Čo na zlý spánok ? neviem normálne spať , zaspim o 22:00 a o pól 3 som hore a neviem zaspať naspäť .. bral som lexaurin , ale nechcem sa stať závislým na liekoch … leze mi to na nervy lebo nevladzem v práci a o športe ani nehovorím …😡
Pricin moze byt spusta. Od zleho matraca po zle zatemnenu izbu ci spravnu teplotu a dostatok kyslika v izbe ci zlej zivotospravy alebo cokolvek. Po 18tej by si nemal vykonavat vysoku zataz..stresove hormony a pohoda v zivota ci vek...asi tazko ti niekto odpovie ked to moze byt cokolvek musis ty vediet a ist na to vylucovacou metodou.
Melatonin. Radsej menej. Davam obcas 1/4 tabletky tusim 3 mg. Urobi mi taky rest spankovych hodin. A potom Valeriana Lekarska. Lubi sa mi Valerian od GymBeam.
Ale ano, nepit kavu. Skusal som asi na pol roka. Dopadlo to to tak, ze predtym som pil dve a teraz pijem 3
Poslednu max o 13.
A tiez pozeram do monitora cely den, co tiez nepomaha
Tam bude problém mobil 😉
Ale hlavný problém je ze sa v noci zobudím mám v hlave milión myšlienok a potom nezaspim naro bol dobrý lexaurin ten mi vyčistil hlavu a spal som 😂
S tymi myslienkami to mam podobne, ale teda vacsinou najma pred spanim, ze potom dlho zaspavam. Na to som cital peknu radu, najst si cas pocas dna, kedy nebudes robit nic a budes iba premyslat vtedy a potom mozog nebude mat take nutkanie premyslat nad vecami v noci. Skusam to cca tyzden a zatial mi to funguje, zaspavam ovela rychlejsie ako predtym
Vypnúť PC / monitor / mobil 2 hodinky pred spánkom.
A co robis tie 2 hodiny bez pc a mobilu? Ak sa neserinkam s bikom alebo nevarim tak by som asi cumel len do steny.
Mne sa zas nechce vecer spat, pred polnocou malokedy a rano by som chrapal aj do 10tej ?
Mám to podobne, navyše sa budím na každý zvuk, najväčšie peklo je jar, keď sa liahnu vtáčatá, to je od 4 ráno vonku diskotéka, odvoz odpadu máme pred bytovkou 6x do týždňa, nehovoriac o tom, že keď si ráno pred potravinami priviažu psy, ktoré štekajú kým nenakúpia, sused má tuningový výfuk na aute a štartuje ráno o šiestej do práce, suseda dole búcha dvermi, hore dupú decká, po schodoch detto keď idú ráno do škôlky... no ja sa fakt nevyspím a na to neviem čo pomáha, ak má človek ľahký spánok. So štoplami do uší sa mi nedá spať.
A co robis tie 2 hodiny bez pc a mobilu? Ak sa neserinkam s bikom alebo nevarim tak by som asi cumel len do steny.
Mne sa zas nechce vecer spat, pred polnocou malokedy a rano by som chrapal aj do 10tej 😁
Je to z papiera a dá sa v tom normálne listovať.
Ale nehovorím, že to vždy dodržiavam. Ja nemám pracovný čas od - do. A keď treba potiahnuť tak samozrejme robím aj dlho do večera aj cez sviatky, alebo od skorého rána (Medzi EU a Čínou je teraz 7 hodinový časový posun).
Ja som mal problem rano lebo mam spalnu na vychod cize rano hned slnko pomedzi zaluzie rovno do ksichtu. Kupili sme zatemnovacie zavesy a parada. Tma nonstop, hned sa mi lepsie spi.
Mám to podobne, navyše sa budím na každý zvuk, najväčšie peklo je jar, keď sa liahnu vtáčatá, to je od 4 ráno vonku diskotéka, odvoz odpadu máme pred bytovkou 6x do týždňa, nehovoriac o tom, že keď si ráno pred potravinami priviažu psy, ktoré štekajú kým nenakúpia, sused má tuningový výfuk na aute a štartuje ráno o šiestej do práce, suseda dole búcha dvermi, hore dupú decká, po schodoch detto keď idú ráno do škôlky... no ja sa fakt nevyspím a na to neviem čo pomáha, ak má človek ľahký spánok. So štoplami do uší sa mi nedá spať.
vyskúšaj iný typ štuplov, dá sa nato v pohode zvyknúť. mne sa asi najviac osvedčili tie najlacnejšie z dr max , kúpiš dvoje tak tretie máš zadarmo a vydržia mi fakt dlho.
a to pocujete aj ked mate zavrete okno? ja nemam klimu cize v lete mavam otvorene a pocuvam ako si v noci motorkari, stvorkolkari ale aj auta potrebuju na ceste vycistit trisky na motore ale ked zavriem tak je ticho
vyskúšaj iný typ štuplov, dá sa nato v pohode zvyknúť. mne sa asi najviac osvedčili tie najlacnejšie z dr max , kúpiš dvoje tak tretie máš zadarmo a vydržia mi fakt dlho.
Cez tie obyčajné to hlavne aj tak počuť. mala som aj neviem aké 3M aj obyč aj hociaké a teda okrem toho, že to hluk len znižuje a nie úplne eliminuje, tak navyše to robí ten "podtlak" v hlave alebo čo. V podstate som skúšala počas dňa aj tlmiče obyčajné, čo sa používajú na strelnici aj tie slúchadlá, čo vyrábajú ticho či ako sa to povie alebo môžeš cez ne počúvať telku/hudbu a to je to isté po pár minútach mám pocit, že mám zaľahnuté v ušiach a počujem si ten vlastný šum tela, ako keď "počúvaš" mušlu od mora No čo ti poviem, čisté zúfalstvo ale vďaka za ochotu poradiť.
A nové okno by možno trochu viac zabránilo zvukom zvonka ale tých susedov neodhluční nič.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ano, nepit kavu. Skusal som asi na pol roka. Dopadlo to to tak, ze predtym som pil dve a teraz pijem 3
Poslednu max o 13.
A tiez pozeram do monitora cely den, co tiez nepomaha
Poslednú kávu mám na obed
Ale hlavný problém je ze sa v noci zobudím mám v hlave milión myšlienok a potom nezaspim naro bol dobrý lexaurin ten mi vyčistil hlavu a spal som 😂
Mne sa zas nechce vecer spat, pred polnocou malokedy a rano by som chrapal aj do 10tej ?
A ako sa ho zbaviť ?
Mne sa zas nechce vecer spat, pred polnocou malokedy a rano by som chrapal aj do 10tej 😁
Je to z papiera a dá sa v tom normálne listovať.
Ale nehovorím, že to vždy dodržiavam. Ja nemám pracovný čas od - do. A keď treba potiahnuť tak samozrejme robím aj dlho do večera aj cez sviatky, alebo od skorého rána (Medzi EU a Čínou je teraz 7 hodinový časový posun).
kristina kniha? Dakujem radsej nie 😁
Cez tie obyčajné to hlavne aj tak počuť. mala som aj neviem aké 3M aj obyč aj hociaké a teda okrem toho, že to hluk len znižuje a nie úplne eliminuje, tak navyše to robí ten "podtlak" v hlave alebo čo. V podstate som skúšala počas dňa aj tlmiče obyčajné, čo sa používajú na strelnici aj tie slúchadlá, čo vyrábajú ticho či ako sa to povie alebo môžeš cez ne počúvať telku/hudbu a to je to isté
A nové okno by možno trochu viac zabránilo zvukom zvonka ale tých susedov neodhluční nič.