Zakladam temu rouvy, lebo som tu podobnu nenasiel. A zaroven s kamosom hladame zvysnych 3 ludi do 5 clennej skupiny na predplatne zhruba na 5 mesiacov, co vyjde cca 7eur mesiac/osoba. Pozor, skupinu do ktorej patrite v ramci predplatneho mozte menit len raz rocne.
gravel1 ja som to urobil minuly rok tak, ze myslim do februara marca som si platil Rouvy a následne pauzol predplatne a teraz si ho zase platim. My Whoosh som využíval na jar aj v lete zopakrat ked som z nejakeho dôvodu nemohol ist von. Za mna je Rouvy lepšie, mám radšej realne trasy a v Rouvy ich je velké mnozstvo po celom svete. My whoosh je nieco ako Zwift a zadarmo je to super aplikácia, maš v nej uplne vsetko co potrebujes(jazdy, treningy....), rovnako ako inde. Mna ale moc až tak nebaví, je tam len zopár tratí,ale postačuje to za mna na občasne jazdenie.
A ak už chceš radu, tak skús napísať čo očakávaš a ako Rouvy využívaš.
Ja MyWhoosh používam a som spokojný. Či už štrukturovaný tréning, jednotlivé workouty alebo len tak voľné jazdenie. Nevidím dôvod priplácať si niekde inde.
a to mas problem si ich zdarma vyskusat a urobit si VLASTNY nazor ci ti vyhovuju ? nechapem naco sa pytas inych aky nazor si mas vytvorit ...
Pretoze od toho je forum?! Neviem co je divne na tom precitat si skusenosti a porovnania ludi co jazdili obe platformy. Ale u teba je normalne potulovat sa temami a rypat do ludi co si dovolia spytat sa na nieco, tak co sa cudujem tvojej reakcii 🤦🏼♂️ Prihlas sa mtbikeru za moderatora a mozes mazat ak ta to bude naplnat, ja viac na Teba nereagujem.
a to mas problem si ich zdarma vyskusat a urobit si VLASTNY nazor ci ti vyhovuju ? nechapem naco sa pytas inych aky nazor si mas vytvorit ...
Nie je toto komunitne forum, kde sa mozes bez utocnych komentov poradit, porovnat skusenosti? Asi uz nie..
Vec vkusu, mne viac sadlo Rouvy, pri tej nude na trenazeri aspon vela realnych tras.
ivaniovolodajtotti7210 dakujem za normalne odpovede, pojdem do MyWhoosh myslim ze mi bude postacovat.
Pouzitie iba na nahradu treningu a udrziavanie kondicie ked sa neda ist v zime von.
Rouvy som skusal minulu zimu, tie realne trate po celom svete su super, ale ak je MyWhoosh aspon ciastocne taka dobra a ma nejake moznosti treningov, nevidim dovod platit. Len som pocul ze je narocnejsia na parametre PC tak dufam ze mi bude fachcit.
Za mna fajn, presne na tento účel ho používam aj ja. Na začiatok som si vybral tréningový plán Little Peeble (skôr začiatočníci,12 týždňov, ~5 h týždenne) a fajn. Sú aj pokročilejšie, pripadne možnosť vyberať si z jednotlivých tréningov, nie komplet plán. Mna plán motivuje k pravidelnosti. Ale nie je problém si ho posunúť, keď sa rozhodnem že je pekne a idem von alebo idem na turistiku atď.
Minulú zimu som jazdil čisto len tréningy z Garmin Connect a to bola strašná nuda. Tu aspoň sa dá aspoň na čosi kukať. Parametre neviem povedať, ja ho mám spustené na mobile (iPhone 12 mini) a aj na tejto vykopávke beží bez problémov.
Telefón sa mi zdá dosť malé zariadenie keď tam chceš pozerať tie watty poprípade časové odstupy od iných jazdcov sem tam vzdialenosť atď. Používam My Whoosh na tablete a je to ok ale tablet som kúpil primárne pre trenažér a nevyberal som podľa parametrov len som čosi kúpil no nie ten najlacnejší ale ani nič nejak drahé (si myslím)
Pretoze od toho je forum?! Neviem co je divne na tom precitat si skusenosti a porovnania ludi co jazdili obe platformy. Ale u teba je normalne potulovat sa temami a rypat do ludi co si dovolia spytat sa na nieco, tak co sa cudujem tvojej reakcii 🤦🏼♂️ Prihlas sa mtbikeru za moderatora a mozes mazat ak ta to bude naplnat, ja viac na Teba nereagujem.
Ale píše pravdu -zwift, rouvy sa da vyskúšať zdarma , každému sadne niečo iné. Plus YT je toho mraky. To už treba dať návod aj ako dýchať ?
