Moji rodicia maju tefal ingenio s odnimatelnou ruckou uz peknych par rokov (minimalne 5 rokov). Jedna rukovat sa uz pokazila, ale podarilo sa nam ju opravit. Potom kupili dalsiu wok panvicu a na tej to funguje zatial. Naucili sa, ze ta rukovat tam nema byt pripevnena pocas varenia. Jednoducho upnes, premiestnis, odopnes, odlozis.
Inak to Fabini mi vyskakuje uz aj z chladnicky. Potom sa mi zacali objavovat reklamy na identicke panvice od x inych vyrobcov, ale ani si ich nestiham zapamatat. Staci hladat panvica s hybridnym povrchom (ak hladas taketo) a najdes ich kopu...
pozri radu tefal unlimited. rucka je plastova ale vhodna na zapekanie. pouzivaj ju na idukcii, snad na plyne nezhori:) kecy o titanovom povrchu su marketingovy bullshit. ako kazda teflonka po dvoch rokoch do kosa…
Ďakujem, pozriem, teflónky máme. vyše 10 rokov, podľa mňa už mám nepremokavé črevá s ptfe povrchom 😁😁 len ja si nedávam pozor a nechcem si dávať pozor, nie som typ človeka, čo sa musím "ondiať" pri príprave jedla, čiže chcem vziať vidličku alebo čokoľvek mám najbližšie a manipulovať s tým. Akonáhle mám použiť niečo špeciálne, končím. Nemám na to nervy ani bunky. Mňa nebaví ani variť jedlá, čo sa robia po jednom, hrozné niečo.
@scarinko a na tej hybridnej sa lepí aj na masti alebo len na masle keď robíš?
@misoR toto video na mňa vyskakuje už asi rok, mala som oceľovú Zepter a katastrofa, tam sa mi lepila aj voda 😁
Na masti nejak nerobim ale lepi sa to casto aj s olejom. Myslel som ze to bude nieco super ale len dalsia panvica co nebudem chciet pouzivat. Na tefalky nemusim ani moc tuku davat.
Ano tiez som nal ocelovu a nedavno letela do kosa lebo uz som povedal ze tu x rokov zanera miesto bez pouzitia. Cokolvek sa na ti dalo tak sa to prilepilo 😄
vyskusal som kadeco.. nelepi sa len "teflon" a jeho derivaty alebo ine marketingove nazvy.
mam aj ocelku, varim na nej rad a myslim ze to viem, ale uz z principu (akokolvek je povrch pripraveny) sa lepit bude. radsej teflon co raz za dva roky vymenim ako sa prplat s hybridmi a hlupostami kde miniem viac oleja ako je zdrave.
Ja mam tuto uz par rokov, nic sa nelepi, dno mi pride stale uplne ako nove a neposkodene. Na pohlad je to "lacak", ale funguje... Neleziem do toho ale kovovymi nastrojmi, iba drevom a plastom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moji rodicia maju tefal ingenio s odnimatelnou ruckou uz peknych par rokov (minimalne 5 rokov). Jedna rukovat sa uz pokazila, ale podarilo sa nam ju opravit. Potom kupili dalsiu wok panvicu a na tej to funguje zatial. Naucili sa, ze ta rukovat tam nema byt pripevnena pocas varenia. Jednoducho upnes, premiestnis, odopnes, odlozis.
Inak to Fabini mi vyskakuje uz aj z chladnicky. Potom sa mi zacali objavovat reklamy na identicke panvice od x inych vyrobcov, ale ani si ich nestiham zapamatat. Staci hladat panvica s hybridnym povrchom (ak hladas taketo) a najdes ich kopu...
Edit: iné značky napr. elmich, rosmarino, hexclad
Aj Fabini ma nnavod ako varit na nerezovej panvici, aby sa jedlo nepripalilo :) https://fb.watch/DVFboCjVgt/
My sme na skusku kupili z Orionu jednu taku ako fabini s hybridnym povrchom a nic moc. Cakal som to lepsie. Dost sa to aj tak lepi.
https://www.oriondomacepotreby.sk/panvica-cookcell-pr-24-cm-112980
pozri radu tefal unlimited. rucka je plastova ale vhodna na zapekanie. pouzivaj ju na idukcii, snad na plyne nezhori:) kecy o titanovom povrchu su marketingovy bullshit. ako kazda teflonka po dvoch rokoch do kosa…
Ďakujem, pozriem, teflónky máme. vyše 10 rokov, podľa mňa už mám nepremokavé črevá s ptfe povrchom 😁😁 len ja si nedávam pozor a nechcem si dávať pozor, nie som typ človeka, čo sa musím "ondiať" pri príprave jedla, čiže chcem vziať vidličku alebo čokoľvek mám najbližšie a manipulovať s tým. Akonáhle mám použiť niečo špeciálne, končím. Nemám na to nervy ani bunky. Mňa nebaví ani variť jedlá, čo sa robia po jednom, hrozné niečo.
@scarinko a na tej hybridnej sa lepí aj na masti alebo len na masle keď robíš?
@misoR toto video na mňa vyskakuje už asi rok, mala som oceľovú Zepter a katastrofa, tam sa mi lepila aj voda 😁
Na masti nejak nerobim ale lepi sa to casto aj s olejom. Myslel som ze to bude nieco super ale len dalsia panvica co nebudem chciet pouzivat. Na tefalky nemusim ani moc tuku davat.
Ano tiez som nal ocelovu a nedavno letela do kosa lebo uz som povedal ze tu x rokov zanera miesto bez pouzitia. Cokolvek sa na ti dalo tak sa to prilepilo 😄
tie titánové tefal sú velmi dobré.mám ju už roky a s lepivosťou nemám žiaden problém.panvica má pevnú rukoväť.
a co dnes kupit aby sa nelepilo a clovek nechce teflon?
delimano nie je teflon.
ale zohyba sa mu dno, vsetky z delimana co sme mali tak sa im vydulo dno
vyskusal som kadeco.. nelepi sa len "teflon" a jeho derivaty alebo ine marketingove nazvy.
mam aj ocelku, varim na nej rad a myslim ze to viem, ale uz z principu (akokolvek je povrch pripraveny) sa lepit bude. radsej teflon co raz za dva roky vymenim ako sa prplat s hybridmi a hlupostami kde miniem viac oleja ako je zdrave.
"Zadělávané" držky na smotane s čabajkou🤤 v liatinovom Le Creuset, myslel som, že ostane aj na zajtra, ale som pažravý, tak neostalo😉:
Ja mam tuto uz par rokov, nic sa nelepi, dno mi pride stale uplne ako nove a neposkodene. Na pohlad je to "lacak", ale funguje... Neleziem do toho ale kovovymi nastrojmi, iba drevom a plastom
https://www.kaufland.sk/product/455355647/