Lokalizácia
Formulár sa odosiela

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment27. apríla 2017 o 20:34

Preinfuziu? E61 das do strednej polohy a mas tlak ako na vstupe, cca 2bary mam na obmedzovaci. Dnes je myslim nornalne ked kupim stroj za 2000 ze nebudem setrit na uprave vody, to by malo ako zmysel? Ci ty mas doma 70 tisicove bmw a ma obute barumky a tankujes 90 olovnaty? Mam Britu kolonu

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment27. apríla 2017 o 19:21

mendez - rotacne ti prinesie moznost napojenia napriamo, preinfuziu, ..... mam ho napojenie napriamo, neviem si vynachvalit. nestane sa ti, ze uprostred shotu prestane tlacit atd atd atd ...

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment27. apríla 2017 o 19:19

Ale ved Mendez pisal dve strany dozadu, ze teplotu potrebuje riesit, prave kvoli svetlo prazenej kave , ked mu teda radis, ze staci aj bez PIDu ... ok ok, to som si asi nevsimol ze riesi teplotu ... tak nic teda, len PID potom

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment27. apríla 2017 o 13:16

Nemam osobnu skusenost s HX, preto otazka: ako prestavujes teplotu, ked chces spravit tmavo prazenu kavu (napr. pre navstevu) a potom svetlo prazenu (napr. pre seba)? Jedna vyzaduje optimalne okolo 90 st., druha 94 - 95 st? Odhadnes dlzku flusha ci prestavis pressurestat? Nic z toho nepripada ako...

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment27. apríla 2017 o 12:26

Na HX som už zvyknutý a jedine čo mi vadí tak je odvapnovanie . Espresso robím len pre seba tak jednobojler som vylúčil už na začiatku a prvu masinu co mam je HX. Čo sa mi paci aj po vizuálnej stránke tak od ECM mechanika IV, len tam nemá PID a cenovo už trocha nad limit a ked beriem...

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment27. marca 2017 o 14:08

na aliexprese hladaj coffee sifter ... su tam cele sady od 2$ ....

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment18. marca 2017 o 15:17

cauko, pil som z toho raz kavu a potom ten pohar dlho hladal, musim povedat ze ten salok kavy mam chutovo doteraz vryty v pamati

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up1thumb_down
comment17. marca 2017 o 19:57

odporucam http://www.walkuere-porzellan.de/epages/61512184.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/61512184/Categories/Kaffee-Serien/rossi je to seria so specialnym lemom, kava vynikne uplne inak, ECM ich ma obrandovane

Malé Karpaty MTB akcie, výjazdy

favorite0thumb_up1thumb_down
comment15. marca 2017 o 14:28

Ahojte, v najblizsich dnoch by som mal na plane ist pojazdit od nadrze Bukova cez zrucaninu Ostry Kamen a Zaruby do Smolenic a nejako naspat. Co som si zatial pozeral nejake info je to tam dost kameniste. Da sa to na biku bez nejakeho velkeho nosenia? Dik za info nosit urcite budes, predminuly...

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment4. marca 2017 o 19:07

ivan.p mas TIDAKU? nie nie, mam taky bazmek vytlaceny na 3d tlaciarni https://youtu.be/pes3gJB2BA8?t=11s - to je este video so s classicom - nech mu je zem lahka ....

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment4. marca 2017 o 16:57

mna by zaujimalo ci vidis/citis rozdiel medzi kosikom bez/s certifikatom. mam doma ten bez - aj ten plniaci nadstavec - je pravda ze to tecie krasne ale nevedel som z neho dostat chut ako ked plnim teraz single na 12g,

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment24. februára 2017 o 13:53

ivan.p dakujem za vysvetlenie. Este otazocka,ktore stroje myslis "sem-profi" ? stroje sa vacsinou delia do 3 skupin - consumer/prosumer/profi asi najzretelnejsim znakom prosumer je bud hx/db, tie lepsie maju rotacne cerpadlo s pripojenim na vodu. za mna mozem povedat ze prechod z...

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment24. februára 2017 o 11:30

Chalani, pls o radu. Nasiel som, ze na Gaggi classic dorabaju POV mod, ktory zmeni tlak na 9barov. Naco je to dobre? presne na to na co pises: aby zmenili tlak na 9 barov, nato to dorabaju po diskusiach vsak koluje viac nazorov - niekomu ta kava potom chuti, inemu nie .... ak ti chuti nie je...

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up1thumb_down
comment15. februára 2017 o 9:06

hej no, horsie je ked mas spravit kavu pre 9 ludi to sa namelieeeees

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment14. februára 2017 o 9:04

Ono to už ani nie je novinka, už to stihli aj čínania...

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment29. januára 2017 o 11:10

nejakou nahodou som narazil na takyto toolik : to moze dost pomoct pri zaciatkoch s kavovarenim https://www.tamp.it/espresso-lab-prototype/

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment25. januára 2017 o 20:25

cerstvo prazena kava nie je to prave - treba nechat odstat minimalne 2-3 dni, cerstvo prazena kava totiz "stipe" CO2 na jazyku. Zaklad je dobre pomliet, dobre nadavkovat a dobre utampovat .... napriklad ja svetle prazenie nemusim vobec, podla mna robit z toho espresso je zbytocne ruhanie...

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment25. januára 2017 o 19:35

no hlavne by ta kava nemohla byt uz polroka namleta v obale skus dakedy radsej cerstvo pomletu, rozdiel by si mal poznat okamzite

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment25. januára 2017 o 11:51

inak je pravda ze v chorvatsku som mal kotogo a musim povedat malo to jedno pozitivum: ocenil som doma pripravene espresso ako nie je to zle ale ked ma clovek uz rozmaznany jazyk tazko no .... inak uz som upgradol

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment22. januára 2017 o 13:38

Cena je zaujimava. Ktovie co to ma vnutri

Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up