Za flasku s vodou na AM/EN bajku by som daval zakaz bicyklovania na mesiac Jedina vynimka by mohli byt vyjazdy na Ukrajinu, alebo inej divociny , kde je problem s vodou .. tam aj tak od blata nebude vidno.
No tak to zas nie, je to naklonena fotka. Pri 160mm Pike (a 170 float je o co, 4mm vyssi ? i ked moze ho mat teoreticky na 180 vytiahnuty) je hlavovy uhol 66 (65.. Cela geo je relativne konzervativna, velmi podobna strive non-race.
Nomad, Capra,etc.. maju polozenejsie geometriu. Tu velmi klame ten vzhlad.
Ale viem si tam pekne siroke carbon rafky predstavit :- )
teraz už ano ale pokiaľ im fox nevyvinul vlastny tlmič tak ten system pruženia nebol uplne top, veľa ľudi sa sťažovalo že sa im tlmič zanara a vždy je na doraze
teraz už ano ale pokiaľ im fox nevyvinul vlastny tlmič tak ten system pruženia nebol uplne top, veľa ľudi sa sťažovalo že sa im tlmič zanara a vždy je na doraze
to je skor vseobecny problem vzduchovych tlmicov preto sa zacali pouzivat volume spacer-e
No, montovali tam tucny tlmic bez spacerov, tak to tak bolo, ale problem capov v oskej je iny.. v pripade starsich systemov napr. nemoznost namontovat nieco ine ako 135x5mm, specialna patka draha jak prasa a pod. Ale pri dnesnych 12mm to uz mozno bude inak, preto som dopisoval dovaetok.
orbea tiež robí system treku a židen zanáranie nepocitujem, len vysoku žehlivosť odpruženia
Však tam nie je dôvod, aby sa to nejak enormne pohupovalo. Však to je presne to isté čo 4 čap. Akurat je to najlepšia pozícia čapu, čo sa týka brzdenia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no vieš, a čo majú všetci stými expanzkami, meter širokými rajdami, veľkými a tlstými gumami a iste by sa našlo kopec ďalšieho
No tak to zas nie, je to naklonena fotka. Pri 160mm Pike (a 170 float je o co, 4mm vyssi ? i ked moze ho mat teoreticky na 180 vytiahnuty) je hlavovy uhol 66 (65.
Nomad, Capra,etc.. maju polozenejsie geometriu. Tu velmi klame ten vzhlad.
Ale viem si tam pekne siroke carbon rafky predstavit :- )
Aj moj bergamont ma čap v oske a žiadne zanaranie tam nieje
Ja som pisal nieco o zanarani ?
nie, ale tak trek bol tymto znamy
orbea tiež robí system treku a židen zanáranie nepocitujem, len vysoku žehlivosť odpruženia