Dnes som dostal riadnu priucku hanby pri snahe prvykrat dat dole predne koleso. Uvolnil som RU a tocim. Tocim, tocim, tocim…. a pozeram, ze toci sa to nejak na prazdno. Hm, tak asi inak. Tak som vysroboval RU malym imbusom von (pre istotu som tento ukon zopakoval 2x) a pochopil som, ze asi ani takto teda…. OK, Skusam vsemocny internet, pozrel som dve videa - kde v prvom jedna zenska a v druhom potetovany chlapik ilustruju ako na to. Kua vsak robia to iste,co ja! (Vtedy som este nerusil, ze az tretie video na rade krasne vysvetluje ako na to…) AI mi pise presne to iste, co som skusal urobit v tom zufalstve uz asi 5 krat. V panike a v nervoch vypinam internety a sadam na bicykel a slapem do predajne, kde som kupil bajk. Hovorim servisakovi, ze som debil, mohli by ste mi ukazat, ako dat dole predne koleso? A v tom mi chlapik ukazuje tu zahadu -
rychloupinak treba zasunut do drazky kolieska, na ktory som pozeral predtym jak idiot a kladol si otazku, na co akoze sa tam niekomu chcelo robit na tom koliecku hentake drazky?!
Priatelia, takto to vyzera, ked si po 25 rokoch bajkovania a servisovania
bicyklov s klasickymi rychloupinakmi kupite svoj prvy bicykek s pevnymi oskami…
Dobru noc.