Lokalizácia
Formulár sa odosiela
peterg

peterg

Gerlacher

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment2. februára 2023 o 13:33

Argos mi pripomina zas Strietman (v krajsom a lacnejsom prevedeni), ale ako vravis, tazko vymysliet nieco, co by tu este v nejakej podobe nebolo. Mne vsak tieto stroje pridu prilis ako hracky - co pokus, to iny vysledok.

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment2. februára 2023 o 10:59

Londinium Vectis … #levermachine https://www.instagram.com/reel/CmfvjusggCf/?igshid=MDJmNzVkMjY= Trošku prezlečená Cremina do strieborných šiat?

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment30. januára 2023 o 18:56

Pokial viem, u Ceada E37S/J sa da prestavit poloha packy voci unasacu, takze to cislo nieco znamena len pre konkretny mlynec, inak je nezvyznamne.

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up1thumb_down
comment30. januára 2023 o 14:22

Či ju budeš poznať, to závisí na Tebe , ale zmena by to mala byť výrazná.

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment27. januára 2023 o 15:00

Vieš to vytlačiť aj z čerešňového dreva alebo orecha?

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment26. januára 2023 o 15:52

Flat kupis aj lacnejsie, G-Iota (DF-64).

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment26. januára 2023 o 12:53

Bingo. Fešanda má smolu.

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment26. januára 2023 o 11:52

Ukecel si ma ... len kde nájsť tú fešandu na hajzlíku?

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment26. januára 2023 o 11:11

... https://youtube.com/shorts/...?feature=share Akosi tym YT shorts na PC monitore neviem prist na chut, su male, video sa neda posunut dopredu/dozadu, a ked nahodou zaskrolujem nizsie ci vyssie, spustaju sa hned ine alebo tie iste opat, ale znovu od zaciatku.

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment23. januára 2023 o 22:48

Ano, ked som vymenil kavu a netrafil mletie na prvy krat. Ale cital som uz davnejsie na nemeckom fore v suvislosti s SSP unimodal (ci MP) kamenami, ze robia s nimi extrakcie 1 : 3 a pri nizkom tlaku (snad este menej, ako 6 bar).

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment23. januára 2023 o 20:52

Ty počúvaj, na dobrého pražiča si už teda prešiel!

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment22. januára 2023 o 23:29

Synesso ES1 first look https://www.youtube.com/watch?v=eFWSNEXov2w

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment20. januára 2023 o 19:16

Tebe sa nejak rýchlo tie mlynčeky kazia, tie dnešné výrobky máločo vydržia ...

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up2thumb_down
comment20. januára 2023 o 12:29

najprv to musis precitat aby si vedel ci je to podstatne ... Práve to umenie spočíva v tom, že nie.

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment20. januára 2023 o 11:18

Mal som pocit, ze klesajuci profil sa vo vseobecnosti povazuje za najvhodnejsi. Kazdpopadne na komplikovane kavy by to chcelo najprv kupit poriadny mlyncek s flat burrs. Skusal som už aj skôr striedať profily, niekedy bol o niečo lepší klesajúci ako straight, ale ten rozdiel nebol zďaleka o...

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up1thumb_down
comment20. januára 2023 o 11:12

Presne tak, robim vsetko preto, aby som nemusel ostať pri zalievanej. A medzitým som sa naučil rozlišovať v návode medzi podstatným a nepodstatným.

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment19. januára 2023 o 23:53

... Dalsia masina bude iste nejaka serioznejsia lever masina. Len este cakam, lebo maju tento rok vyjst nejake nove. V poslednej dobe mám také komplikovanejšie kávy, ktorým lever profil nesvedčí a sú lepšie pri plnom tlaku od začiatku až do konca (teda po preinfúzii), Raz mi dokonca...

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment19. januára 2023 o 23:45

Hmmm ... tak keď nečítaš návody, tak najlepšie ostať pri zalievanej ...

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up0thumb_down
comment19. januára 2023 o 16:31

Ak mas velky vykon pary, tak naco skusat 4 dierky, teda este 2x vacsi vykon, ako 2-dierkova. Priklanam sa k elwoodovi o tom dopustani. To by BC muselo doplnat aj snimac hladiny vody do bojlera aby to fungovalo.

O káve Tréning, výživa, zdravie

favorite0thumb_up1thumb_down
comment19. januára 2023 o 16:08

scarinko Vlastne si len potvrdil, ze som si myslel. Odpustit vody treba dost, Bezzera uvadzala odpustane mnozstvo v dcl a bolo treba odpustit asi 2 dcl, ak si dobre pamatam. A ak sa mlieko ohreje parou rychlo, tak to znamena, ze vykon pary je dostatocny, ale barista skills uz nie. Skus mensi...

Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up