Tak začnem skromne 66,3km/h na asfalte a tomto opäť skromnom stroji :
PS:Už ho využívam civilne takže ten zámok a abseciu tachometra môžete zanedbať.
A ďalej 65,4km/h na tom dole na fotke.Celkom slušný sklon, ale dole je prudká zákruta do prava, takže som cítil brzdové gumičky a následovalo ubrzdenie asi 5 cm
posledný komentár: 19. 1. 2021 o 21:48
Tak to by si potom mohol kľudne veriť aj mojim 95,3 km/hod. v Udiči na XC maratóne.
P.S. Nameraná maximálna rýchlosť nemusí byť vždy aj reálna.
MTB 2,10" ešte na jeseň, dolu Stráňami pod starou lanovkou na Martinky (rozbitý asfalt). Podotýkam že tých 77 km/h je priemer za 5 sekúnd. Na chvíľku to prebehlo cez 80 km/h. Keby sme tu mali poriadny kopec tak to ide aj viac
prevod na najťažšom a trochu som to rozdupal a o ostatné sa postaral kopec. 74,4km/h....
A zas WT za mnou niekde na 63,5km. Celkom adrenalín malú jamku som cítil jak kanál pri malej rýchlosti.
P.S. Nameraná maximálna rýchlosť nemusí byť vždy aj reálna.
Porovnavas neporovnatelne .. Kto tu trat pozna, vie,ze aj 70 je problem. Na asfalte na MTB nemas problem cez 80.
Ked mam verit Tvojim 95, tak mozes verit mojim 117 km/h niekde v okoli Martina po rovine ( pod vedenim ).
Pridáš tretí magnet, pôjdeš aj 200...
Fú ani sa nepýtaj jaký adrenalín ...
No ja som mal aj 175km/h pri občerstvovačke
Na svoju výšku mám dostatočnú hmotnosť. Na budúce budem brzdiť až za tým esíčkom, ktorým končil ten rovný padáčik. Išiel som to prvýkrát a dá sa to prejsť aj cez to esíčko ak nejde nič oproti, borci tam dosahovali aj hranicu stovky.