pár návrhov:
http://www.supurb.de/Supurb-BO20-Kinder-Mountainbike 9,7kg teraz 500e
www.supurb.de
http://www.commencal-store.co.uk/meta-ht-20-yellow-2016-c2x16198348 10,3kg teraz 600e
www.commencal-store.co.uk
posledný komentár: 10. 9. 2007 o 21:07
posledný komentár: 10. 9. 2007 o 21:07
Sorry za pozadie ale nebolo casu ani chuti to nejako aranzovat, konecne sa tatko moze zavriet a hrat sa..
a čo sa týka veľkosti, ako zasrani sme nedočiahli na sedadlo tak sa pedálovalo pod hornou rúrou
Sorry za pozadie ale nebolo casu ani chuti to nejako aranzovat, konecne sa tatko moze zavriet a hrat sa..
Tesim sa na vysledok🙂.
Mal si predplatene clo ,alebo si musel doplacat,prip.stastie stalo na Tvojej strane?
Chybu v podstate pri detoch ani urobit nemozes,nakolko su nerozbitne a plne omyvatelne🙂.
Hlavne ze je junior spokojny,ma to hazku,peknu farbu odpruzenu vidlicu,moze valit traily jedna radost.
Dcera ma tiez momentalne 138cm a Supa 27,5 jazdila uz 2roky. Zda sa mi ze na 138cm ma dost nizko sedlo. Ak je to XS ram pri tej vyske by mal mat sedlo vo vyske skoro volantu. Aj na tej prvej fotke to tak vyzera ze je nizko.... ale ked sa zoznamuje je to OK ale po 20km by som mu dal urcite vyssie sedadlo, ak nie naraz tak na kazdu jazdu po 1-2cm
Inac na jar bude na predaj ked prebehnu kompletne testy noveho biku
je to Superior Team 27,5 Issue 2020 ram XS (13,5) ... SLX vybava 1x12speed
Moji chalani majú pri výške 146cm- 140mm kľuky a výške 157cm- 155mm kľuky a majú 27.5" kolesá.
Ono je rozdiel jazdiť to 2 roky a 2 dni. To sedlo pôjde vyššie, len nech si krpec zvykne rozbiehať sa a zosadať, aj teraz sa dvakrát strepal keď zastal na nie ideálnej konfigurácii terénu ...
alebo???
Rám je ocelák Torp (ďaľší ocelák v rodine), zatiaľ 24" kolesá TOKEN, keď dcéra vyrastie dám 26". Ešte musím skrátiť brzdovú hadičku, a zistili sme, že kľuky(152mm) sú dlhé. Musím vymeniť za kratšie. sedlovka, rajdy karbón z číny, sedlo detské selle candy, predstavec čína, vidla toseek karbónová z číny.
Radenie páčkami sa jej tiež nepáči, tažko sa jej stláča palcom na ľahší prevod, Zvyknutá je na gripshift. Dám tam NX a GXko grip shift. Nálepky pribudnú časom