Lokalizácia
Formulár sa odosiela
2lapierre310
neboj nič. Tvoj čas ešte len príde. to keď budem mať 2/3 chechtov prichystané, tak to teba a dutchmana inak zavalím sskami, že rady, utvrdenia potešenia a tak. Sa ešte spotíš odpisovaním. Ale závidím ti už teraz.
Čo sa týka vidly ja si furt myslím, že keď som to doteraz roky odjazdil na teoretických 7cm, praktických 5cm, tak či tam je 10,12, abo 14 cm vpredu a nejakých 10cm abo 12 vzadu, je to šumafuk. :wink: A kýcham na to že či to dajaký marketingový čefo radí len do xc, abo okrajovo am, abo hlavne am. Kým si verím idem, keď si poviem dosť, tak bez hanby potlačím aj dole aj hore kopcom.
p.s. edit: a doteraz brzdím na mechanických deorečkách 2 prstami na páčku, keď husto veľmi je tak troma. Takže mi je úplne jedno čo tá brzda robí, v každom prípade predpokladám, že brzdí lepšie a ľahšie ako to čo mám teraz. :wink: (za tie prachy by z toho malo striekať šampanské. :twisted: )
Zobraziť komentár 12.10.2007 - 18:31:57
00
...Čo sa týka vidly ja si furt myslím, že keď som to doteraz roky odjazdil na teoretických 7cm, praktických 5cm, tak či tam je 10,12, abo 14 cm vpredu a nejakých 10cm abo 12 vzadu, je to šumafuk...

pisosip uz nech som doma ze ti dam zajazdit na 160mm ze zmenis nazor :twisted:
Zobraziť komentár 12.10.2007 - 18:47:32
00
pisosip uz nech som doma ze ti dam zajazdit na 160mm ze zmenis nazor :twisted:

:D Ta hej, ale keď na tom xcem prejsť ešte aj nejaký krejzi abo viac maratónov, tak kompromis muši buc. Ale teším sa na túto ponuku.
Zobraziť komentár 12.10.2007 - 19:37:38
00
LittleFox: potom mi das previest :D a dufam ze namiesto toho hnusneho nixona tam bude nejaka vanila :twisted: . Jo a povinne sa musis hlasit na amen :lol:
Zobraziť komentár 12.10.2007 - 21:11:59
00
LittleFox: potom mi das previest :D a dufam ze namiesto toho hnusneho nixona tam bude nejaka vanila :twisted: . Jo a povinne sa musis hlasit na amen :lol:

ale jasne ze ina :D :D :D manitou NIKDY... toje len ilustracne foto .. pojde tam bud 36,lyrik alebo uvidime čo zapýta nova 55 macocha.
Zobraziť komentár 12.10.2007 - 21:18:11
00
... Takže mi je úplne jedno čo tá brzda robí, v každom prípade predpokladám, že brzdí lepšie a ľahšie ako to čo mám teraz. :wink: (za tie prachy by z toho malo striekať šampanské. :twisted: )
brzdy idu jednoznacne lahsie ako mechaniky, su kusave ale zvyknu sa zohriat pri dlhsom brzdeni, ale casom uvidis co a ako ale po prechode z mechanik (aj ja som absolvoval) budes mat zozaciatku respekt pred tymi brzdami :)
Zobraziť komentár 13.10.2007 - 15:44:57
00
Toto je moj vysnivany bike.
Velmi sa mi paci ten ramik :oops: :oops:

Prílohy:

MOJEEEE.jpg
MOJEEEE.jpg 18.87 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 13.10.2007 - 19:01:06
00
zvlastna kombinacia high octane + sherman :shock: , to si de vyhrabal?
Zobraziť komentár 13.10.2007 - 19:19:07
00
okrem toho, ze sa to tu znova s prepacenim zasiera kecami, niektori exoti typu stanig, stale nepochopili, ze to maju ODOVODNIT...o com je potom cela tato nova tema???
Zobraziť komentár 13.10.2007 - 19:28:31
00
okrem toho, ze sa to tu znova s prepacenim zasiera kecami, niektori exoti typu stanig, stale nepochopili, ze to maju ODOVODNIT...o com je potom cela tato nova tema???

ano ano malo by sa ta premazat trochen ... alebo spravit znova osvetu
Zobraziť komentár 14.10.2007 - 12:58:43
00

ano ano malo by sa ta premazat trochen ... alebo spravit znova osvetu

to nie je podľa mňa celkom ideálne riešenie. Síce bude téma vyzerať fajn, ale prospešné kritické i pozitívne poznámky a skúsenosti od ostatných sa stratia. Problém je so štruktúrou tejto témy. Keby sa to dalo urobiť tak, že sa pridá obrázok s odôvodnením a od toho by bol odklik na komentáre. (ako je to normálne v článkoch). K tomu sa ale musí vyjadriť červo, či je to vôbec technicky možné. Teoreticky by sa to postupom času dalo prepojiť s recenziami. A to by bola pecka. :wink:
Zobraziť komentár 14.10.2007 - 13:55:49
00
PaliG nechapem co z tejto temy chces urobit,vsak nech si tu hocikto vycapi nejaky bike co sa mu paci,to ze staniq napisal: "...Velmi sa mi paci ten ramik..." mne osobne staci a preco by som nemohol pripisat svoj nazor na bike co vycapi niekto iny...? :roll: Mna viac otravuju tieto kecy ohladom: ako by to tu malo vyzerat,alebo co by sa malo premazat!Preboha vazeny je to tema o vysnivanych bikoch,tak nech si tu hodi hociko hocico ked sa mu paci aj trojkolku s odovodnenim preco sa mu to paci,nerobte z toho politiku...
Zobraziť komentár 14.10.2007 - 19:53:02
00
Este som do tejto temy svojim snom neprispel a ani neprispejem a to len preto, lebo stale sa mi sniva nieco ine a niekoho by to velmi stvalo.
Naozaj nechapem, preco by si tu niekto nemohol daj viac snov, ale s patricnym popisom. A ostatni nech to poriadne obkecaju, tak isto ako pri zenach, nech to ma nejaky zmysel.
Zobraziť komentár 14.10.2007 - 20:02:42
00
zeby som to zmazal?
Zobraziť komentár 14.10.2007 - 20:05:01
00
zeby som to zmazal?

Co konkretne? Nemaz nic, snivajme dalej.
Zobraziť komentár 14.10.2007 - 20:10:09
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up