dlhy som myslel razvorom. TTe to ma kratsiu ako mam ja teraz. v bajkule s predajcom sme zasli nad razvorom treku slash, co bol 1177 a toto ma 1181. hlavne je to tym hlavovym uhlom sposobene. na lokalne podmienky sa mi zda prilis polozeny, sucasnych necelych 67 sa mi zda akurat.aj ked na malino brdo by to bolo asi celkom fajn-sice len 2x za sezonu:) ale sedlovy uhol je tam 75, co je celkom ok.
Ziadna znizovacia vidla, samotny ram by bol trosku investicia nad pomery:) mam pike, co ma pol roka, len nie je dual air.
Škoda, že tieto rámiky je ťažšie si tu niekde skúsiť. Chcelo by to skúsiť, lebo ako píšeš 67 je tak akurát. Aby tých 65 nebolo už moc tankoidné na pokrútené trailíky. S vidlou to chápem .
oni pisu takto: With the Suppressor you get big mountain confidence with trail bike agility in the same machine. Ktovie, co to vlastne znamena:) ma akoze kratku zadnu stavbu, mozno by sa s tym dalo zatocit.
O 2 mm kratšia ako mám + mám 67 uhol. Takže by som mal mať super obratný bike, idem to reklamovať. Hádam ma nevyhodia, že som manták a mám bicykel radšej predať a začať hrať šachy
vselico sa da predstavit, len ci si to vie predstavit penazenka:) na firme transition sa mi paci, ze predava frameset za relativne ok cenu a ma aj v dnesnej 650b dobe verziu na 26 palčakov.
Jedna vec je ako vyzera rozvor na papieri v cislach a druha vec je ako sato sprava ako celok na chodnicku. Ked som poskladal 575 tak na to kukam a reku ako sa na tom autobuse mestim do zakruty! A vmestim sa.
Dalsia vec je ten polozeny uhol. Pamatam tak ako dneska, ked som oskusal plnokrvne DH na modrej na malinom brde. Nevedel som ako mam vybrat zakrutu! Na rovnych usekoch to bolo rychlejsie ako moj trail bajk, islo to ako tank. Ale v zakrute som nemal na prednom kolese ziadnu vahu lebo som na tom stal ako na mojom xc bicykli a bol som prilis vzadu. Predok isiel furt rovno a smykal sa. Az ked som sa viac zavesil nad predne koleso, tak to uz aj zatacalo.
Ani cisla a dokonca ani prvy dojem ti nepovedia celu pravdu o tom co dokazes z bicykla vypucit..
Hehe tiež som mal rovnaké pocity keď som prvý krát sedel na DH biku. Preto píšem, že škoda, že tieto menej bežné rámy je ťažšie si u nás skúsiť. Buď hľadať a hľadať, ale skúsiť kúpiť na slepo ako som to spravil aj ja. Zo začiatku sa mi zdal ten bike dlhý, nízky a neskutočné nízky stred. Zvykol som si a teraz to beriem skôr ako výhody. Sklamaný nie som ani v najmenšom
tiez som mal tento problem,vela som sa napozeral video s fabienom barelom (ľín jor bajk intu d kornr).najprv som si myslel,ze bike nesadol,alebo hadam velkost.potom som pochopil ako na to a uz zacala ina zabava.
načo hneď meniť rám,ak praskla zadná stavba,v rámci dobrého mena značky TREK ti ju výrobca pravdepodobne predá z výraznou zľavou-možno bude aj zosilená,ak je to častejší problém,o ktorom vedia
načo hneď meniť rám,ak praskla zadná stavba,v rámci dobrého mena značky TREK ti ju výrobca pravdepodobne predá z výraznou zľavou-možno bude aj zosilená,ak je to častejší problém,o ktorom vedia
ja nejdem menit ram,len s prasklinou prisli take myslienky:)
som zvedavy co trek povie,najradsej by som bol,keby uz mam doma novu zadnu stavbu a mozem bezpecne jazdit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ziadna znizovacia vidla, samotny ram by bol trosku investicia nad pomery:) mam pike, co ma pol roka, len nie je dual air.
Dalsia vec je ten polozeny uhol. Pamatam tak ako dneska, ked som oskusal plnokrvne DH na modrej na malinom brde. Nevedel som ako mam vybrat zakrutu! Na rovnych usekoch to bolo rychlejsie ako moj trail bajk, islo to ako tank. Ale v zakrute som nemal na prednom kolese ziadnu vahu lebo som na tom stal ako na mojom xc bicykli a bol som prilis vzadu. Predok isiel furt rovno a smykal sa. Az ked som sa viac zavesil nad predne koleso, tak to uz aj zatacalo.
Ani cisla a dokonca ani prvy dojem ti nepovedia celu pravdu o tom co dokazes z bicykla vypucit..
v podstate k vymene tlmica doslo,ale zvonku to nie je vidiet:)predajcovi sa tym nechvalim samozrejme.
tento je od ceskeho dovozcu,kupeny v predajni v moravskych budejovicach. predajca chcel poslat fotky,hadam cosi vybavi.
ja nejdem menit ram,len s prasklinou prisli take myslienky:)
som zvedavy co trek povie,najradsej by som bol,keby uz mam doma novu zadnu stavbu a mozem bezpecne jazdit.