To vsetci vieme a to je dovod preco sa tu clovek nemoze spytat co sadlo inym a ake maju svoje skusenosti??
Aj vela veci sa da vyskusat zdarma v 14dnovej lehote a ludia sa aj tak pytaju. Bez ich kadrovat.
Aj vdaka takym ako vy 2 ide cele forum do (_!_)
Radsej uz chodim na zahranicne fora ked sa chcem realne daco dozvediet a nie citat zbytocny spam alebo utocne komenty.
Telefón sa mi zdá dosť malé zariadenie keď tam chceš pozerať tie watty poprípade časové odstupy od iných jazdcov sem tam vzdialenosť atď. Používam My Whoosh na tablete a je to ok ale tablet som kúpil primárne pre trenažér a nevyberal som podľa parametrov len som čosi kúpil no nie ten najlacnejší ale ani nič nejak drahé (si myslím)
Jasné, že to je menšie. Ale keďže nie som ochotný platiť Rouvy, tak už vôbec sa mi kvôli trenažéru nechce kupovať tablet . A NTB mám len firemný, do ktorého nedostanem nič okrem schválených aplikácií 🤷♂️. Do jari to nejak doklepem aj na mobile.
Ja to beriem aj ako oddych od obrazovky. V práci presedím väčšinu pracovnej doby za PC, tak som rád keď doma už nemusím. Mne ten telefón úplne stačí, ale chápem, že niekto to má inak.
A v miestnosti kde mám bicykel a trenažér nemám TV, musel by som ich zakaždým prenášať do obyvačky alebo pracovne a to sa mi tiež moc nechce. Odbúcham tréning a hotovo. Baví ma jazdiť von, toto beriem ako nutné zlo a už takto je to voči čisto tréningom z Garmin Connect oživenie.
To vsetci vieme a to je dovod preco sa tu clovek nemoze spytat co sadlo inym a ake maju svoje skusenosti??
Aj vela veci sa da vyskusat zdarma v 14dnovej lehote a ludia sa aj tak pytaju. Bez ich kadrovat.
Radsej uz chodim na zahranicne fora ked sa chcem realne daco dozvediet a nie citat zbytocny spam alebo utocne komenty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prip. vytvorime novu.
Prave riesim ci platit alebo ci druha menovana platforma zdarma splni svoj ucel rovnako...
Prave riesim ci platit alebo ci druha menovana platforma zdarma splni svoj ucel rovnako...
Ja MyWhoosh používam a som spokojný. Či už štrukturovaný tréning, jednotlivé workouty alebo len tak voľné jazdenie. Nevidím dôvod priplácať si niekde inde.
Nie je toto komunitne forum, kde sa mozes bez utocnych komentov poradit, porovnat skusenosti? Asi uz nie..
Vec vkusu, mne viac sadlo Rouvy, pri tej nude na trenazeri aspon vela realnych tras.
Pouzitie iba na nahradu treningu a udrziavanie kondicie ked sa neda ist v zime von.
Rouvy som skusal minulu zimu, tie realne trate po celom svete su super, ale ak je MyWhoosh aspon ciastocne taka dobra a ma nejake moznosti treningov, nevidim dovod platit. Len som pocul ze je narocnejsia na parametre PC tak dufam ze mi bude fachcit.
Minulú zimu som jazdil čisto len tréningy z Garmin Connect a to bola strašná nuda. Tu aspoň sa dá aspoň na čosi kukať. Parametre neviem povedať, ja ho mám spustené na mobile (iPhone 12 mini) a aj na tejto vykopávke beží bez problémov.
Ale píše pravdu -zwift, rouvy sa da vyskúšať zdarma , každému sadne niečo iné. Plus YT je toho mraky. To už treba dať návod aj ako dýchať ?
Jasné, že to je menšie. Ale keďže nie som ochotný platiť Rouvy, tak už vôbec sa mi kvôli trenažéru nechce kupovať tablet
Na mobile by to ani mňa nebavilo
A v miestnosti kde mám bicykel a trenažér nemám TV, musel by som ich zakaždým prenášať do obyvačky alebo pracovne a to sa mi tiež moc nechce. Odbúcham tréning a hotovo. Baví ma jazdiť von, toto beriem ako nutné zlo a už takto je to voči čisto tréningom z Garmin Connect oživenie.
Pre truhlíkov ako ty , tu máš link (nemáš za čo) : https://www.mtbiker.sk/clanky/127632/test-porovnanie-6-indoor-cyklistickych-platforiem.html
Uz to povysenecke oslovenie hovori o tom, ze si si pomylil platformu. (FB, IG a pod. vola..)