Čaute vlastnici Canyonov. Dali by ste na zimu poslat svoj bike na prehliadku do Canyonu v Koblenze alebo by ste ho dali niekde do miestneho servisu prezret? Ešte sa chcem informovať kolko by vyšla finančne prehliadka v Canyone ? Dik za rady
Serus Majdos.
Osobne to posielat nebudem urobim si prehliadku sam a ak nieco bude treba ine ako centrovanie to pojdem do servisu. Ked si zratas naklad na dopravu a ich prehliadka ( kde som cital ze okolo 100 € ) sa ti to neoplati.
Ale krabicu som oblozil ak by sa nieco velmi vazne stalo, co verim ze nie .
ked prisiel trosku som zladil prehadzovacku a nic ine. Teraz mam cez 300 km a vsetko ok. Osobne po kazdej jazde skontrolujem vsetko odradim prevody a je to ok.Neviem aky mas bike alebo o aky mas zaujem kupit, ale maju kompletne sedy tie su dobre zoradene a pracuju vynikajuco. Ale urcite v tvojom okoli je servis kde za 30 € ti urcite urobia prehliadku a budes spokojny a mozes jazdit
ja mám Endurance CF 7.0 a mám cez 500 km najazdené, ako prehliadku robím si zatial sám pred aj po jazde cez vikend som si akurát len doladoval dorazy na prešmykači ale do servisu by som šiel len s centrovaním kolies alebo skor prehliadnut po zábehu, lebo nebudem sa puštať do centrovania sám aby som to nedo*** ale dakujem za rady a názory
a ešte sa chcem spýtať koleso predne maš nahodené podla šípky rotacie na plášti alebo opačne, lebo ja som to dal opačne, malo by to byť podla šípky rotácie, aj na stránke canyonu podla fotky som pozeral a tam to maju každý plášt naopak
Tiež mám vo výbere tento model, ale ešte sa rozhodujem medzi cube peloton race. Výbava podobná a oba modely majú geometriu pre skor pohodlnejší posed. Trochu viac ma to ťahá k Cube, ale len preto že je v kamenných obchodoch takže snáď pohodlnejší servis a možno nejaká zľava...Vaša rada?
caute canyonaci! rozhodol som sa kupit Canyon Endurace Al 6.0 ako moj prvy cestak... mam trochu dilemu ohladom velkosti... ich kalkulacka mi po zadani parametrov vyhodila velkost "S"... ja si vsak myslim, ze som dost na hrane medzi "S" a "M" a neviem teda ci ist radsej do vacsieho ramu alebo ostat pri S-kovom... moja vyska 175 cm, vyska rozkroku: 80, trup: 67, paze: 58... prosim najma vas, ktori ste kupovali S-ko a mate podobne parametre, ako ste spokojni s geometriou, vdaka vaaam!
jasne, chapem... a co sa tyka polohy Tvojho tela pri bicyklovani, nemusis byt velmi skloneny ku riaditkam? totiz ja sa pri mensom biku bojim len jednej veci - ze si budem musiet dat sedlo vysie a tym padom budem musiet uz mat vacsi sklon tela k riaditkam, cim potom trpi chrbat, lopatky a celkovo ten komfort jazdy nie je asi az tak v pohode... nie som pretekar a zatial sa nechystam byt, tak aj preto sa pytam hovori sa, ze tento Canyon ma velmi dobry komfort aj pre zacinajucich cestnych cyklistov, tak velkost je pre mna v tomto dost klucova
Viem presne o com pises... Mne osobne uplne presne zapasovalo to S velikostne. Chcel som Canondale a tam to vychadzalo M ( uz presne cislo ramu nepamatam ) a ked som to porovnal d Canyon tak to bolo S . Pozri si poriadne parametre pre S a M a vyber bude na tebe... Len aby ti neutekal spod zadku
ved prave, to ide potom jedno na ukor druheho... a ak Ta mozem poprosit, vies mi dat Tvoje parametre ostatne? hlavne dlzku hornych a dolnych koncatin, pripadne trup? myslim, ze by mi to dost pomohlo, ak Ti to S-ko tak sadlo dik
totiz ja sa pri mensom biku bojim len jednej veci - ze si budem musiet dat sedlo vysie a tym padom budem musiet uz mat vacsi sklon tela k riaditkam, cim potom trpi chrbat, lopatky a celkovo ten komfort jazdy nie je asi az tak v pohode
Uvažuješ správne a presne ako ja . Na svoju výšku mám dlhé nohy a vždy som na hranici medzi 56cm a 58cm rámom, resp. medzi L a XL. Po skúsenostiach s mojim prvým cesťákom, kde som zobral menší rám (56), som rovnakú chybu už pri ďaľších neurobil. Zobral som vždy väčší rám a vymenil som len predstavec za kratší. Pri väčšom ráme nebol rozdiel vo výške medzi sedlom a riadítkami taký veľký a ja som mohol častejšie používať aj spodný úchop . Pri menšom ráme som spodný úchop bol schopný používať len na krátky čas, lebo ten prepad bol strašne veľký.
Toto sa však týka iných značiek, s Canyonom skúsenosti nemám, takže bude dobré keby sa vyjadrili majitelia .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Osobne to posielat nebudem
Ale krabicu som oblozil ak by sa nieco velmi vazne stalo, co verim ze nie
Uvažuješ správne a presne ako ja . Na svoju výšku mám dlhé nohy a vždy som na hranici medzi 56cm a 58cm rámom, resp. medzi L a XL. Po skúsenostiach s mojim prvým cesťákom, kde som zobral menší rám (56), som rovnakú chybu už pri ďaľších neurobil. Zobral som vždy väčší rám a vymenil som len predstavec za kratší. Pri väčšom ráme nebol rozdiel vo výške medzi sedlom a riadítkami taký veľký a ja som mohol častejšie používať aj spodný úchop . Pri menšom ráme som spodný úchop bol schopný používať len na krátky čas, lebo ten prepad bol strašne veľký.
Toto sa však týka iných značiek, s Canyonom skúsenosti nemám, takže bude dobré keby sa vyjadrili majitelia
pozri aj tu :
http://www.mtbiker.sk/forum/post1030507.html#p1030507