Kategórie
Bike-techZwift - skusenosti, rady, navody # aplikácia # trenažér # skúsenosti # poradenstvo # výkon # elektronika # kompatibilita # technické otázky
posledný komentár: 19. 1. 2021 o 21:48
-7% Elite Training Mat podložka pod trenažér, červená, predvádzací kus
95,99 €
-7%
MOC 103 €
savings Elite adaptér zadnej osy pre trenažér, 10 a 12 mm os
22,99 €
savings
MOC 35,99 €
savings Elite Misuro B+ snímač rýchlosti, výkonu a kadencie
48,99 €
savings
MOC 79,99 €
savings Continental Hometrainer II 700x32C plášť pre trenažér, kevlar
29,99 €
savings
MOC 46,99 €
-16% Elite set adaptérov pre RIVO JUSTO AVANTI SUITO a DIRETO
13,29 €
-16%
MOC 19,29 €
https://www.dcrainmaker.com/2022/01/zwift-acquire-trainerroad.html
Veľmi podobné vnímanie mám aj ja... okrem toho tí ľudia s ktorými jazdím (či už "proti" nim alebo "s nimi" - závisí od cieľu), mi trošku spestria samotnú jazdu, keď sólo tak jedine workout, aj to len raz za dlhý čas. Sólo premávanie po mape ma nejako nebaví. Tiež čo ma zaujíma je to čo jazdím z hľadiska tepov a powermetra, údaje o rýchlosti sú nepodstatné (aj keď mám radšej, keď to na tom zwifte proste ide rýchlejšie
Ak sa dá ešte, tak nejaký postreh napíšem aj ja k tomu ešte:
Čo sa týka reálnosti, myslím si, že ten Zwift má, nazvime to napríklad fyzikálny algoritmus, naprogramovaný veľmi solídne. Áno, v zjazdoch sa nebrzdí a v 80km/h rýchlosti nie je problém spraviť ostrú 180°zákrutu a tiež tam nikdy nefúka, cesty sú hladké...
Čiže nereálne to z hľadiska fyziky až také nie je, nereálne sú tie virtuálne aspekty, ktoré von dosiahnuť alebo realizovať je nemožné.
teoreticky nemusí, stačí, že pôjde trasu, ako nikto iný + svojím tempom (tzn. nikto ďalší s ním vedome tú istú trasu nejde), ale priebežne si "poskáče" do háku za iných jazdcov, ktorých postupne obieha. Tým že sú rozstrúsení, tak väčšinu času vie ísť v háku. Len doplním že na mojich 83kg mi niekedy pri "C" pace partnerovi stačí na rovine cca 170-175w na priemernú rýchlosť v balíku okolo 39-40 km/h... toľko k možnej virtuálnej rýchlosti na zwifte
Rychlost nad 40 som mal vonku len raz, 100 km v haku za 2:21
Na zwifte to alebo bolo plus minus to iste https://www.strava.com/activities/3044297599