Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ako som si vsimol, tak sa to tu dost omiela, ale predsa ma kazdy rozdielne poziadavky :
XC pouzitie
myslim ze Alivio bude stacit
hydraulika 18cm a mechanika 16cm (kazdemu dojde ktora kam...)
radsej dobra vidla

Zatial mam vybrate neco taketo :
Ako zaklad by posluzil Mongoose tyax ELITE 08
ale pomenil by som tam :
vidlicku za RS Dart 3 (alebo 2 to uvidime za aku cenu ju budu mat na predajni)
Brzdy :
predok Deore hydr. 18cm
zadok zostava

v obchode v ktorom ho idem kupit (teda neviem ci tam predavaju mongoose, ale to sa vyriesi, sak ZA je kusok :D ) tak pomenia komponenty (na NEW biku) pokial cena stupa...
vyslo mi to zhruba na tych 16 000 Sk

Myslim ze sa uz neradim do skupiny zaciatocnikov, na Biku mam najazdene dost vela... (teda na to kolko som na svete :) )
pripadne poradte nejaku alternativu
PS : hmotnost mi nejak problem nerobi)
PS2 : aku velkost ramu by ste volili (ak nebude moznost skusenia) na vysku 185 (zatial len 177 ale to je jedno :D , sak bude muset par rokov sluzit a este sa chystam rast...) a vahu 58+ (ale to neni podstatne) neco pohodlne, ale zasa aj obratne a nech sa na tom da ist taky jemny DH, viete ako...
Zobraziť komentár 03.07.2008 - 19:47:40
00
toto je celkom detailny pohlad na tento BIKE, ale tie kotuce vyzeraju inak ako na fotke...
http://www.youtube.com/watch?v=pcAQ-QxkzEk
uz som nasiel 1 predajnu Mongoose v ZA, takze dam vedet, jako to dopadlo

Ale napiste, co si o tom myslite a este by ma zajimalo, aky je rozdiel medzi DART 2 a 3 ??
Zobraziť komentár 05.07.2008 - 16:18:09
00
No ak uz zaciatocnik nie si,tak by som sa pozrel po niecom drahsom,ale ak len tento limit tak celkom dobry vyber,len pomenit brzdy,vidlu a ked ti Alivio staci...No ked si skusenejsi biker tak neviem to Alivio ale to je osobna vec
Zobraziť komentár 05.07.2008 - 16:22:45
00
ver tomu, ze kebyze mam $$ alebo mam viac rokov, tak by som volil neco ine... a este otazocka, mam menit aj ten KOTUC predny ?? lebo bude stacit 160-tka ale neviem nist o kvalite hentoho...
EDIT : normalne som zacal vazne uvazovat nad tymto taatosom, a casom by sla do predu hydra Deore, napr. na buducu sezonu...
http://www.kubicasport.eu/produkt/1054/ ... disc-2008/
EDIT 2 a uz som nad nim aj na 80% rozhodnuty = lepsia vidla, OVELA lepsia vybava, kotuce casom zmenim... Proste idealny zaklad = co som cital, tak radite lepsiu vybavu ako lepsie brzdy napr. ale nebojte, ak budu zle tie kotuce, tak cas ich "vylieci" :wink:
este jednu otazku, nemate nekdo skusenosst, leb na nete sa mi nejako nepodarilo zistit, co su to za mechaniky v predu ?? odhadujem to na 4XX = Alivio (sak co ine)...
Zobraziť komentár 05.07.2008 - 17:49:37
00
keyboard_arrow_up