Ja mám ako " zimáčik" Pinarello Dogma 65.1 Think II , takže žiadna iracionálna voľba ...a áno som fanúšik, priznávam bez mučenia
Este pinarelo chapem ako zaujímavé biky, sky sa predsa iracionálne nesprávna. K8 je tiež zaujímavý stroj, ale cena je dosť vysoká. osobne vidim rozdiel medzi bianchi vs. Pinarelo len to ešte nikto nepovedal čo je na hentom či inom priemernom bianchi také aby to naplnilo ocakavania podľa ceny. A ak to nenapĺňa funkčné vlastnosti tak je to jasné emocionálno-iracionálne správanie sa, ale hold všetci sme nejakí a tým je svet taký zaujímavý a rozmanitý. Len nazývajme veci také aké sú.
...A ak to nenapĺňa funkčné vlastnosti tak je to jasné emocionálno-iracionálne správanie sa, ale hold všetci sme nejakí a tým je svet taký zaujímavý a rozmanitý. Len nazývajme veci také aké sú.
sranda debata. Mi to pripomenulo zakladnu skolu, ked sme sa hadali ci je lepsia hudba metal alebo rap.
Ja som myslel ze cele hobby bikovanie je o emociach a hla, ono je to prudko racionalna cinnost. Aj ked teda riesit ci ma bike o pol kila viac alebo menej, ked ma jazdec 5-10 kilo nadvahu, mi pride skor usmevne ako racionalne.
Ci tu ste vsetci profici co su plateni za vitazstva? Potom by to davalo zmysel.
sranda debata. Mi to pripomenulo zakladnu skolu, ked sme sa hadali ci je lepsia hudba metal alebo rap.
Ja som myslel ze cele hobby bikovanie je o emociach a hla, ono je to prudko racionalna cinnost. Aj ked teda riesit ci ma bike o pol kila viac alebo menej, ked ma jazdec 5-10 kilo nadvahu, mi pride skor usmevne ako racionalne.
Vy ste mali na zeeske už rap? My skôr metal, Depeche Mode a bros. To bude asi tým
Vy ste mali na zeeske už rap? My skôr metal, Depeche Mode a bros. To bude asi tým
jo, rap, aj ked jedine meno co mi v hlave ostalo je MC Hammer, paneboze...
Ale nieco spolocne mame, pred nejakym casom som si vyskladal bike (virtualne, teda patri do rubriky dream bikes). Racionalne na nom bolo akurat to, ked mi pred monitor pomaly prisiel moj mozog, potazkaval bejzbalku a drmolil nieco v zmysle "Len cez moju mrtvolu..."
Ale nieco spolocne mame, pred nejakym casom som si vyskladal bike (virtualne, teda patri do rubriky dream bikes). Racionalne na nom bolo akurat to, ked mi pred monitor pomaly prisiel moj mozog, potazkaval bejzbalku a drmolil nieco v zmysle "Len cez moju mrtvolu..."
Attachment:
Capture1.PNG
Pekný a skvelý, ale cena je iracionalna, od Mikuláša budú v bikepeaku výpredaje, skus potom pozrieť na zľavnené skladovky. Tiež som to tak kupoval a mam iracionalny bike za racionalnu cenu na úrovni internetových nemcov
a co ti co nie su profici a dokonca nemaju nadvahu pricom ich bavi nahanat sa s ostnanymi do kopcov kde pol kila je "proklate" vela? (respektive 1.4kg ak je referencia k poslednej debate bianchi vs funkcnejsi bicykel)
ta emocia ked nieco dosiahnes vdaka polo-racionalnosti za to stoji.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este pinarelo chapem ako zaujímavé biky, sky sa predsa iracionálne nesprávna. K8 je tiež zaujímavý stroj, ale cena je dosť vysoká. osobne vidim rozdiel medzi bianchi vs. Pinarelo len to ešte nikto nepovedal čo je na hentom či inom priemernom bianchi také aby to naplnilo ocakavania podľa ceny. A ak to nenapĺňa funkčné vlastnosti tak je to jasné emocionálno-iracionálne správanie sa, ale hold všetci sme nejakí a tým je svet taký zaujímavý a rozmanitý. Len nazývajme veci také aké sú.
Napr. The Heroin race bike, a podobne.
Pekný a skvelý, ale cena je iracionalna, od Mikuláša budú v bikepeaku výpredaje, skus potom pozrieť na zľavnené skladovky. Tiež som to tak kupoval a mam iracionalny bike za racionalnu cenu na úrovni internetových nemcov
a co ti co nie su profici a dokonca nemaju nadvahu pricom ich bavi nahanat sa s ostnanymi do kopcov kde pol kila je "proklate" vela? (respektive 1.4kg ak je referencia k poslednej debate bianchi vs funkcnejsi bicykel)
ta emocia ked nieco dosiahnes vdaka polo-racionalnosti za to stoji.
Zaslúžil by si ostrejšie foto. Videla som kedysi tento rám naživo. Je to klenot.
Bohuzial fotil som ho s mobilom.