ja udem vo stvrtok na sachticky. chcel by som ist cestu Sachticky -Donovaly a naspaet, snad to este pojde. Ak ma sneh 'maslovu' konzistenciu tak je akekolvek fatbikovanie zabite
Nedame si v tejto sneznej virtualnej komunite nejake light "zimne sustredenie" niekde napr na str. Slovensku na vikend az budu dobre podmienky? Tucne plaste, stihle zeny... Skor-neskor niekto vymysli aj daky pretek ako v PL.
Nedame si v tejto sneznej virtualnej komunite nejake light "zimne sustretdenie" niekde napr na str. Slovensku na vikend az budu dobre podmienky? Tucne plaste, stihle zeny... Skor-neskor niekto vymysli aj daky pretek ako v PL.
Snehove podmienky v Tatrach pre 20 rokmi a dnes Pod cerstvym snehom totalny lad. Vikendovy prechod magistralou zo Sliezskeho domu na Hrebienok, ak by bolo viac snehu a utlaceny by bola trailova rozpravka odporucam, teraz ale vsade skryty lad, viac chodze nez jazdy...
Sneh sa vsade topi, treba za nim slapat do hor co je unavne, ale dnes vyborne podmienky vo Velkej studenej doline, dostal som sa o cca 200 m dalej ako minule, pod tzv. Branu, ak by turisti boli disciplinovanejsi a lepsie utlacili stopu dalo by sa aj vyssie Aj prvy ostry test novych pneu schwalbe jumbo jim, predne 4.0 vzadu tucniak 4.8", totalny rozdiel oproti starym plastom, istota, zaber, vedenie stopy, brzdenie, davam 5***** Hore otrocina, dole orgie, tak uz to na fatbikoch chodi...nechcem podrypnut do skialpinistov, ale je to lepsie nez lyze Na zaver mala odbocka k Obrovskemu vodopadu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cista depka....ja som uspesne 4-5 dni snehu prechripkoval
krasny twilight zaber Brncalky..
http://www.ebay.com/itm/171595677400?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
http://www.bike-forum.cz/foto/detail/40223-bucek