...ta emocia ked nieco dosiahnes vdaka polo-racionalnosti za to stoji.
ved jasne, Obaja maju rovnaky ciel, mat dobry pocit, ale rozne cesty k nemu. Jeden chce vyhravat, druhy jazdit na peknom biku. Ak niekto chce obe, tak musi bud robit kompromisy alebo mat vela vela penazi.
Preto ma ta debata tak pobavila, je to jak presviedcat niekoho ze modra je krajsia ako zelena. Co si sprosty, zelena je krajsia. Modra! Zelena!
ved jasne, Obaja maju rovnaky ciel, mat dobry pocit, ale rozne cesty k nemu. Jeden chce vyhravat, druhy jazdit na peknom biku. Ak niekto chce obe, tak musi bud robit kompromisy alebo mat vela vela penazi.
Preto ma ta debata tak pobavila, je to jak presviedcat niekoho ze modra je krajsia ako zelena. Co si sprosty, zelena je krajsia. Modra! Zelena!
Ale moze sa pokojne stat a aj sa stava, ze kym odpovies na posledny prispevok, tak sa tam dostane iny prispevok a az potom je to neprehladne . Ale samozrejme plati to, co pises.
Aj ked to oku cistokrvnych ziletkarov asi neulahodi, toto je moja nova ciernobiela hracka na dlhe triatlony, potencialne mozno nejaka ta casovka. Momentalne je tam full sram force, no cez zimu este planujem vymenit kluky za nejake s powermetrom. Ten setup s BTA flasou je v zasade uz race-ready a takto pojde rovno do akcie, len v zavislosti od preteku mozno dozadu nahodim disk, no vacsina pretekov, ktore v 2017 planujem su kopcovite.
iba 7, ale bez ohladu na počet mojich učastí voda je po 40-tich a viac minutách v slnečnom a teplom počasí velmi ťažko pitelná...preto mi príde praktickejšia výmena fliaš
Preferencia tu bude urcite dost individualna, mne to vyhovuje. Ci sa ti pitie ohreje skor v jednom plaste alebo v druhom plaste, to neviem , v teplom a slnecnom pocasi obsah flase do hodiny vypijes tak ci tak, ci potom vymenis flasu za druhu alebo vylejes jej obsah do tohto, to uz nech si kazdy robi tak, ako mu to sedi
Ked som mal medzi rukami normalny kosik na flasu, zvykla mi z neho vypadavat von + som mal garmin na predstavci a casto som sa dival pod seba.
Hm, vonku je horuco, na blizku ziadne miesto na doplnenie vody, vo flasi mam uz vodu teplu... co urobim? Budem sa susit az kym nepridem k studenej vode?
Studena voda mi v lete vydrzi tak max pol hodinu. Takze budem stat kazdych 15km alebo jazdit?
Hm, mozno som cudny.
Mišo triatlon a mtb sú odlišné aktivity. Tam sa tempo nemení, pri studničkách sa nezastavuje. A opäť ako s farbami ktoré ste riešili 500 strán dozadu, to je subjektívne. Nemudruj im do toho a akceptuj že niekto môže mať iné subjektívne pocity.
skratka , ten rezervoar ma uplne inu cielovu skupinu ako je Miso ! rezervoar je predsa uplne niekde inde ako obycajna flaska na vodu , ten si kupi clovek co ma aj rezervoarove hodinky ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
najkrajsia je predsa oranzova!
No vidis , ty sa aj sam povypravas ...
ved nepiseme o rychlosti ale o subjektivnom vnimani krasy. teda oranzova.
Ďakujem ti vopred nielen ja, že si ho osvojíš konečne aj ty
Ked som mal medzi rukami normalny kosik na flasu, zvykla mi z neho vypadavat von + som mal garmin na predstavci a casto som sa dival pod seba.
Studena voda mi v lete vydrzi tak max pol hodinu. Takze budem stat kazdych 15km alebo jazdit?
Hm, mozno som cudny.
V karpatoch zastavujem vzdy na dvoch studnickach a vymienam vodu(na mtb) ale na ceste kym nevypijem tak jazdim dalej
Teda jazdil som, uz cestak nemam