Pre mnohych z nas sa outdoorova sezona skoncila to ale neznamena ze bicykel sme ulozili do pivnice. Zdielajte skusenosti, rady, triky teda vsetko co nam moze sprijemnit pobyt na trenazeri a aplikacii Zwift
Skus;
na zaklade toho ze zwift sa brani podvadzaniu tak si myslim (ale to je domnienka), ze tie data sa prenasaju priamo na ich cloud a spätne zasa ovladaju trenazer. Tak kolisanie pripojenia na internet moze mat vplyv na prenos udajov. To by sa ukazalo aj pri projektore... Ale nepoznam ich topologiu tak to ber pls s rezervou. Ja mam na PC USB-BT dongle a nepozoroval som vypadky takeho charakteru. Ale castejsie pouzivam ine platformy. Asi to bude chciet skusanie pokus/omyl
Caume. Tak pricina vypadavania signalu je, ze HR je daleko od PC. Namerana vzdialenost je 130cm, PC mam nalavo od bajku. Celkom haluz. Skusal som nainstalovat usb BLE s predlzovacim usb kablom, ale nefunguje to. Skusim iny usb BLE.
Popripade otazka… ked dam do PC usb ANT+ bude moct byt powermeter a HR napojeny na PC aj Edge?
Ahojte, nemáte niekto podobné problémy? Nemám síce zaplatený zwift, ale stále tam mám možnosť niečo nabajkovať. Každopádne, akonáhle zapnem nejakú jazdu, zwift mi prestane reagovať (napíše nereaguje program a zostane zaseknutý). Ešte donedávna som s tým problém nemal, že by to bolo slabým notebookom. Deje sa to tak posledné dva týždne. Ďakujem.
Áno, áno, toto viem, ide mi len o to, že je všetko v poriadku a po pár minútach program prestane reagovať. Dole na obrazovke mám koľko môžem ešte prejsť a ostáva mi celých 25km.
Zdravim , chcem sa opytat ci je mozne , popripade ma s tym niekto skusenost. Kupil som si Zwift a vymenil som bike a mam momentalne drop 155mm a zial Zwift taketo nepodporuje. Mam rychloupinak ale s tym sa da len do 130-135 mm. Ono by stacilo nejaky adapter aby som to tam vedel napasovat. Viete o niecom ? Dakujem
ano, pohoda, nainstalujes appku, prihlasis sa a ides
nepostrehujes ziadne spozdenie so snimacmi ? je potrebne este nieco dokupit k apple tv alebo len prepojit s TV a s Tacx a ide vsetko ako ma ? Mam objednany Tacx flux 2 tak zistujem dopredu co bude to naj na velku tv
Nepostrehujem nic take, ale nepouzivam ziadne dalsie snimace, okrem trenazera a HR pasu.
Nic dalsie by ti uz nemalo treba mat, aspon mne netreba, akurat pouzivam kickr a nie Tacx.
Na toto jedine si daj pozor, ze Apple TV podporuje len 2 bluetooth connections, cize napr trenazer a hrudny pas.
Ak mas nieco dalsie, tak uz nenapojis, ale da sa to tusim obijst cez Companion app, aspon tak pisu. https://zwiftinsider.com/apple-tv-pro-con/
Pri treningu podla kadencie je vhodne pripojit aj senzor. Trenazer kadenciu nemeria, ale pocita. Nizke waty/vysoke otacky zobrazuje hodnotu +/- 50rpm. So senzorom bez problemov. V novom FW Elite (sensor bridge) je mozne senzory sparovat priamo s trenazerom, V TV tak obsadis iba jedno BT pripojenie.
kto nezachytil info, aby nebol prekvapkaný na jeseň - zdraženie o 33 % na 19,99 eur. Ročné to ide aj za 199,99 eur, čo vyjde potom 16,66 eur. Koniec hlásenia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na zaklade toho ze zwift sa brani podvadzaniu tak si myslim (ale to je domnienka), ze tie data sa prenasaju priamo na ich cloud a spätne zasa ovladaju trenazer. Tak kolisanie pripojenia na internet moze mat vplyv na prenos udajov. To by sa ukazalo aj pri projektore... Ale nepoznam ich topologiu tak to ber pls s rezervou. Ja mam na PC USB-BT dongle a nepozoroval som vypadky takeho charakteru. Ale castejsie pouzivam ine platformy. Asi to bude chciet skusanie pokus/omyl
neviem ci je to viazane na ucet, ale ak nie, tak nech sa paci
Popripade otazka… ked dam do PC usb ANT+ bude moct byt powermeter a HR napojeny na PC aj Edge?
Tuto je ukážka, jeden tepak, údaj je na mobile (Sony malo ant+), forerunneroch a edge.
https://www.mtbiker.sk/forum/post911725.html#p911725
https://support.zwift.com/en_us/using-the-zwift-companion-app-as-a-bridge-ByAnUzlLj
https://zwiftinsider.com/tsoz-pr-fall-2023
nepostrehujes ziadne spozdenie so snimacmi ? je potrebne este nieco dokupit k apple tv alebo len prepojit s TV a s Tacx a ide vsetko ako ma ? Mam objednany Tacx flux 2 tak zistujem dopredu co bude to naj na velku tv
Nic dalsie by ti uz nemalo treba mat, aspon mne netreba, akurat pouzivam kickr a nie Tacx.
Na toto jedine si daj pozor, ze Apple TV podporuje len 2 bluetooth connections, cize napr trenazer a hrudny pas.
Ak mas nieco dalsie, tak uz nenapojis, ale da sa to tusim obijst cez Companion app, aspon tak pisu.
https://zwiftinsider.com/apple-tv-pro-con/