Dobrý deň mám 2a problémy prvý kúpili sme si dva bicykle CTM areon expert a na jednom nechce zacvaknuť baterka keď ho prehodíme aj do druhého baterka tiež nejde zacvaknuť viditeľná chýba na kryte batérie nie ako postupovať baterka drží len na zámok či je to bezpečné alebo to dať vymeniť cca 2 mesiace od kúpy už pri preberaní predajca zistil túto závadu, a druhý problém nefunguje navigácia cez aplikáciu kommot malo by sa ukazovať šipka na displeji podľa navigácie a stále mi svieti iba logo tak je to dosť nepríjemné na trailoch stále kontrolovať kde zabočiť ináč s bicyklom som spokojný aj pruženie a brzdy dostačujúce ďakujem za odpoveď
21.07.2025 - 10:15:49
00
Nerozumiem . . . "už pri preberaní predajca zistil túto závadu," tak ho snad neprevezmem,
ad komoot - poziadat predajcu o prehratie fw v ovladaci, mohlo by to pomoct
21.07.2025 - 11:01:53
00
Prosím neriešiť dôvody asi som nejaké mal napríklad o jednania dovolenka prečo som ho potreboval preto toto neriešiť ak niekto vie kde je chyba v batérie e poradiť a či s navigáciou je to v záruke tak to dám vymeniť mimo sezóny.
21.07.2025 - 11:06:25
01
Nerozumiem popisu... 1) ...nechce zacvaknuť baterka... 2) ...baterka drží len na zámok... 3) ...viditeľná chýba na kryte batérie...

Takže keď ide zamknúť zámok, tak sa dá úplne zasunúť, či?

A čo je tá chyba na kryte batérie?

Inak - konzoly batérie, aj poloha zámku sa dajú nastaviť...
21.07.2025 - 12:36:06
00
Neviem keď zacvaknem dobrú baterku tak mi bez zamknutia drží v ráme a tá chybná nezacvakne a musím si ju pridržať rukou a tak zamknúť
21.07.2025 - 12:48:26
00
A ešte doplním tá baterka čo nechce zacvaknuť nejde zacvaknuť ani v tom druhom bicykli takže chyba v ráme bicykla? asi nie, ale funguje super a kontakty dosadajú dobre takže preto neviem kde by mohol byť problém či tam ešte nieje nejaký komponent medzi rámom a baterkou ktorý by to mohol ovplyvniť
21.07.2025 - 12:56:00
00
A po zacvaknutí treba zamkýnať či nie ? Ak ti akumulátor po dotlačení zacvakne v oboch bicykloch, tak by som to dotláčal. Iná vec je, ak nezacvakne. U akumulátora bude nejaká miera x o čosi väčšia, preto treba dotláčať. alebo je chyba v západke. To si môžeš porovnať a reklamovať len akumulátor ... kus za kus. Ak nechceš zostať bez akumulátora tak to riskni a uprav si to.
21.07.2025 - 14:01:35
00
Dres ďakujem zatiaľ mi to nevadí zreklamujem po sezóne teraz treba jazdiť 😉 a ešte ak vie niekto poradiť cez kompót mi nefunfunguje navigácia respektíve spravím všetko dobré len mi svieti stále logo kompót a neukazuje šipku so smerom
29.07.2025 - 11:08:30
00
Že kompót oprava Komoot
29.07.2025 - 11:09:08
00
keyboard_arrow_up