Ahojte, prosim o radu potrebujem 170 kluky k systemu shimano sora 2x9. Vacsina dvojprevodnikov je pre system 2x10. Je mozne pouzit prevodnik 50/34 2x10 s retazou pre 9 prevody cn-hg53? Mate niekto s tymto skusenost ? Chcem pouzit tieto kluky : SRAM Apex Whites GXP kľuky, vrátane osi 68, 170mm, 50-34, 2x10, kazeta je HG200 9-sp. , retaz CN-HG53…Dakujem
Inak prevodník sa podarilo bez problémov vymeniť, už len prešmyk som musel dohodiť nový "dvojprevodníkový" [b]Shimano altus FD-M315 [/b] ten starý nepasoval, nastavím to a dám pár fotiek. Bál som sa stredu, ale všetko som vyčistil, namazal, dotiahol a pasuje, meniť som nemusel. oska je nakoniec označená ako BB-UN26 68 BC1,37x24 a vonk.dlžka 123mm
VBall17 neviem či máš nový alebo používaný prevodník,ale keď maš nový tak by som vymenil aspoň reťaz keď nieje stará natiahnutá viac ako 128,8 mm (merané posuvným meradlom).Keď je viac ako 128,8mm už by som vymenil aj kazetu,lebo by ti mohla nová reťaz na starej kazete strielať.
mozem sa tu napojit do vlakna otazkou podobnou? je mozne pouzit 12 rychlostne kluky shimano R8100 s 11 rychlostnou retazou a 11s kazetou? alebo to uz bude nespolahlive pri presmyku?
bearmacron ako som už spomínal v jednom príspevku, reťaz som menil vlani v lete, odvtedy je s ňou odjazdených 300km iba, a kazetu som už viackrát kontroloval, je v poriadku zatiaľ mala by ešte vydržať. Zatiaľ to nestrieľa. uvidíme ako to bude teraz na prvých jazdách ako som vymenil predvodník. už som ho pred chvíľou aj nastavil. musel som meniť aj lanko, aj bowdeny som už jednou cestou vymenil. Vyzerá teraz bike celkom fajn, dúfam že tie posraté dažde prestanú, a môžem ho vyskúšať doštelovať, ak bude treba. No už teraz je to môj vysnívaný gravel, a je to fakt potešenie takto si vyskladať bike....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vsak sa meria od 132,0mm az pokial vydrzi...