Takto to dopadne, ak niekto len vymení "Remote Topcap Interface" a použije ho na patrónu FIT4 ktorá je určená na ovládanie na korunke
vidlice - výmena samotného ovládania nepremení túto patrónu na verziu pre diaľkové ovládanie, aj keď sa používa s páčkou diaľkového ovládania, pretože štandardný vrchný uzáver FIT4 neobsahuje U-tesnenie (U-Cup), ktoré je súčasťou ovládaného vrchného Remote uzáveru a zabezpečuje správne trenie pri ovládaní.
Čiže pri prerábke vidlice FOX na diaľkové ovládanie je potrebné vymeniť aj "FIT4 Topcap Assy Remote U-Cup" v hodnote cca 100€ aby to uzamykanie fungovalo správne a nedrhlo (a bolo to v súlade s technickou dokumentáciou FOX)
Tak som im pisal a tvaria sa ze som blby ja
Hi Marian,
thanks for your email! We do this like five times a day, it always works! Please try to tension the cable as much as possible,And please note it does not work properly with a Rockshox remote, you need a fox remote or something like a dual pull!
You can also send it back to us and we check it!
Hi Marian,
If you didn’t use it for one year, it also can be dry! So take of the topcap and add a little oil to the sealing and move it with your hand a couple of times! This is a issue which mostly solves all problems.
Samozrejme mam k tomu fox 3pos packu a nie RS ?