Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftJaiub napísal:
Totalna pecka, bral by som vsetkymi 10-timi :y: No ja si idem za svojim :mm: Ale jeden nikdy nevie ako to dopadne :lol:

To čo je za kazeta, cestná? :D :D To vyzerá ako nejaká 10-32 alebo 10-33 od Sram.
Zobraziť komentár 17.01.2021 - 19:11:44
00
zaujalo ma vonkajsie vedenie teleskopky - keby bola viac zasunuta vobec by nevadilo. sakra - chrobak v hlave :-D
cdn-ctstaging.pressidium.com
Zobraziť komentár 18.01.2021 - 21:45:26
06
Aké určenie má MTB bicykel s takýmito prevodmi?
Zobraziť komentár 19.01.2021 - 07:48:06
01
Fotomodel.
Zobraziť komentár 19.01.2021 - 08:10:18
04
tmax jazdí/jazdil niečo podobné normálne v lese v teréne
Zobraziť komentár 19.01.2021 - 08:11:31
01
Nj len na co su dobre take zdvihy a balony po rovinke hoci aj v lese? Snad mi nechces tvrdit,ze s tym dava viac nez 6%.
Zobraziť komentár 19.01.2021 - 08:43:27
00
tmax co vsetko jazdis na Kone? 😁
Zobraziť komentár 19.01.2021 - 08:46:09
00
predpokladm ze si to vynesies hore trailom aby si si ho popozeral a potom to pustis dolu :-) pripadne ta tam odvezie lanovka/auto (robia aj verziu s prevodmi)
Zobraziť komentár 19.01.2021 - 08:47:05
00
Mam tu istu konu co tmax, sice ju casto striedam medzi prevodmi a singlespeedom ale na tom singlespeede vydupem celkom prekvapive veci. Na 32/18 na tom vydupem Kamzik z kazdej strany, dal som na tom bikepacking po cervenej z BA do NmnV (nieco som potlacil ale zase to bola super skusenost). Nejake kratsie strmsie stupania sa na tom vydupu lepsie ako s prevodmi, napriklad z konca parkoviska na zeleznej kolmo hore na cestu ku kauflandu. A ked som zmenil prevod na 32/11 tak som na tom pojazdil rakuske rovinky aj nejakymi vyhliadkovymi kopcami pri Hainburgu a Viedni. Ale najlepsi je ten bike podla mna na BA traily, treba drzat rychlost a i s pevnou vidlicou je to trochu ina bikovacka ako s prevodmi. Je to trochu rozdiel ked ide clovek na jednom prevode so saltrom a ked ma takyto singlac kde ma menej strat voci saltru ci napinaku.

a zabavit sa da i dole kopcom
Kamenak na rigideOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Zobraziť komentár 19.01.2021 - 09:02:12
18
keď má človek len jeden prevod nemá čas a možnosti vymýšlať cipoviny a proste ide :)
to je presne o tom že ludia miesto toho aby jazdili a užívali si, teoretizujú nad fotkami a internetom čo všetko "potrebujú"
Zobraziť komentár 19.01.2021 - 09:23:12
011
vrabc0 prevod by som aj skusil.... ale ta pevna vidla :x
Zobraziť komentár 19.01.2021 - 10:20:16
00
Jeden prevod ta nauci jazdit plynulo, zbytocne nebrzdit a dupat do kopcov. Pevna vidla ta nauci vyberat stopy, tlmit rukami a predchadzat defektom na predku. V spolocnej kombinacii su zrazu zname cesty, singlace i traily uplne ine, jazdim na tom ine stopy a a celkovo inak - vo vysledku je to ako by som mal na okoli viac moznosti kde jazdit. Naviac ma skutocne limituje bajk, takmer nic neodpusti, prerazis na tom instantne ked nevyberies dobru stopu, proste je to na mojich schopnostiach. Ako nastrocny sme jazdili na pevnych vidliciach i tatranske chodnicky a neprislo nam to nijak specialne, ani teraz to nijak specialne neberiem. Je to proste na tom zabava.
Zobraziť komentár 19.01.2021 - 10:41:43
06
vrabc0 smetisko cez kamen, tak to ma byt! :y: Super jazda, ale ako strasna rovina to vyzera na tom videu :D
Pevnak ocelak, 29", agro geo, volajake 4 prevody s prehadzovackou s ultra-kratkym ramienkom - to by bol ideal na vsetko! Pripadne Pinion ani nehovorim.. :rock:
Zobraziť komentár 19.01.2021 - 10:45:38
01
pevna ta nepusti do takej rychlosti ako odpruzena. mna na nej najviac bavia mierne technicke zjazdy - kedy to nieje o rychlosti ale o kluckovani, no zaroven tam niesu nejake velke schody, vela hrubych korenov na dlhom useku. da sa povedat ze s pevnou si uzivam zjazdy ktore som si dovtedy neuzival. na inych zasa trpim :-)
Zobraziť komentár 19.01.2021 - 11:26:40
01
vrabc0 to presne zhrnul. Pridal by som už len toľko, že na singlspíde sa fajnovo precvičia brušné svaly a ruky. Okrem iných. Zatiaľ som nikdy predtým na bajku nezažil, aby som nebol schopný dávať x-tý kopec zo sedla, lebo brucho nevládalo. Kto hľadá iný level bikingu, nech si zaobstará niečo podobné (alebo CX či gravel do lesa). Jazda musí baviť.

PS: Najlepší čas od Rotundy po náučnom chodníku na Kamzík mám na Junitke. Nemáš prevody - musíš šliapať. Ak nechceš tlačiť. Tiež je to dobrý tréning neprepálenia tempa. Lebo dlhšie kopce si treba rozplánovať, aby jazdec vydržal až na vrchol, prípadne zrýchlil.
Zobraziť komentár 20.01.2021 - 00:58:38
16

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up