Dirtbike treba.na AMku sa da jazdit v podstate vsetko,len to ide trochu tazsie, dirtbike by to pekne doplnil,na skoky,bunny hopy,pumptrack a podobne.
Pockat,ale na com pojdem na maraton?:)
tá leftyna hlavne vyzerá hrozne na biku, kde je hlavovka o 4 cm kratšia.
To je zásadný problém ako nastavenia posedu, tak aj dizajnový.
Cannondale FSi už má Leftynu s nižšími "brýlami"
Nemá to na tak veľký zdvih nejakú podkopnutú vidlu? Mal som za to že na takéto AM stroje tie uhly sú viac položené
ked je to 650b, tak to ma hlavovy uhol tusim lahodnych 65,5st. ak je to 29, co sa mi mojim krivym okom zda, tak to moze mat aj 67,5, ale u 29 kolies to je uz akoze agresivny uhol.
ked ja by som asi ako kazdy bajker mal rad svoj vysnivany bajk doma, no mam problem si nieco vybrat, viem ze chcem bajk so 140mm minimalne a 160mm max. najlepsie aby som ho vedel kupit a behom mesiaca mal doma
specialized ma pri tych cenach asi najhorsiu vybavu, zasa canyon ma pre mna zatial top bajky, no niekde som cital, ze dodacie lehoty su dlhsie a ak by som objednaval strive niekedy v marci az aprili, tak by som si ho velmi neuzil v lete,
ak by ste mali nejaky tip na takyto bajk okolo 2000-2500€ tak by som bol velmi vdacny, uz aby som sem pridal svoj vysnivany odfoteny doma v obyvacke
Pridám ešte jedno endurko od značky yt ktorá sa mne osobne veľmi páči a mohol by som ho zaradiť medzi jeden z mojich asi 10 vysnívaných bikov pomer cena výkon je pri tejto značke veľmi dobrý, takže by to možno o pár rokov nemusel byť iba sen http://www.yt-industries.com/shop/de/Bikes/Trail/Capra-CF-Pro
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dirtbike treba.na AMku sa da jazdit v podstate vsetko,len to ide trochu tazsie, dirtbike by to pekne doplnil,na skoky,bunny hopy,pumptrack a podobne.
Pockat,ale na com pojdem na maraton?:)
tá leftyna hlavne vyzerá hrozne na biku, kde je hlavovka o 4 cm kratšia.
To je zásadný problém ako nastavenia posedu, tak aj dizajnový.
Cannondale FSi už má Leftynu s nižšími "brýlami"
ked je to 650b, tak to ma hlavovy uhol tusim lahodnych 65,5st. ak je to 29, co sa mi mojim krivym okom zda, tak to moze mat aj 67,5, ale u 29 kolies to je uz akoze agresivny uhol.
specialized ma pri tych cenach asi najhorsiu vybavu, zasa canyon ma pre mna zatial top bajky, no niekde som cital, ze dodacie lehoty su dlhsie a ak by som objednaval strive niekedy v marci az aprili, tak by som si ho velmi neuzil v lete,
ak by ste mali nejaky tip na takyto bajk okolo 2000-2500€ tak by som bol velmi vdacny, uz aby som sem pridal svoj vysnivany odfoteny doma v obyvacke
http://www.yt-industries.com/shop/de/Bikes/Trail/Capra-CF-Pro