priemer v posledných siedmych augustových dňoch/
počty úmrtí 0:1
počty zaočkovaných 0 : milióny /asi dva/
Marian Kotleba vyzýva dav protestujúcich pred Prezidentským palácom, aby svojim deťom nedávali do školy rúška. „Žiaden riaditeľ nebude zo seba robiť hrdinu,“ povedal šéf ĽSNS a vyzval mužov, aby v prvý školský deň ukázali, „čo vedia spraviť pre vlastné deti“.
Írsko sa po 18 mesiacoch lockdownov naplno znovu otvorí 22. októbra. Premiér Micheál Martin povedal, že to umožnilo úspešné očkovanie, keďže v krajine je úplne zaočkovaných takmer 90 % dospelých. (afp)
Denník N
Americký sudca sa spýtal matky, či je zaočkovaná a keď odpovedala, že nie, dieťa zveril do otcovej starostlivosti. V Spojených štátoch hrá na súdoch očkovanie čoraz častejšie dôležitú úlohu. Výmenou za vakcínu už odsúdení dostali kratší či podmienečný trest.
Denník N
človeče kľudne môžeš zhrešiť... kúp si odpustok = daj sa zaočkovať, bude ti odpustené...
to váżne ???
Nikdy nepodceňujte ani silu “sociálky” , ako sme tomu boli svedkom vo vyspelých krajinách , kde len náznak zanedbania alebo nebodaj týrania maloletej a nezletilej osoby viedol k ich odňatiu a následnému riešeniu .
Či snáď si myslis , že som prihliadal na “ zbožné želania “ rodičov vykrvacaneho dieťaťa s rozvinutým hemoragickym sokom aby zomrelo na exsangvinaciu nepodanim hemoterapie ?! ? prevelike !!! Bolo liečené lege artis a jehovovia si už nedovolili namietať . Kým sme skončili , mali sme na stole rozhodnutie súdu , ktorý odňal právo rodiča za liečbu v akútnom stave a zabránil v obštrukciách ktoré by potenciálne mohli robiť .
Možno v tom nevidia dezolé analógiu , no ja áno .
Nebudte rovnako slabí .
Keď Benjaminovi Franklinovi zomrel syn, verejne oľutoval, že ho nedal zaočkovať. Podľa historika vyhovel prosbe manželky, ktorá sa vakcín bála. Americký štátnik pritom patril k veľkým zástancom očkovania, už pred 300 rokmi vysvetľoval, aké je prospešné.
Denník N
A aj cely článok : 🔓 : https://dennikn.sk/2511436/ked-mu-zomrel-syn-lutoval-ze-ho-nedal-zaockovat-franklin-uz-pred-300-rokmi-vysvetloval-ze-vakciny-su-dobre/?cst=dad727c6d6f66fabf97e5be0d5235a38d6299962
Nová hrozba pro účinnost vakcín. V Jižní Americe se šíří mutace covidu mí
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/who-mutace-coid-koronavirus-kolumbie-ekvador-mi.A210901_155907_zahranicni_lisv