Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte. Plánujem sa v rámci BA sťahovať a finančne najlepšie mi z toho vychádza koniec Dúbravky. S bikom som začala len minulý rok, moja kondička zatiaľ nie je nič extra. Najviac ma baví chodiť po lese, ale po rovine (doteraz som bývala pri hrádzi v Petržalke, a tam ma lesy brutál bavili). Moja otázka je: dá sa aj v Dúbravke nájsť nejaký les na každodenné bikovanie, ktoré nie je do kopca? Diki za odpoveď
28.05.2024 - 14:34:22
00
V Dubravke bicyklovanie v lese po rovine naozaj nehrozi. Jedine tak Park SNP (Liscie udolie) od Iuventy smerom do Karlovky, co je relativne mierny sklon a dalo by sa to teoreticky oznacit za rovinu, ale to je asfalt a je to uz Karlovka, cize asi nie to co hladas. Ale inak prostredie je v Dubravke pekne, tak mozno si casom oblubis aj kopce. :)
28.05.2024 - 16:34:39
12
z konca Dubravky to mas trocha blbe, kobyla je pekna ale tie vyslapy niesu lahke. Vies sa ale odtial bud premotat na zeleznu studnicku (je to sice do kopca ale velmi mierneho), pripadne zobrat nejaky MHD spoj na patronku odkial je to len kusok. Alebo mozno sa ti bude pacit aj okolie devina smerom na sever, pripadne rakusky gravel.
04.07.2024 - 11:55:02
00
keyboard_arrow_up