Viem ho teraz zohnať za veľmi dobrú cenu. Rám alebo komplet bajk. Aj disk aj canti verziu. Ak by mal niekto záujem sa pridať k objednávke tak prosím do správy.
Dnes som práve nad touto rámovou sadou "slintala". Chcem postaviť gravel a toto je jeden z horúcich kandidátov.
gravel sa mi páči už dlhšiu dobu..tu kde bývam sa to aj pýta ..napr.: marin gestalt alebo nejaký oceľový custom..na tomto ritchey sa mi páčia veci gevenalle je to také škaredé až je to pekné
... osobne si myslím , ze naj materiál na bike danej kategórie / Gravel , CX / je karbon . " trosku " som na CX biku v terene pojazdil a preto som za karbon
Ja ked idem cestne trasy na ocelaku, tak mam vzdy pocit, ze som viac vyhrkany, ako na karbonovom cestaku. Ale tak ono porovnavat to, ked je tam niekolkonasobny rozdiel v cene...
Kazdy ma iny nazor samozrejme...moj je ze kupovat v dnesnej dobe ocelovy ram je vratit sa o 20 rokov spat. Ked chce byt niekto retro peco nie, ale na najazd par tisic km rocne by som ocel nevolil.
... lenze na oceli potazmo titane si nejazdil ... aj ked verim, ze karbon bude lahsi
A odkiaľ vieš na com som jazdil a na com nie ?! ... moje skúsenosti a závery ktoré z toho rezultujú a ktoré tu prezentujem sa zakladajú len a len na osobnej skúsenosti .
Keby som bol pozersky lumbersexual vychutnavajuci si plavnú jazdu mestom na Gravel biku volil by som titán ... ale pre moj výkonnostný štýl , lepší ako karbon zatiaľ nie je "voľne k mání" ...
viem to z kontextu Tvojho posobenia na fore. Ale mas pravdu, mohol by som sa mylit. Ok, kedze si jazdil v lahkom terene rigid s uzkymi plastami v hliniku oceli/titane a aj karbone a karbon bol jednoznacne najlepsi (nezavisle od ceny) tak sa sklanam a uznavam to ako referencny nazor
idem si uz konecne vyguglit co je to ten lumbersexual
osobne by som si tiez kupil karbon (resp si aj kupim ked sa trochu zotavim po kupe zahrady) ale ked sa na to pozeras nie z hladiska vykonu tak ten ocelovy rici je fakt pekny bicykel ... a kedze ja sa len tak vozim ...
ocelák je jednak otázka dizajnu a druhá vec sú vlastnosti/cena karbón je inde, ale zásade inde aj s cenou.. takže výber by som nedával ocel vs karbón ale ocel vs hlinník.. za cenu karbónového rámu poskladáš komplet bike
mna máta už dlhšiu dobu postaviť dačo podobné čisté (akurát v inej cenovej hladine, na cesty do roboty a tak).. veď raw je teraz v móde copyrightgzmyu4ma9b-flywheel.netdna-ssl.com gzmyu4ma9b-flywheel.netdna-ssl.com
edit:
okrem toho malá má too too tak musíme ladiť copyrightwww.yedoo.eu www.yedoo.eu
ale ja som nepísala o priemernom katalógovom karbóne. Trek, Cannon a Scott majú vlastné formy a teda aj vlastné rámy Celoodpružený celokarbonový rám Trek Top fuel stojí aj s tlmičom toľko ako oceľový pevňák od vyššie spomínaných výrobcov.
Vsak to. Ritchey aj ten oceliak vyssie sa mi velmi pacia, len ta cena. Kvalitne a relativne lahke ocelove ramy su dost drahe a preto okrem krasy a jedinecnosti nevidim dovod, preco by som ich mal uprednostnit pred karbonovym ramom. Nie som az taky bohaty, aby som si kupoval veci len preto, ze sa mi pacia a aby som vynikol (a vobec to nelutujem).
Ale to je len moj pripad, kazdy nech si kupi co chce a po com tuzi. Kristina potom postni fotky, viaceri sme na ne zvedavi. Nech ti rychlo pride a vela stastnych km!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
gravel sa mi páči už dlhšiu dobu..tu kde bývam sa to aj pýta
A odkiaľ vieš na com som jazdil a na com nie
Keby som bol pozersky lumbersexual vychutnavajuci si plavnú jazdu mestom na Gravel biku volil by som titán ... ale pre moj výkonnostný štýl , lepší ako karbon zatiaľ nie je "voľne k mání" ...
idem si uz konecne vyguglit co je to ten lumbersexual
Lumbersexual - vyzerá ako kanadský drevorubač a pritom je to zženštely navoňany šampón
mna máta už dlhšiu dobu postaviť dačo podobné čisté (akurát v inej cenovej hladine, na cesty do roboty a tak).. veď raw je teraz v móde
edit:
okrem toho malá má too too tak musíme ladiť
Ako príklad klenoty od Safron alebo Englisha.
http://www.saffronframeworks.com/builds/
http://www.englishcycles.com/
http://www.englishcycles.com/custombikes/bens-adventure-bike/
Ale to je len moj pripad, kazdy nech si kupi co chce a po com tuzi.
Kristina potom postni fotky, viaceri sme na ne zvedavi. Nech ti rychlo pride a vela stastnych km!