Kategórie
Bike-techdo čoho sa viac oplatí investovať do válcou alebo do trenažera čo je viac nakladne na opravu?
po pripade nejake typy na dobru kúpu
dík za otpoved
posledný komentár: 19. 1. 2021 o 21:48
savings Elite Misuro B+ snímač rýchlosti, výkonu a kadencie
48,99 €
savings
MOC 79,99 €
savings Continental Hometrainer II 700x32C plášť pre trenažér, kevlar
29,99 €
savings
MOC 46,99 €
-16% Elite set adaptérov pre RIVO JUSTO AVANTI SUITO a DIRETO
13,29 €
-16%
MOC 19,29 €
samozrejme ze si posionis imunitu. Ja sa snazim cez ziu behavat a bicyklovat, samozrejme v nizsich tepoch prave kvoli tomu, ze som potom otuzilejsi a odolnejsi voci zime, tento fakt beriem ako posilnenie imunity...
"Čo je to tota imuňita?" - dobrý štartovací bod tu:
http://invivomagazin.sk/new/neverte-nezmyslom-o-podpore-imunity-alebo-neblahe-dosledky-posilnenia-imunitneho-systemu_318.html
Dalsia vec co ma napadla:
Otuzilci, co sa kupu v jazerach v zime nepoznaju nadchu ci bezne ochorenia, cize, to musi nejako posilnovat odolnost organizmu (schvalne nepisem imunitu), ci?
toto moze aj nemusi platit... staci aby ta vonku spoteneho dobre prefuklo a na druhy den je clovek prechladnuty...
niekto ma imunitu silnejsiu, niekto slabsiu...
jasne, ze fyzickou aktivitou a otuzovanim sa da imunita posilnit, ale nie vzdy plati, ze sportovci chori nebyvaju...
ono aj telo potrebuje oddych a regeneraciu, ak to niekto prezenie, tak telo nestihne regenerovat a tym padom si doslova clovek otvara dvere pred nachladnutim a pod...
opravte ma niekto ak sa mylim
po prečítaní pár recenzií a skúsenosti používateľov som sa rozhodol pre spestrenie tréningu v zime a doladenie techniky šliapania(kadencie) kúpiť valce. skúste mi prosím poradiť ktorý typ,značku..Najlepšie su asi brzdene valce.. Mám vo výhľade tieto 2 typy: ELITE ARION, Elite arion mag. Obidva su tusim brzdene valce ale ten druhy typ má 3- nastavenia odporu brzdenia. dík za každý typ
mameluch- fajne skusim co to da aj na ANP:). ale nemam merac výkonu akurat to nejako vypočítať.čo používaš ty?jasne to len teraz ako nahle sa otepli som na cestach