Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
Novinka -12% Superior XR 6.5 GF bicykel, matte black stealth
1 749 €
-12%
MOC 2 099 €
-16% BMC Teammachine SLR THREE bicykel, sparkling blue/brushed alloy
4 699 €
-16%
MOC 5 599 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Novinka -15% BMC Teammachine R 01 ONE bicykel, carbon/neon red
9 999 €
-15%
MOC 12 999 €
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
Novinka -18% Raymon Kirana Ultra bicykel, carmine red stealth
3 299 €
-18%
MOC 4 499 €
Novinka -16% Superior RR 9.4 bicykel, gloss red/white, poškodená pravá kľuka
2 059 €
-16%
MOC 2 449 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
Este pinarelo chapem ako zaujímavé biky, sky sa predsa iracionálne nesprávna. K8 je tiež zaujímavý stroj, ale cena je dosť vysoká. osobne vidim rozdiel medzi bianchi vs. Pinarelo len to ešte nikto nepovedal čo je na hentom či inom priemernom bianchi také aby to naplnilo ocakavania podľa ceny. A ak to nenapĺňa funkčné vlastnosti tak je to jasné emocionálno-iracionálne správanie sa, ale hold všetci sme nejakí a tým je svet taký zaujímavý a rozmanitý. Len nazývajme veci také aké sú.
sranda debata. Mi to pripomenulo zakladnu skolu, ked sme sa hadali ci je lepsia hudba metal alebo rap.
Ja som myslel ze cele hobby bikovanie je o emociach a hla, ono je to prudko racionalna cinnost. Aj ked teda riesit ci ma bike o pol kila viac alebo menej, ked ma jazdec 5-10 kilo nadvahu, mi pride skor usmevne ako racionalne.
Ci tu ste vsetci profici co su plateni za vitazstva? Potom by to davalo zmysel.
Napr. The Heroin race bike, a podobne.
Ja som myslel ze cele hobby bikovanie je o emociach a hla, ono je to prudko racionalna cinnost. Aj ked teda riesit ci ma bike o pol kila viac alebo menej, ked ma jazdec 5-10 kilo nadvahu, mi pride skor usmevne ako racionalne.
Vy ste mali na zeeske už rap? My skôr metal, Depeche Mode a bros. To bude asi tým
jo, rap, aj ked jedine meno co mi v hlave ostalo je MC Hammer, paneboze...
Ale nieco spolocne mame, pred nejakym casom som si vyskladal bike (virtualne, teda patri do rubriky dream bikes). Racionalne na nom bolo akurat to, ked mi pred monitor pomaly prisiel moj mozog, potazkaval bejzbalku a drmolil nieco v zmysle "Len cez moju mrtvolu..."
Ale nieco spolocne mame, pred nejakym casom som si vyskladal bike (virtualne, teda patri do rubriky dream bikes). Racionalne na nom bolo akurat to, ked mi pred monitor pomaly prisiel moj mozog, potazkaval bejzbalku a drmolil nieco v zmysle "Len cez moju mrtvolu..."
Pekný a skvelý, ale cena je iracionalna, od Mikuláša budú v bikepeaku výpredaje, skus potom pozrieť na zľavnené skladovky. Tiež som to tak kupoval a mam iracionalny bike za racionalnu cenu na úrovni internetových nemcov
a co ti co nie su profici a dokonca nemaju nadvahu pricom ich bavi nahanat sa s ostnanymi do kopcov kde pol kila je "proklate" vela? (respektive 1.4kg ak je referencia k poslednej debate bianchi vs funkcnejsi bicykel)
ta emocia ked nieco dosiahnes vdaka polo-racionalnosti za to stoji.
Zaslúžil by si ostrejšie foto. Videla som kedysi tento rám naživo. Je to klenot.
Bohuzial fotil som ho s mobilom.