Inak pani ,ostali mi doma so zetora 2kusy 26x4,6" groun control od spcialized neviem ci tie predat,alebo tieto co su obute bontrager barbeguzi ci ak sa volaju 26x4,7".vzor maju obdobny,tak jedny pustim nech môžem daco užšie na leto
Novy Fat pokrstený ,hreben Velkej Fatry ,S Blatnice na TR odtial Maly šturec ,Kralova studna ,Križna ,Ostredok ,Chata pod Borišovom a dole do Necpal a spat do Blatnice,71km a 1980m vyškovych nastupanych,počko paradne,cyklistov tiež hodne
čo si myslíte o novom ex-ku? skúsenosti ešte asi nebudú žiadne kedže je to novinka...http://www.bikepeak.sk/fuel-ex-8-27-5-plus premýšlam o novom bajku, no trochu sa obávam toho + rozmeru, či nezvoliť radšej klasiku a potom už radšej remedy, no veľmi sa mi páčia nové http://mtbs.cz/clanek/rock-machine-prichazi-s-novymi-modely-na-2017/kategorie/bleskovka-technika#.V43RULiLTIU ten by som si veľmi rád vyskúšal čo si o tom myslíte, prípadne ktorý by ste vybrali? mal by to byť univerzál na stredné aj dlhšie trate proste jeden bajk na všetko aj keď celkom vysnívaný nie je ani jeden no zas hľadám niečo cenovo dostupné , povedzme do 2500 €
imro1 Za mňa určite ten Rock Machine...vyzerajú bombovo, pekná geo a +kolesá sú len výhoda. Lepší grip, zároveň dobré tlmenie, keď ich fúkneš na tvrdo, tak valivý odpor bude zanedbateľný. Ak hovoríme o univerzálnom biku, išiel by som do toho....ja sa tiež pohrávam s myšlienkou, že predám Canyon a kúpim ten Rock Machine...
vďaka AdMich ten sa mi hneň zapáčil ako som ho prvý krát uvidel, trebalo by ho niekde otestovať a som zvedavý na ceny, ale ak by boli také ako pri starých-tohtoročných modeloch, tak by to bol jednoznačný favorit
Uvidíme aké budú ceny.....ja riešim dve alternatívy, buď dokúpim ešte fatbike, taktiež od RockMachine, alebo predám Spectral a kúpim ten Blizzard na 27,5+
AdMich ja by som určite poriešil fatbike plnokrvny pokial to financie dovolia ,podla mna je to fajn ,ja to mam ako 2hy bike založak ,čiže pri mojom jazdenie ked kadečo rozbijem mam vždy ešte na čo sadnut...ale na druhej strane neodsudzujem mat 27,5+ ako univerzal na vše,gripu to bude mat tiež požehnane ,určite by som to minimalne skusil ale to ja nemožem,ked niečo skusim,tak to potom chcem inak na tom fatbiku,tych 70-80km a mam dost v lete ,v zime ledva polku s toho
kamoš čo bral odo mna stary zetor si pochvaluje,capol tam sedačku a chodime sa vozit aj s malym vzadu a ešte mu spoza chrbta maly kriči ked šlapeme do kopca že tatino daj to na zadne no každopadne,zbytočne predavat tvoj dobry bike,každy bude len tahat cenu dole a ten fat nieje až taka palka pokial riešiš v cenovke tych 1200e +/-.inak v kck maju ten vyšši farley ako mam ja s blutom a tušim na x0 za 1800e a cena pojde určite este dole
čo si myslíte o novom ex-ku? skúsenosti ešte asi nebudú žiadne kedže je to novinka...http://www.bikepeak.sk/fuel-ex-8-27-5-plus premýšlam o novom bajku, no trochu sa obávam toho + rozmeru, či nezvoliť radšej klasiku a potom už radšej remedy, no veľmi sa mi páčia nové http://mtbs.cz/clanek/rock-machine-prichazi-s-novymi-modely-na-2017/kategorie/bleskovka-technika#.V43RULiLTIU ten by som si veľmi rád vyskúšal čo si o tom myslíte, prípadne ktorý by ste vybrali? mal by to byť univerzál na stredné aj dlhšie trate proste jeden bajk na všetko aj keď celkom vysnívaný nie je ani jeden no zas hľadám niečo cenovo dostupné , povedzme do 2500 €
tak 2015ka za 1800e a slash tiež v tej cene,ale moc rozdiel tam nieje s 2016,ram je ten isty,len ina grafika,tlmenie obdobne a pokial je pre teba vybava GX pohon a zakladne deore brzdy,tak ok na nete tie ponuky nemaju,všetko su to demo modely čo su na predajni a maju najazdene dake koliečka po parkovisku pred predajnou
tak 2015ka za 1800e a slash tiež v tej cene,ale moc rozdiel tam nieje s 2016,ram je ten isty,len ina grafika,tlmenie obdobne a pokial je pre teba vybava GX pohon a zakladne deore brzdy,tak ok na nete tie ponuky nemaju,všetko su to demo modely čo su na predajni a maju najazdene dake koliečka po parkovisku pred predajnou
pre mna to nie je vybera imro1 , tak som mu chcela nadhodit
ten co uvadzas ty 2015, nema teleskopu napriklad, ale to napriklad tebe nevadi
a vybrala by som si radsej pike vidlu ako fox evolution 34 float
ok nebudem sa vam do toho miesat, vypinam sa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Remedy
http://www.bikestore.cc/trek-2016-remedy-trek-black-p-270098.html
pre mna to nie je vybera imro1 , tak som mu chcela nadhodit
ten co uvadzas ty 2015, nema teleskopu napriklad, ale to napriklad tebe nevadi
a vybrala by som si radsej pike vidlu ako fox evolution 34 float
ok nebudem sa vam do toho miesat, vypinam sa